bugün
- yalancı su böreği10
- mazotun litresi 90 lira5
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- pkklıların guneydoğu anadolu'ya kürdistan demesi2
- pkklıların türk bayrağını indirmeye çalışması2
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi2
- prednol2
- ata demirer dinin mizahı olmaz3
- bir ateşe attın beni4
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı9
- s'i l v'e r m'i s t22
- abd de trump portreli 1 dolar2
- kontrol kalemiyle tornavidayı karıştırmak2
- aleksey batrakov12
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- avokadonun turkçesinin taşak olması5
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- götten bacaklı erkek4
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- başarısız insan2
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- geç boşalan erkek2
- sarapci koala65
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- mantı13
- habire1221
- bu saatte uyanan insanın amacı4
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- kısa ve vurucu yazmak6
- apo piçtir piç kalacak8
- ellerim bos gonlum hos29
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- gün tabağı6
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak5
- sözlükte fosilleşmek6
- filenin sultanları yarı finalde8
- türklerin en sevdiğiniz yönü6
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- silver ile evlenecek erkek52
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var7
- supangle ve puding in farkları3
- özel mesajları ifşa edecek kadar ucuz olmak6
- arif kocabıyık16
- bir bela geliyor8
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı8
- lahmacun9
affetmesi istenen kişiye direk olarak söylendiğinde dünyanın en içi boş şeyine dönüşen kelime grubu. ben de diyorum lan benim 24 saatim düşünmekle geçiyor ve düşündüğüm kişiye hitap eder gibi düşünüyorum, affet beni diyorum. ama o nasıl bi yüzsüzlük şeklidir amına koyayım canlı kanlı beni affet denir mi. herbokun farkındasın, yediğin yaraklar paristen londraya köprü olmuş ama yeterki mevzu dramatize olsun, film kıvamına gelsin. olan oldu kötü bitiyor ama en azından çirkin bitmesin, ay vicdanıma birşeyler oluyor beni affet lütfen yoksa ömrümün sonuna kadar bu vicdan azabıyla yaşayacağım. ha siktir ordan! aha dündü işte affedilmesini istediğin şeyleri yaptın, yaparken herşey ballı lokma şimdi dolapta kalmış 1 haftalık cacık mı oldu? süpermarkette vicdan satılıyor kasa sırası bekleme süresinde vicdan sahibi olunuyor bizim mi haberimiz yok.
cansın osman baydemir; ha siktir diyorum, ha siktir!
cansın osman baydemir; ha siktir diyorum, ha siktir!
Genel olarak yapılan buyuk hatalar sonucu umut cümlesi olup cevabı karşının ve olayın büyüklüğüne göre değişir .
eyvallah demenin görece kibar ve ince ve fakat buruk halidir. yeterince samimiyse eğer; aşıklık için illa mecnun olmak gerekmez. af dileyenin içinden şehirler geçmekte ve her bir yol sevgiliyi arasa da ısrarla; çıkmazlara sürüklemektedir O'nu.
iğrenç ankara dizilerinden biridir. (bkz: oyuncuların ses ayarları yoktur)
bugün sezon finalini yapmış olan dizi.. neyse az dinlensin adamcaazlar..
ali atay'ın güzel söylediği şarkı.
Türk müziği tınısıyla adamı ağlatır. O kadar ağırdır.
çok arsız karakterleri olan bir dizi.
akıllara Ben Affleck i getiren dizi.
-beni affet.
-siktir git lan.
-siktir git lan.
sezonun açılmasıyla baharın çeşmeleride açılmıştır.
Bağımlılık yaptığı kanıtlanmış berbat bir dizidir. Tadında bırakamamışlar. Aynı olaylar etrafında dönüp duruyor. Ne zaman kanal gezerken denk gelse o bahar hep ağlıyor. Kim bilir ne işler becerdi de yine ağlıyor. Uyuz oluyorum bu diziye. Yayından kaldırılsın diye kampanya başlatsam yeridir.
(bkz: yayından kaldırılması gereken diziler)
(bkz: yayından kaldırılması gereken diziler)
30-35 yaşlarında zengin bir genconun kredi kartının babası tarafından iptal edildiği dizi.
nasıl yani? koskoca adamın kredi kartı babasının adına mı? ahaha gülüyorum.
nasıl yani? koskoca adamın kredi kartı babasının adına mı? ahaha gülüyorum.
çok sert şarkıdır.
ne lanet ne illet bir dizidir bu. kaç yıldır devam ediyor gündüzlerin belası oldu çıktı. bunun senaristi ne içiyorsa lütfen bize ulaşsın. evet.
özcan deniz ayrı, ragıp savaş ayrı, ali atay ayrı güzellemelerdir. hepsi pek güzeldir. yani bu durumda şarkı bir harika oluyor.
Şu an star tvde olan, izlediğim dizi. Gelsin eksiler izliyorum evet iki aydan sonra ilk defa tv izliyorum onda da bu diziyi izliyorum.
her bolumunde kemal gibi romantik,yakisikli bi adam bulamadik dedirten star dizisi.
Arkadaş üniversiteden eve her gelişimde tam da tv'yi özledim diyorum, milet yine "beni affet" açıyor. Yeter lannn.
Bi bitmeyen dizidir.
Bi bitmeyen dizidir.
50 yas ustu amcalarin izledigi dizidir. Babamda izliyo lan. Berbere gidiyorum berberdeki yasli amca da izliyor. Kacamiyoruz efenim.
çok fena tutan dizi. tüm felaketler sadece iki ailenin başına geliyor diziler. çoğğ yaratıcı.
bahar kesin hamile.
anneannemin türkçe bilmediği halde her gün izleyip kötü adamlara adeta bir feto gibi beddua yağdırdigi dizi.
hazal filiz küçükköse için ara sıra takılıp kalınan dizi. Bu o dizi miydi lan. Benzer bi star dizisi işte. Hazal çog hoş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar