bugün

eddard stark'ın kardeşi, night's watch'ın first ranger'ı.

jon snow'u oğlu gibi sever.
güzel özellikleri ve muhteşem gözleri var...
3.sezonda mance ryder çıkma ihtimali olan gardaş.

not:sadece tahminim.
kayıplara karışmış karakterdir.

ak yürüyenlerin komutanı olmuştur duvara yürürken bağıran dayıdır.
Dünyanın en büyük muamması olabilecekken ölü çıkmasıyla hiç şaşırtmamıştır .
--spoiler--

white walker olmuştur.

--spoiler--
White walker olduğu yönündeki iddialar asılsızdır. Hele r r martin bunadı da bu karakteri unuttu yönündeki iddialar daha da asılsızdır. Seri daha bitmedi, daha çıkacak kitaplar var.
görsel
görsel
'insanların 'ama' sözcüğünden önce söylediklerinin hiçbir önemi yoktur.'
- Benjen Stark
Akgezenlerin kralı, kesin o dedim; ama beni yadırgadılar. Biliyordum... Biliyordum, teşekkürler uludağ sözlük yazarları !
* 6. Sezon 6. Bölüm de brandon starkı kurtararak tekrar diziye dönecektir...
--spoiler--
geri donmus diyorlar gencler.

dis ses: bu kadar erken gelmeseydin ya benjen abi.

ic ses: aq neredeydin lan sen dallama ilk sezon bir gittin pir gittin.
--spoiler--
Baba sen geçen sezon brani meerayı atına aldın üstüne bir de sen bindin şimdi neden sadece jonu bindirip öldün ya?
Şey pardon spoiler.
--spoiler--

geri zekalı herif. ata bin sen de birlikte gidin ben anlamıyorum yahu.

--spoiler--

bir karakter, mal olanından.
Stark çocukları dara düştüğünde nerede olsa gelip kurtaran insan sonra volta, son bölümde jon u kurtardı. Ama kendisi kesin ölmemiştir adam seride ki en gizemli karakter...
--spoiler--
bu zaten çoktaaan bir nevi ak gezene dönüşmüş olduğundan, ak gezenlerin topluca dalması olayından bir şekilde etkilenmeyip ileride yeniden ortaya çıkabilir dizide.
--spoiler--
elinde ki ejderha camından yapılmış alevli topuzu ile kımız içip yaban ellerde at süren nice kahramanlık destanı yazmış, nice white walkerlar öldürmüş gizemli bir o kadar da karizmatik karakter. bir nev'i polat alemdar amk. ne idüğü belirsiz. en son bir stark kurtardığında kesin ak gezer oldu diyordum ki herif geldi yine kurtardı.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026