bugün
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak34
- çok uykum var sözlük6
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek5
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- sabahları sevilen şeyler11
- bir bela geliyor9
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- sarhoş olmak3
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- aykolik ismet masklavi ne yapıyor şu an3
- fake yazar anlama kılavuzu5
- emrah safa gürkan2
- izmir'in mis gibi kokması10
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi6
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler9
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- g i l d e d l i l y3
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi3
- salat namaz değildir12
- the odyssey4
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- iyi geceler6
- hiç uykum yok amk3
- fransa6
- aklım o ılık tende2
- yüksek enflasyon4
- alfa romeo4
- bir gün herkes ak partili olacak14
- mezut barzani nin yahudi olması18
- meksika açmazı macerası15
- arkadaşlar çüş6
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek3
- enayimiknatisi9
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- bu durumda ne yapardınız9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- okul saldırısı7
- fall 23
- cemil tugay7
- anın görüntüsü31
- tombik döner dünyanın en iyi sandviçi5
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- çocuğa israil diye isim koymak17
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
dinleyeninde dinleteninde taa burdan köye kadar ........ anladınız..
keltoş, babana koş.
bomboş bir adam, müzik piyasası için tabii. fiziki değişimi ise takdire şayan.
Yaptığı rap her şuta gol ye, mercedes kolyeden fazlası değildir.
Türkçe rapin Safiye soyman'ı. Özellikle sosyal medyada.
ikisi de eğlence derdinde. Safiye oynarken video atar bu konserde zıplarken. Ezilecek, arada küçücük kalmış umrunda değil.
Safiye'nin fazla bronzlaşmış bodrum tayfası var. Fero'nun zencileri.
Safiye'nin eğlendirdiği bacısı, bff'i Seda. Fero'nun Angara'dan gardaşı Ezhel var.
Safiye hep başkalarının eserlerini seslendirir. Seda bacısının şarkılarıyla coşar. Ben Fero da Ezhel şarkıları ile Norm Ender'e video atar.
ikisi de eğlence derdinde. Safiye oynarken video atar bu konserde zıplarken. Ezilecek, arada küçücük kalmış umrunda değil.
Safiye'nin fazla bronzlaşmış bodrum tayfası var. Fero'nun zencileri.
Safiye'nin eğlendirdiği bacısı, bff'i Seda. Fero'nun Angara'dan gardaşı Ezhel var.
Safiye hep başkalarının eserlerini seslendirir. Seda bacısının şarkılarıyla coşar. Ben Fero da Ezhel şarkıları ile Norm Ender'e video atar.
Kendini siyahi zanneden bir beyaz. Sevimli ve sempatik bir tipi var.
Zenciyi kucağına oturtmuş olan ünlü. Zencilerim için derken bunu kastediyormuş demek.
(video artık mevcut değil)
27-28 yaşlarında hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçen kel adam. çok kısa bir zamanda büyük bir kitle edindi kendine. sanat kaygısı vs zaten yok kabul. adam eğlenerek şarkı yazıyor ve hakikaten çok eğlendiriyor. Devamını dileriz ferocum
Rapin babası çünkü rapin anasını sikti.
şöyle bişey var ister beğenelim ister yerin dibine sokalım adam aldı yürüdü. helal be nigga
Keltoş babana koş...
Baban olmasa killa abine koş.
Baban olmasa killa abine koş.
Heceleyerek rap söylüyor amk ilk duyduğumdan beri antipatik geliyordu zaten.
Şu dakikadan itibaren kimse bu adama feat vermez artık hatta aynı şarkının klibin içinde de bulunmaz.
K e l t o ş b a b a n a k o ş
K e l t o ş b a b a n a k o ş
Eleştirien kitlenin çoğu köpek gibi dinliyor bu adamı. Yersen.
Adam kendini zenci sanıyor maykıl ceksın nın zıt kutbu...
sıkıştırılmış bavul gibi fiziği var abimizin, seviyoz seni sen kendini kendin buralara getirdin!.
norm enderin diss parçasına ezhelin yazdığı parçayı dinleyip söyleyerek cevap gönderen kişi. izlediğimde çok güldüm. anadoluda bununla ilgili bir söz vardı. el şeyiyle şeye girilmez diye. aklıma o geldi direk. olmamış koçum yani.
Rape getirdiği soluk: Rapin anasını sikmek.
ona diss atan atsın. asıl mekanın sahibinin kim olduğunu herkes biliyor.
rape yeni bir soluk getirdi kendisi. adamdır.
rape yeni bir soluk getirdi kendisi. adamdır.
Şimdiye kadar var olmuş ve olacak en iyi "sanatçı."
Diyar pala çakması züppe. Diyar pala, Bana Ne klibinde kadınların arkasına nasıl damga basıyorsa buna da basar.
bakın ben çocukluğumdan beri rap dinleyen biriyim. ama ne sagocu ne oncu ne buncuyumdur. işini kaliteli yapan her rapçiyi severim. rap müzik diğer türlere göre kitle olarak biraz izoleydi hep, belirli insanlar dinlerdi rapçilerin konseri de 3-5 kemik kitleden oluşurdu. Fakat son zamanlarda tüm rapçilerde biraz genele hitap kaygısı seziyorum. biraz popa kayalım, ağır liriklerden çıkalım anlayanımız dinleyenimiz artsın, popüler olalım falan filan. ben fero denilen arkadaşta açıkça bu kaymak yiyen tabakadan adamın derdi ne sistem eleştirisi ne dünya düzeni ne de kişilik karmaşaları.
norm ender ise zamanında katıldığı müzik yarışmasının finalinde pop söyleyeceksin dediklerinde sinirlenip yarışmayı terk eden eski toprak bi rapçi. ben feronun yaptığı popüler tarz, yıllarca bu işe emek vermiş norm ender, sansar salvo gibi çocuk yaşta rape başlayıp bu işe gönül vermiş deyim yerindeyse sanat sanat içindir lan deyip az sayıda kitlesiyle sistem eleştirisi ve ağır lirikleriyle mest eden insanlardan daha fazla dikkat çekti, çünkü insanların şarkıları anlaması için beyinlerini kullanmasını gerekmiyordu. türkçe rapin geldiği son nokta kafa ve göt sallamalık disko müziği yapan klibinde yarı çıplak karılar oynatan bu tarz rapçilerdir.
norm ender ise zamanında katıldığı müzik yarışmasının finalinde pop söyleyeceksin dediklerinde sinirlenip yarışmayı terk eden eski toprak bi rapçi. ben feronun yaptığı popüler tarz, yıllarca bu işe emek vermiş norm ender, sansar salvo gibi çocuk yaşta rape başlayıp bu işe gönül vermiş deyim yerindeyse sanat sanat içindir lan deyip az sayıda kitlesiyle sistem eleştirisi ve ağır lirikleriyle mest eden insanlardan daha fazla dikkat çekti, çünkü insanların şarkıları anlaması için beyinlerini kullanmasını gerekmiyordu. türkçe rapin geldiği son nokta kafa ve göt sallamalık disko müziği yapan klibinde yarı çıplak karılar oynatan bu tarz rapçilerdir.
Bir kaç seneye hatırlanmayacak ergen ünlüsü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar