bugün

/386
paket? paket ne?
insanın ağzına sıçan bir bölüm olmuştur . finali erdal beşikçioğlunun radyodaki hali insanın tüylerini diken diken etmeye yetmiş artmış . insan kendi yaşamış gibi hissediyo . içinden sövüyor yaşadığım hayatı sikeyim diye .
27.bölüm finalinde kızlı olan babaları ağlatan dizidir. Ayrıca bu bölüm behzat komiser arkadaşın birinin yumurtalarıyla omlet yapmıştır.
pis etkiliyor;

sessiz sessiz ilerliyorum karanlık bir kolidorda. çıt çıkmıyor. dolap ahşaplarını kemiren kurtlar bile ölmüş sanki. bu insanı delirten bir sessizlik. sonra babacık diye bir ses duyuyorum, ses derinden ve ürkek. bir kız sesi. şaşırmışım. kim bu diye sağıma soluma bakınıyorum. karanlığın içinde buharlaşmış bir kız çocuğu silüeti. kız hafif hafif yaklaşıyor. yaklaştıkça beliren gözlerinde korkuyu görüyorum, iliklerime kadar tırsmışım. korkakça "sen kimsin" diyorum. kız cevap vermiyor. o sırada kafama bir tokat iniyor. ama canımı acıtmıyor. noluyor lan diyip arkamı dönüyorum ve ne göreyim bizim behzat amir ters ters bana bakıyor. noluyor lan, nerdeyim ben?.. aklımda binlerce düşünce sevişmeye başlamış.. çok düşünme la.. diyor ve bir tokat daha patlatıyor. yine canım acımıyor. ulan canım niye acımıyor?.. çocuk? çocuk vardı ona ne oldu diye çocuğa bakmak için arkamı dönüyorum. çocuk bir kelebeğe dönüşüp serçe parmağıma konuyor. behzat amir çocuğu parmağımdan hafifçe avuçlarının içine alıp havalanmaya başlıyor. korkudan altıma yapacakken behzat amir silahını şakağıma dayayıp tetiğe basıyor... dııııttt diye bir ses ve klasikleşen beyaz ışığa doğru havalanma... tam sonuca ererken uyandım...

(bkz: uyurken götü açıkta kalmak)
savcı esra hanım'ın diziye döneceğini belirtmiştik. çok da güzel döndü. kendisi güçlü kadın imajını bu kadar iyi yansıtabilirdi ancak.

--spoiler--

bu iş bitene kadar burası benim!!!!

--spoiler--
çok ince bir ayar vardı aslında. kimse izlemedi mi ne yaptı, yazmamışsınız olum kızdım size.

ilk olayda, radyocu beyimiz telefon aldığında telefondaki eleman ' vatani görevini garson olarak yapan' diyor. adam haklı beyler. vatani görev garson olarak mı yapılır? iyi dokundurmuşlar.

ayrıca harun'un orayı burayı kurcalamasından sonra ' polisim ben polisler her şeyi bilir yapar ' demesi de çok iyiydi.
her kız babasının son sahneyi izlerken 2 damla göz yaşı akıttığını düşünüyorum...
--spoiler--

akbaba: ben birşey içmedim, arabayı ben kullanırım...
behzat: ...
akbaba: gidek mi?
behzat: ehliyetin var mı senin?
akbaba: lazım mı ki?

--spoiler--
her bölümünde ayrı bir sahnesiyle akıllara kazınmayı başaran türk ötesi dizi. türk ötesi çünkü türkler ilk kez bu kadar harika bir dizi yaptılar.
Sonlardan bir sahne, Behzat kendini radyocu olarak hayal eder
--spoiler--

Hattımızda bir dinleyici varmış, heaaağhhhh
--spoiler--
sonunda fight cluba da selam çakmıştır.

if u wanna make an omlette u gotta break some eggs.

edit:imla
ratingleri yükselmeye başlamıştır.*
03.04.2011 itibari ile 13. sıradadır.**
avrupada ise 5. sıradadır.*
bu haftaki bölümünde radyo odtü'de işin içine girmiştir. bu dizi çok angaralı yahu. iyi de oluyor yani.
kaybedenler kulubü filmin den esinlenildiğini sandığım son bölümde bahzat amirle savcı esra yengenin yakınlaşması iyice belirginleşmeye başlamıştır artık. bu arada harun'un babasınıda değiştirmişler bilmem dikkatinizi çektimi.
omlet yapmak için yumurtaların kırılması gerekir.
robespierre
--spoiler--
limonu çok yedik ya, limonu az yeseydik iyiydi de, limonu çok yedik işte.
--spoiler--
*
28. bölüm özeti çıkmış olan dizimiz. fragmanını izlemenizi tavsiye şiddetle tavsiye ediyorum.
28. bölüm fragmanı yayınlanmış dizidir.

http://www.startv.com.tr/...nkara-polisiyesi-108.html

--28. bölüm spoiler--
harun: mantar gibi herifi dövmeyi biliyon, gel bana!
--28. bölüm spoiler--
28. bölüm fragmanından anladığımız kadarıyla harun yine ortalığın amına koyacaktır. yalnız o değil de, o kollar ne be hacı?
chelsea manchester united maçı öncesi startv nin yaptığı büyük güzelliktir..

tekrarını dahi zevkle izliyoruz.
savcı esra'yı özlemiştik sözlükcan, dönüşü çok güzel oldu.
pazar akşamları eğer markete gidiyorsam ve o markette birileri bira ve kuruyemiş alıyorsa içimden 'kesin behzat ç.'ye hazırlık yapıyor' diye düşünüyorum. insanda böyle psikopat duygular uyandıran dizi olmuştur artık. *
11. bölümdeki açılış şiirini dinlerim ara ara. arkada pilli bebek çalar... 'olmak' derim, sonra, gece gider... böyle sadece.
içmeyeni bile birasatan dizi. bulsam aynı biradan içeçeğim .
böyle şeyler yapan adamlar çoğalsın bu ülkede. bizde zevk alalım * biraz hayattan.
© copyright 2005 - 2026