bugün

ortada bir devrim yoktur. devrim dediğiniz 14 yaşında ki çocukları, tomaların,gaz fişeklerinin,copların, silahların önüne atmaksa eğer, sizin devriminize sokayım. aynı şekilde o 14 yaşında ki çocuğa gaz fişeği atan polisede sokayım.

siyasi ortamlarda çocukları kullanmayın yeter!

not: sapına kadar muhalifim
yaa bi hassiktirin gidin.
tanım: değildir. zayi olmuş bir gencecik hayattır.
Hala öğrenemediğiniz gerçek. 5000 yıllık Türk tarihinin en büyük devrimcisi ve en büyük başbuğu berkin Elvan'dır. Atatürk falan sonra gelir.
Devriminiz batsın. Kıyma olacaksınız kıyma. Hadi kaçın kandile uyuşuklar. Ben daha da konusmuyorum artık ne halimiz varsa görün.
Tenakuza bakın.
Dini islama küfür ederler sonra dini terim kullanıp şehit derler sonra buyrun cenaze namazına.
görsel
ne beyinsiz insanlar var amk ya dedirten başlık.
bok yoluna gebermiş bir piçtir.kürtten şehit olmaz zaten.
devrim dediği= kürt terörü
Benim için Apo neyse berkin elvan da o dur. Benim polisime benim ülkemde taş atacak molotof atacak ha? Adamın götünü keserler. Sikerler öyle devrimciyi.

işinize gücünüze bakın gençler gidin gulle falan oynayın siz ya da gezideki gibi çadır kurup sevişin icinde.
Doğru fetö polisi diye anlında yaziyordu sizde polis arabalarını ters çevirip yaktiniz.

Kaç tane polis evlerinden annesinin helalligini alip işe gitti o gün. Tek ana kuzusu siz misiniz lan.
hani ekmek almaya gitmişti.
çocuk yaşta gerçek bir şehit arıyorsanız eğer eren bülbül’ü araştırın.
ilerleyen yıllarda dağa çıkması muhtemel kişidir berkin elvan. vatan haini bölücü olacağına kısa sürede gitmiştir diğer tarafa.

ayrıca su testisi su yolunda kırılır.
© copyright 2005 - 2026