bugün

Barmen midir barın sahibi midir o ilk baştaki adamda da hata var dediğim şiddet filmidir. En başta silahını yanına alıp bu tipleri dışarı atabilirdi bir şekilde.
Türk sinema tarihinin en fastastik, en dramatik, en reality 2.filmidir. Ne de olsa yönetmeni serdar akardır.
ne gerek vardı da çektiniz denilesi psikopat filmi.
insan duygularını çaresiz bırakabilen nadir türk filmlerinden. Kesinlikle izleyin ve izlettirin.

Ne zaman filmde kullanılan üçnoktabir-dediler ki şarkısını duysam içim ürperir. Gerçeklerden yansıması belki de bu kadar etkileyici olan. Hüngür hüngür ağlatmıştır da.

Bak yaaa yine...

Edit: yönetmene mağdur tarafından dava açılmasını anlayabilirim. Fakat bu zalimce değildir. Cesur bir duruştur. Birilerinin bu dünyada böyle şeyler olduğunu göstermesi gerekir. Kaçmak, çözüm değil.
skandal bir filmdir gerçek bir olayı anlatmaktadır sanırım yönetmeni kurtlar vadisinin yönetmeni idi bu olayı gerçekte yaşayan ve psikolojik bunalıma giren kişi yönetmene dava açmıştır ve açmakta haklıdır da bu birilerinin yaşadığı acıdan yararlanmaktan başka birşey değildir çok zalimcedir.
Soft film. Jiletleme sahnesi hariç.
gerçekten uyarlama olması ayrı bir rahatsız edici. ayrıca bu olaylardan sonra içlerinden birine takım elbiseli falan bir adam gelmiş telefon uzatmış, evet dersen hapishanedeki bu piçlerin son günü olur demiş. ancak bizimki eğer evet dersem onlardan ne farkım kalacak? diyerek bu teklifi reddedmiş.
Az önce izlemeyi bitirdiğim film. insanın psikolojisini bozar.
psikolojiyi alt üst eden başrolünü Nejat işler'in oynadığı bir film.

aslında güzel mesajlar verilmektedir ama anlayana.

en sevdiğim repliği
"şans işte bizde yok ki bu çüksüz ibnelerde var".
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi gerilim filmidir.
Şimdi orda bi saha varmış. Tam böle saha gibi diğilde yani top mop oynanabiliyo. Kaleler maleler falan filan. Ama şeyy yani böle çizgi mizgi yerler saha gibi yani... bizde maç yapalım dedik, ondan sonra arkadaşlarla hep beraber hadiii sahaya girdik.
başka bir şehir burası...
her izlediğimde tüylerim diken diken olan film uyuşturucu kullanmanın sonucudur bir yerde.
Psikolojik ve travmatik bir film özelliği taşir. Nefret etmistim bu filmden sonra nejat işlerden.
türk tarihinin en manyak filmi herhalde budur. Daha önce yaşanmış, uyarlama olması?
lütfen bir daha gerçek olma.

görsel
filmde olan konu içeriğinin bir yandan ne kadar canavarlaşağını bu kadar da kötü olamaz bir insan diyebileceğiniz bir seviyede. fakat bu olayın gerçekten yaşanmış olması insanı korkutuyor.
iyiler kazanır, kötülükler kazınır dediler.
Efsane filmdi be.
Artık ülkemizde böyle filmler yapılamıyor.
Hani böyle daha ne kadar dibe batabilirim dersin. iki bira alır pc karşısına geçersin. O film vurur vurur vurur. Film bittiğinde sanki dayak yemiş gibisindir.

Sonra sabah olur, güneş doğunca artık kafayı toplaman gerektiğini farkedersin. Hayata kaldığın yerden devam.
Bittiğinde 10 dakika boyunca boş boş ekrana bakmama neden olan film. Jiletli sahnede cidden çok kötü oldum. Bir de küfür çok vardı, ondan rahatsız oldum. Ama ne bileyim film bir değişikti ya, ne iyi yorum yapabiliyorum ne de kötü.
Kendime gelince editleyeyim en iyisi.
insandaki nefret ve şiddet duygularını tetikleyecek kadar iyi yapılmış film. sonlarına doğru sinirden titrediğimi hatırlıyorum. türk işi snuffa örnek gösterilebilir.
10 yıl sonra geriye dönüp bakınca bayağı bombastik kadroya sahip film. hele ki barı basan it kopuk kadrosunda kimler yok ki, nejat işler'inden tut erdal beşikçioğlu, serdar orçin...
Filmde yapılanlar meşru olmamakla birlikte Ankara'da yaşanan bir olaydan sonra senaryolaştırılmıştır. Hatta çilekeş in gözaltı şarkısı da bu olayda ölen çocuk için yazılmıştır.
gerçek hikayeden esinlenilerek çekilen film.
içerik, tarz, reaalite ve çekim teknikleri açısından başarılı bir Serdar Akar filmidir.
güncel Önemli Başlıklar