bugün

23 nisan'da yürüyüş yapması zevkli olan cadde.
Kitapçılarına uğrayıp uzun uzun kitap bakmaya bayıldığım muhitler arasındadır.
bağdat caddesi anadolu yakasının sembolü gibi bir şey olmuştur, her dönem dopdoludur.
avrupa yakasında yaşıyorum ama buraya laf atan gitsin istiklal caddesi'nin ara sokaklarında nargile içsin.
Buraya önyargısı olan da esenlerin dencır tayfayla ümraniye ataşehir in abecileri. Sktrsinler bir zahmet.
Ulaşılamadığı ya da keyfi sürülemediği için laf atılan önyargılarda bulunan istanbul'un en güzel caddelerinden biri.
bu saatlerde harika olan cadde. tam bira içme saati. evet.
Mahallemizdir. istanbul un son kalesi ve en yaşanılası bölgesidir.
Irak'ın bağdat şehrinde bulunan caddedir. Başlıca geçim kaynağı petroldür. Türkçeyle araları iyidir. Bu etryi okuyan yazarlar ise buna inanmamaktadır.
ilk defa geçen hafta gittim. Akşam saati hava da hafif yağmurluydu. Cadde neredeyse boştu ve bence en güzel zamanı oydu. O havada cadde boyu yürüyüp bi yerde kahve içip döndüm. insanın böyle akşamlara ihtiyacı oluyor bazen. Sessiz, sakin ve sadece kendisiyle.
maltepe'de kalan kısmında düşük ve orta gelire hitap eden mağazalar ve mekânlar bulunur. maltepe-kartal sınırından sonra üsküdar caddesi olarak devam eder.
Marmarayın açılmasıyla eski günlerine kavuşmuş cadde.
An itibari ile trafiği çin kerhanesine dönmüştür.
Chanel, Lv, beymen, vakko gibi en lüks mağazalardan tutun zara, hm gibi bir çok markanın 5 katlı mağazalarının olduğu cadde. Avm gibi boktan yerlere sıkışmak yerine cadde üzerinde alışveriş yapmayı sevenlere önerilir.
Mahallemdir.
gittiğim anda ruhen nefes almamı sağlayan çomar ortalasının çok düşük olduğu cadde.
Türkiye’deki;

(bkz: kurtarılmış bölge)
istanbulun parisidir.
aman kalabalıklaşsın yoksa bütün dükkanlar yakında top atacak.
'kumdan kale'

https://www.youtube.com/watch?v=uHnf2hmSycw&t=10s
girişinde bi sensor var sanırım.
fakir vatandaş girince sensorler otuyor ve fakir vatandaşı almiyolar.

içersinde gezen insan güruhunun goruntusunjn başka bi açıklaması olamaz.
Araplarla birlikte gerçek bağdattan bir cadde şimdi.
Yeryuzunun en sahte insanlariyla dolu olan yerdir. Kusasınız gelir. Kusmassınız.
Fetocu darbecileri alkışlayan tatlı su Kaplumbağalarının yaşadığı yer.
Tayyip düşmanlığı adama neleryaptırıyor.

http://www.haber7.com/gun...erin-alkislandigi-tek-yer
Trafik magandalarının hava atacağım derken masum insanların canını aldığı bir caddedir.
Bostancı'dan kızıltoprak'a kadar bir caddeyi denetim altına almak çok mu zor? Daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor.
© copyright 2005 - 2026