/386
ve ağlatmıştır.
türk televizyonlarının bu zamana kadar çekilmiş en iyi dudak teması sahnesine sahiptir.
iz bırakanlar şarkısı o kadar yakışmıştır ki sahneye, insana diyecek hiçbir söz bırakmamıştır.
geriden gelerek bitirme eylemini yapmıştır.**
biz de mutsuz olalım.
behzat savcı da an itibariyle izi bırakmıştır.
çok fena iz bırakan bir bölüm oldu dağıttı geçti resmen...
bu bölümüyle imamın ordusuna ayar çekmiştir.
ergenekondan setini bassalar da eğlensek.
Nasıl bir dizidir bu,adamlar kopardı,bu kadar derine inilir mi?Nasıl bir felsefe anlayışınız var,on tane konmu tek bölümde geçti,başka bir dizi olsa 10 bölüme yayardı bu yaptıklarınızı,helal olsun.(Harun bile ağlatacaktı)
tavsiye üzerine ilk kez izlediğim dizi ve yorumlara bakılırsa bugünkü bölüm en beğenilen bölüm olmuş, şanslıyım. aristokrak söylemler yok, oldukça sıradan konuşmalar, günlük hayatta görülen kişiler ve tavırlar ve bence başarısının sırrı bu. kimse villalarda, plazalarda geçen dizileri izlemiyor artık, kendinden birşey bulamıyor.

beğendim. vega'nın şarkısı eşliğindeki final de harikaydı.
30.bölümde akbaba olayı bitirmiştir.
behzat, çete, savcı esra derken gözümüzden kaçmadı...
akbaba'da var bir numara.
o neydi la öyle yapboz gibi kağıtları birleştirdi, bir kadın silüeti çıktı ortaya. ayrıca dizinin başlarında gizemli bir telefon gelmişti akbaba'ya...

hadi hayırlısı. bakalım altından ne çıkacak bu işin?
30. bölümüyle zirve yapmış öğretidir .
genelde bu tarz final tadında ki bölümlerden sonra, diziler boka sarar, uzadıkça uzar, sıktıkça sıkar. ancak bu dizide, bizi dumura uğratacak o kadar çok hikaye var ki. eda ve harun mandasının ilişkileri hatta ercü ve memduh başgan ikilisinin behzatla karşılaşmaları tek başına bir dizinin final bölümü yapabilir. daha bitmiyor, akbabanın esrarengiz kadını, e behzatın kızının intihar olayı, cevdet ve harunun kız kardeşi arasında ki yakınlaşma, e bahar diye bi kız uzun süredir gözükmesede gelecek yani bi ara ( savcı ve behzat bu bölümde işi pişirdiğine göre gelmesi yakındır) orası kesin. tabi hayaletin içeride olan sevdiği kızlar ve belli ki daha çok içeriye girecek seveceği kızlar olacaktır. özetlemek gerekirse ''ulan azımıza sıçtınız''. helal olsun.
Tek kelimeyle mükemmel, hatta 2 kelimeyle mükemmel ötesi dizi.
Özellikle bu bölüm, akbabanın geçmişine hafiften giriş, sıcak siyasete dokunuş, her iki tarafa da giydiriş, behzat-savcı ilişkisi, harunun duyguları, behzatın konuşması...

Türk ekranlarındaki tartışmasız en iyi dizi, ve bu bölümü de muhtemelen ekranlara gelmiş geçmiş en iyi bölüm.

Sonradan akla gelen ekleme;

iz bırakanlar unutulmaz, adamın ağzına sıçar.
o değil de, ilk defa öpüşmeyi bilen insanların oynadığı diziye denk geliyorum lan. *
"
vega naaptın amk!
iz bırakanlar unutulmaz, miker atar.
birde şöyle bir durum var izleyen herkesin hayatında iz bırakanları hatırlamasına sebep olmuştur bu gece.
hayatımda böyle samimi, bizden, sıcak duygular yaşatan, gerçekçi, sağlam, cesur dizi görmedim lan!
iz bırakanlar unutulmaz ..
hızımı alamadım. bu bölüm pazartesi sendromu falan bırakmamıştır.

--spoiler--
ben seninle mutsuzluğa da varım behzat.
--spoiler--
dizi mi gerçek mi çözemediğim prodüksiyon. ulan harun sıçtın azımıza o nasıl bir durumdur nasıl bu köpek vefalı demektir tutunacak dalı kalmayınca , eda taş olsan dayanamaz erirdin yok böyle dizi ya.
bugünkü bölümle ilgili ancak şöyle bir teori öne sürebiliyorum. yapılan içki vs türlü baskılara dayanamayıp " ne olacaksa olsun laaa" diyerek içindeki her şeyi döküp bitirilme riskini göze aldılar.

not: bir ihtimalde böyle bir bölüme rağmen kimse bir şey demeyecek ve" bakın biz basına karışmıyoruz" şeklinde bir savunma yapılacak birileri tarafından!

not2: ben deli değiliiiiiiiiim!!!
harika bir bölüm daha beni benden almıştır. (bkz: iz bırakanlar unutulmaz)
o değil de dizinin bir bölümlük senaryosu 80 sayfa tutuyomuş yazık günah değil mi senaristlere?
ekşi'de başlık kilitleten dizi. açılmıyor an itibariyle başlığı.

edit: biri eksilemiş. sen var ya harunun kovaladığı teyzeden bile daha vahim durumdasın.
© copyright 2005 - 2026