bugün
- her evde bulunan efes pilsen bardağı5
- son 1 ayın en başarılı gammazları3
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan2
- roketsan tayfun blok 42
- muhittin böcek'in ifade vermesi2
- artemis2
- filistin in ermeni soykırımını tanıması18
- takip ediliyorum hissi2
- türklerin her ırkı türk sanması10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle32
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- sözlüğün aptal kaynaması13
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması2
- velvet43
- 2026 dünya kupası38
- evde makarna yapmanın maliyeti3
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- futbol32
- türklerin medeniyet kuramama nedeni8
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- eşcinsel2
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- kürtlerin iyi olduğu konular5
- herkesle iyi anlaşan insan18
- aselsan5
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar4
- parcalandim toparlanamiyorum5
- pandela7
- falıma bakmak isteyen var mı28
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- deniz göktaş7
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme7
- 19 yaşında kızla yatmak15
- herzevekil ile revani yemek5
- lgbt onur yürüyüşü4
- göbeksiz erkek5
- anın görüntüsü25
- erkeklerin boy tahmini yapması5
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi9
- türklerin hiçbir işte başarılı olamaması4
- tüm çıplaklığımla burdayım10
- japonya10
- 10 parmağında 10 marifet olan azize4
- güney afrika7
- neden sevgilim yok4
- cinlerin geceleri tuvaletlerde takılması4
- sevgili it3
- ilişkiye bir süre ara vermek10
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız12
(#15355032) entrysini okududuktan sonra, kendisini merak edip diğer yazılarını da okudum. Hakikaten bu sözlükte nadir bulunan kaliteli yazarlardan birisi. buna şüphe yok. çok iyi donanımlı ve türkçeyi etkili kullanıyor. her görüş tartışmaya açıktır lakin yazdıklarını içine sindiremeyen bazı yazarlar nick altına ''yazarcık'' yazmakla yetiniyor. aslında ''yazarcık'' yazmadan önce şöyle aynı kapasitede ve kalitede yanıt verebilirlerdi mesela. ama yok denese bile çok kasacağı için contası yanacak.
bu yazar arkadaşımızı tanımıyorum şimdiye kadar bir selam vermişliğim bile yoktur ama hakikaten merak ediyorum çem çüm edenler bu yazar arkadaşın yarı kapasitesi etmediği halde ''yazarcık'' diyorsa diğer yazarlar ne oluyor bu durumda? niteleyecek sıfat bulamadım.
bu yazar arkadaşımızı tanımıyorum şimdiye kadar bir selam vermişliğim bile yoktur ama hakikaten merak ediyorum çem çüm edenler bu yazar arkadaşın yarı kapasitesi etmediği halde ''yazarcık'' diyorsa diğer yazarlar ne oluyor bu durumda? niteleyecek sıfat bulamadım.
(#15361778) entrysinde düşünce yapısının gelişmemişliğini sonuna kadar gösteren yazarımsı.
ataist ve ateist yazar.
islam'a ve allah'a sövmek için sözlüğü kullanan hazımsız kafir.
sözlükteki ateistlerin en önde flamalı bayrak tutanı.
Bu kainatı, insanları, doğayı, gezegenleri, güneşi, falan filan baban mı yarattı diyerek çemkirmek istediğim yazar.
Ayrıca sıcak havalara kendini alıştırmaya bakmasını tavsiye ederim.
Ayrıca sıcak havalara kendini alıştırmaya bakmasını tavsiye ederim.
troll'dür, ne yapsa yeridir, ne yapsa geridir.
boş bir okadar da fuzuli.
sevdigim bir yazardir. Yazdiklari hosuma gitmekte, hala insanlik icin bi umit oldugunu gostermetkedir...
azılı türk düşmanlarından. allah ıslah etsin, türk'ün öfkesini sınamamasını öneriyoruz.
"bin kişi inansa uçuk tarikat zihniyeti sayılıp karantinaya alınacak olan fikirler bir iki milyar inananı olunca saygın toplumsal kurumlar olarak sıfatlar ve ünvanlar alabiliyor." diyerek takdirimi kazanmıştır.
nadir rastlanan güzel insan.
(bkz: adam)
ahirette mahşer meydanında entryleri yüzünden ebesininkini görecek yazardır. müminlere beyni mühürlü der ama eğer düşünme yeteneğine sahip biri olsaydı bir köprünün kendiliğinden oluşamayacağına inandığı gibi bu evreninde kendiliğinden oluşamayacağına inanırdı.
askeri bilgileri, müthiş değerlendirmeleri ile tüm sözlüğü kendine hayran bırakan yazar.
(bkz: suriye nin istese istanbul u füze manyağı yapması)
(bkz: türkiye nin suriye karşısında hazin sonu)
(bkz: suriye türkiye yi yirmi dört saatte durdurur)
(bkz: suriye ile bir savaş türkiye nin sonu olur)
(bkz: suriye nin istese istanbul u füze manyağı yapması)
(bkz: türkiye nin suriye karşısında hazin sonu)
(bkz: suriye türkiye yi yirmi dört saatte durdurur)
(bkz: suriye ile bir savaş türkiye nin sonu olur)
müslümanlara, islam dinine, ilahi kudrete adeda dil uzatan, alay geçen bir yazardır.
iyi yazardır güzel yazardır. ne yazarsa okunasıdır.
(bkz: #16065821)
aranan yazardır, keyfim yerine gelince bulacak yazardır. sadece not aldım şimdilik.
aranan yazardır, keyfim yerine gelince bulacak yazardır. sadece not aldım şimdilik.
zaten sevdigim bir arkadastir, (#16065821) entrysi ile gulme krizlerine girmeme sebep oldu... ellerine saglik.
ITam sözlüğe göre bir ate.
10 yıla kadar cansız maddelerden canlı üretileceğine inanabilecek kadar 'bilgili'. Hadi 10 yıl da benden, etti 20 yıl... bu sürede bile bu iş yapılamayacak. Tutup da bir bakteri dna'sının bir yerlerini kırpıp yine bir bakterinin içine sokmakla yeni canlı 'üretmiş' olmuyorsun, sadece hürriyet gazetesinin fos haberlerinden birine malzeme oluyorsun.
ne demişti hürriyet, radikal vs gibi resimli eğlencelik gazeteler: tanrıyı oynuyor!
anlamadığınız konularda yazmayın bir zahmet. Tamam sözlük bebeleri bayılıyor bunlara ama işi bilenlere rezil oluyorsunuz.
10 yıla kadar cansız maddelerden canlı üretileceğine inanabilecek kadar 'bilgili'. Hadi 10 yıl da benden, etti 20 yıl... bu sürede bile bu iş yapılamayacak. Tutup da bir bakteri dna'sının bir yerlerini kırpıp yine bir bakterinin içine sokmakla yeni canlı 'üretmiş' olmuyorsun, sadece hürriyet gazetesinin fos haberlerinden birine malzeme oluyorsun.
ne demişti hürriyet, radikal vs gibi resimli eğlencelik gazeteler: tanrıyı oynuyor!
anlamadığınız konularda yazmayın bir zahmet. Tamam sözlük bebeleri bayılıyor bunlara ama işi bilenlere rezil oluyorsunuz.
Bilmem kacinci nesil yazar. yani karaliyor biseyler. Evrenin kendi kendine oluşabileceğini düşünebilen birisi o acinasi yazar.
yazıktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar