bugün
- arkadan yanaşıp selektör yapan it11
- online yazarlar neden yazmıyor8
- sözlük yazarlarının çayları9
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay5
- arabayı yavaş süren tipler5
- parmak patates vs elma dilim patates10
- velvet56
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar3
- ilgi isteyen kız4
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- psikopat erkek seven kızlar7
- güvenilir yazar5
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım3
- mercimek çorbası6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip9
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi4
- aranızda doktor var mı3
- sözlük kızlarına nazar değmesi3
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor9
- iştahın kapanması8
- kızların hızlı araba süren erkeklerden hoşlanması2
- erkeklerin biraz şey olması8
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- zam var diye gece benzinciye gitmek2
- öbür sözlük4
- acil doktorunun anıları2
- anksiyete2
- katatespizartmasi18
- soğan salatası7
- sözlüğü gerenler3
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek4
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- 35 yaş altı yazarlar2
- uludağ itiraf6
- yaşlandıkça güzelleşmek3
- johannes kepler2
- çin3
- atom bombası patlamasından koşarak kaçmak2
- yeni parti37
- meczup olmanın kötü sanılması2
- tası tarağı toplayıp gidip arsaya kaçak ev yapmak2
- anın görüntüsü10
- misafirliğe gitmemek2
- odanın içine baykuş girmesi9
- bir kadını mutsuz etmek2
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- sözlük yazarlarının hayattaki en büyük şansları2
iblis ruhlu olmasına ragmen bazı lost izleyicileri tarafından sevilmesinin nedeninin son bölümde anlaşıldıgı karakter. dil çekiyormuş demek ki.
lost'u türk filmine çeviren şahsiyet.
dikkat bundan sonrası çok fena spoiler içerir, demedi demeyin. üzülürsünüz.
--spoiler--
ben henry gale'ım... şaka, şaka, değilim.. düşmanınızım... ama aslında iyi birisiyim, kötü olan widmore.. ama suçsuz günahsız penny'nin ağzına biber süreceğim... çünkü babası kızımı öldürdü... ama aslında o benim kızım değildi, evlatlığımdı... emrimde cerberus / black smoke var ama ben yine de sawyer'dan dayak yiyorum...*...
i know türkçe.
--spoiler--*
dikkat bundan sonrası çok fena spoiler içerir, demedi demeyin. üzülürsünüz.
--spoiler--
ben henry gale'ım... şaka, şaka, değilim.. düşmanınızım... ama aslında iyi birisiyim, kötü olan widmore.. ama suçsuz günahsız penny'nin ağzına biber süreceğim... çünkü babası kızımı öldürdü... ama aslında o benim kızım değildi, evlatlığımdı... emrimde cerberus / black smoke var ama ben yine de sawyer'dan dayak yiyorum...*...
i know türkçe.
--spoiler--*
locke un babasının bocek gozlu diye nitelendirdigi bunye.
--S04E09 Spoiler--
Çölde atlı vatandaşlara birkaç dil saydıktan sonra "türkçe biliyor musunuz ?" diyerek kalbimi kazanmış psikopat, artist.
--S04E09 Spoiler--
Çölde atlı vatandaşlara birkaç dil saydıktan sonra "türkçe biliyor musunuz ?" diyerek kalbimi kazanmış psikopat, artist.
--S04E09 Spoiler--
lost'un sayid jarrah ile birlikte en karizma karakteridir.*
lost denen şu allahın belası dizideki en sağlam karakterdir, michael emerson tarafından canlandırılır ki zaten bu herif harbici oyuncudur, testerede oynamışlığı vardır.
lost dizisinin zeki,çakal, en içten pazarlıklı adamıdır. Sayid kardeşimiz 2. sezonda türlü işkence metotlarını üstünde denemiş lakin ötmemiştir. O kadar dayağı ben yesem kennedy suikastini bile üstlerdim.
(bkz: bug eye)
sürekli yandan yandan tebessüm eden, işgüzar, içten pazarlıklı bir karakterdir. lakin acınası bir yönü vardır, şiddete meyili derttendir bu adamın. *
kendisi ekranda her göründüğünde "gene neyin peşindesin a.k çocuğu" demekle birlikte bacak kadar boyuyla othersların alayına hükmedişi karşısında hayranlık duyarım.
kendisi ekranda her göründüğünde "gene neyin peşindesin a.k çocuğu" demekle birlikte bacak kadar boyuyla othersların alayına hükmedişi karşısında hayranlık duyarım.
sürekli kakası varmış da bunu yapamıyormuş hissinin verdiği endişeyi lost dizisinde sürekli gördüğümüz sinsi karakter.
(bkz: lost)un en karizmatik adamıdır. hem bu kadar antipatik hem de bu kadar karizma olabilen ender kişilerdendir. hele bir de arada o şeytani gülümsemeleri insanı hem ürkütür hem kendisine hayran bıraktırır. zeki fazla bilgili kanka olunmak istenenen karakter. ya ama neden böyle biri yok ki dedirten kişi. he bir de sahte henry gale
(bkz: kurbağa adam)
ben hayatımda öyle pörtlek göz görmedim.
ben hayatımda öyle pörtlek göz görmedim.
sünepe bir insan modelidir ancak bakışları ile insanı korkutabilir. ayrıca alex in mama sının adı Danielle Rousseau dur.
arkadaşları ben der ona.. tipi yandanyemiştir biraz..
michael emerson canlandırmaktadır.
(bkz: henry gale)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar