bugün
- tai lung23
- diamond bosphorus22
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- kavga etmekten korkan erkek7
- abberline3
- ne olacak bu ülkenin hali4
- habire1276
- nickten isim tahmini yapmak27
- server'ın naneyi yemesi5
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı7
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası2
- az yakar diye dizel araba alan memur3
- tememda kenka nalaka15
- yunan adaları5
- en sevilen su markası6
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- ipkis efendi2
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- kan sırası4
- insan kaynakları5
- robot moderatör4
- aldığınız en ilginç iltifat5
- bir bankta akşama kadar oturmak3
- sözlük kızlarının kombinleri23
- otosan p1003
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- ismet gurbuz 20242
- sssilvermist21
- iş bulamamak5
- mutlu ama uzak olsun4
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- almanlarin orduya guvensizligi3
- yan diomande2
- fil8
- ben geldim naneler13
- besim tibuk2
- kaplan7
- tas kafa traşlı hırt sorunu4
- çok konuşan kedi2
- kartal6
- aslan8
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- ofisi havaya uçurmak2
- şu anda çalan şarkı3
- timsah5
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
aslında hiçbir süpergücü olmayan süper kahramandır. nasıl oluyorsa.
her maskeli süperkahraman gibi çok özdeşleştirilir.
her maskeli süperkahraman gibi çok özdeşleştirilir.
Muhtar olunca görevden alabilen otoritenin aynı karakteri milletvekilleri hakkında da göstermesini bekliyoruz.
görsel
görsel
memleketim.
Bir dc karakteri şınarık zengin çocuğu işte para bok teknolojik aletlerle tabancalı adamları yeniyor joker gibi filozof bir halk adamına savaş açmış iftira ediyor.
Dünyanın en taşaklı süper kahramanıdır. iron man zibidisinden daha adamdır.
(bkz: Because he s Batman)
(bkz: Because he s Batman)
Para dışında bir özelliği olmayan boş beleş uçan memeli.
Hiçbir batmanlı ben batmanlıyım diyemez. "boğtmonlıyım" der.
Yalnız filminin cast i çok acayip oldu yaa deli gibi merak ediyorum. Kırk tane spider man izleyeceğime açarım 100 kere batman animated serisini izlerim o kadar seviyorum
bir ara bir sokak röpörtajında çocuğa 'muşun nesi değişsin?' diye soruyorlar, çocuk da 'muş yıkılsın biz de burdan gidelim' demişti. sabah sabah aklıma o geldi.
aynısını tüm kalbimle batman için düşünüyorum. günde 16 saat çalışıyorum, bir pazar günü izinliyim o gün bile başka bir işte çalışıyorum ve ay sonunda hiçbir harcama yapmazsam cebimde 2750 lira oluyor.
ciddi ciddi bu memleket yıkılsın biz de başka yere gidelim.
aynısını tüm kalbimle batman için düşünüyorum. günde 16 saat çalışıyorum, bir pazar günü izinliyim o gün bile başka bir işte çalışıyorum ve ay sonunda hiçbir harcama yapmazsam cebimde 2750 lira oluyor.
ciddi ciddi bu memleket yıkılsın biz de başka yere gidelim.
Zengin, elit, toplumdan uzak, fildişi kulesinde yaşayan birisi gibi görünse bile, süper kahramanlar külliyatını inceleyen birisi, superman aksine kökeninin bu dünyada olması, örümcek adamın aksine Allah vergisi değil, öğrenilmiş yetenekleri olması ve süper kahramanlığa geçiş nedeni, örümcek adamda da olduğu gibi oldukça mantıklı olması sebebiyle aslında en insani süper kahramandır. Batman'in düşmanları da genelde daha gerçekçi, akla dayalı hikayeleri olan kişilerdir.
Zengin, elit, toplumdan uzak, fildişi kulesinde yaşayan birisi gibi görünse bile, süper kahramanlar külliyatını inceleyen birisi, superman aksine kökeninin bu dünyada olması, örümcek adamın aksine Allah vergisi değil, öğrenilmiş yetenekleri olması ve süper kahramanlığa geçiş nedeni, örümcek adamda da olduğu gibi oldukça mantıklı olması sebebiyle aslında en insani süper kahramandır. Batman'in düşmanları da genelde daha gerçekçi, akla dayalı hikayeleri olan kişilerdir.
justice league içindeki en tehlikeli isim.
karşılaştırmak gerekirse, kötü bir superman sadece gezegensel bir tehdit iken, kötü bir batman tüm multiverse'ü, bilinen tüm gerçeklikleri tehdit eder. Hiçbir süper gücü olmamasına rağmen son derece ölümcüldür.
tüm justice league üyelerini ayrı ayrı 20 kere öldürecek kadar fazla sayıda plana sahiptir. hatta hangi çizgiroman olduğunu hatırlamasam da, birinde superman ile sohbet ederken "seni indirecek en az 7 yol biliyorum" dediğini hatırlamaktayım.
yapamayacağı şey hemen hemen yoktur.
"dark knights: metal" buna bir örnektir.
karşılaştırmak gerekirse, kötü bir superman sadece gezegensel bir tehdit iken, kötü bir batman tüm multiverse'ü, bilinen tüm gerçeklikleri tehdit eder. Hiçbir süper gücü olmamasına rağmen son derece ölümcüldür.
tüm justice league üyelerini ayrı ayrı 20 kere öldürecek kadar fazla sayıda plana sahiptir. hatta hangi çizgiroman olduğunu hatırlamasam da, birinde superman ile sohbet ederken "seni indirecek en az 7 yol biliyorum" dediğini hatırlamaktayım.
yapamayacağı şey hemen hemen yoktur.
"dark knights: metal" buna bir örnektir.
Çevre illerden gelişmiş olduğu doğrudur. Nitekim 600 bin nüfusa sahiptir ve 600 bin tane maymunu bile yan yana koysanız hizmet gerektirir. Bu nedenle hizmet sektörü yönüyle Diyarbakır hariç çevresindeki bütün illerden daha gelişmiştir.
Arkadaş Batmanlı olabilir ve imkansız değildir. Değil mi?
dc comics maceralarında refere edilen ilimiz. janissary'e yardım için justice league'in türkiye'ye geldiği macerada aralarından biri türkiye'de "batman" diye bir şehir olduğundan bahsediyor, bir diğeri de şaşıp kalıyordu, geyik dönüyordu falan. kimlerdi bilmem ama harbiden geçiyordu böyle bir muhabbet o macerada.
Az önce clubhouse da kadının biri batmanda fakir yok dedi.
Öyle mi la?
Enteresan.
Öyle mi la?
Enteresan.
ortalıkta "koyum hdpye" diye bağırırsanız kelleyi kaybetme riskiniz yüksek bir şehir.
yeni filmi çıkacak olan süper kahraman.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar