bugün
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- göbeksiz kadın kalmaması4
- patrona kurulmak2
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- göbek eritme taktikleri5
- teen slasher film klişeleri6
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- yazar k2
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi3
- amfetamin4
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- fas4
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- çay koymak mı katmak mı8
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- netflix üyelik iptali2
- ariel şaron2
- gulmekicinyaratilmis4
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- irmik helvası6
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- risale-i nur2
- sosyal medya2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- cehaletln cazibesi11
- kemal kılıçdaroğlu15
- bolu dağı geçişi2
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- istanbul'dan tersine göçün başlaması2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- gogol bordello2
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- mony tontana4
şeyh ile cinsel münasebete girerek, cennetteki yeri garantileme.
(bkz: http://www.haberturk.com/...bir-garip-badeleme-vakasi).
(bkz: http://www.haberturk.com/...bir-garip-badeleme-vakasi).
halkımızın nasıl bir ruh halinde olduğunu gösteren olaydır. sen karını camdan dışarı baktırma ama git cennete gitme vaadiyle şerefsiz bir şeyhle ilişkiye girdir.
gereken önemin verilmediği bir treath olmus. mevzu cok fena aslında. sahte seyh önüne gelene vermiş badeyi. oda zamanında üstadının badesini almısmıs. mevzunun bursada olması ayrıca enteresan olmus.
(bkz: işte bunlar hep seks)
cezbelenen müride uygulanan dinsel mi desem cinsel mi desem tedavi yöntemi.
ht nin yer verdiği görüşlerin biri dikkatimi çekti. buraya aktarıp yorum yapasım geldi.
FAiK BULUT
Gazeteci - Yazar
Bir tek bizde değil dünyada da bu tür olayların örnekleri var. Amerikada toplu seks yapılan bir cemaat vardı. Kuşkusuz insanları ikna etme sanatına dair bir şeyler okuyorlardır. Toplu seks türü şeyler de bunların da teknikleri konusunda bilgileri olmalı diye düşünüyorum. Bir şeye ilahi ve kutsiyet atfederseniz veya dini terimlerle, gizemli, mistik terimlerle kitabına uydurursanız cinayet bile işletirsiniz. Türkiyenin muhafazakârlaşmış ortamında insanlar inanmaya çok müsait. Daha çok kutsal ve ilahi denen şeylere inanmaya çok alıştırılmış. Küreselleşmenin altında ezilenler bir çıkış yolu bulamayarak, daha fazla gaipten şeyler ummaları karşılığında bu tür istismarcı kişilerin tuzağına düşebiliyorlar.
"Türkiyenin muhafazakârlaşmış ortamında insanlar inanmaya çok müsait." derken tepeden bakması olayı bitirmiş.
"Küreselleşmenin altında ezilenler bir çıkış yolu bulamayarak, daha fazla gaipten şeyler ummaları karşılığında bu tür istismarcı kişilerin tuzağına düşebiliyorlar." derken küreselleşme zaten rezil birşey iken, bunun sağlıklı şekilde olmasını beklemek çok büyük yanılgıdır.
ve dediklerinde şunun üzerinde duruyorlar: tarih tekerrürden ibarettir.
FAiK BULUT
Gazeteci - Yazar
Bir tek bizde değil dünyada da bu tür olayların örnekleri var. Amerikada toplu seks yapılan bir cemaat vardı. Kuşkusuz insanları ikna etme sanatına dair bir şeyler okuyorlardır. Toplu seks türü şeyler de bunların da teknikleri konusunda bilgileri olmalı diye düşünüyorum. Bir şeye ilahi ve kutsiyet atfederseniz veya dini terimlerle, gizemli, mistik terimlerle kitabına uydurursanız cinayet bile işletirsiniz. Türkiyenin muhafazakârlaşmış ortamında insanlar inanmaya çok müsait. Daha çok kutsal ve ilahi denen şeylere inanmaya çok alıştırılmış. Küreselleşmenin altında ezilenler bir çıkış yolu bulamayarak, daha fazla gaipten şeyler ummaları karşılığında bu tür istismarcı kişilerin tuzağına düşebiliyorlar.
"Türkiyenin muhafazakârlaşmış ortamında insanlar inanmaya çok müsait." derken tepeden bakması olayı bitirmiş.
"Küreselleşmenin altında ezilenler bir çıkış yolu bulamayarak, daha fazla gaipten şeyler ummaları karşılığında bu tür istismarcı kişilerin tuzağına düşebiliyorlar." derken küreselleşme zaten rezil birşey iken, bunun sağlıklı şekilde olmasını beklemek çok büyük yanılgıdır.
ve dediklerinde şunun üzerinde duruyorlar: tarih tekerrürden ibarettir.
(bkz: gerçek islam bu deyıl)
Ülkemizdeki tarikatlar sayesinde dilimize kazandırılmış sözcüktür. Halk dilinde oral seksin karşılığıdır.
Sözlükte tarikatcı varsa el sallasın layığı ile yaparım özel baddatlık kursu bile veririm
Şöyle
*15 dk lık badeleme: cennetten bir dönüm arazi
*20 dk: cennetten iki dönüm
*30 dk: direk lüks manzaralı cennetten rezidans ev
ilgilenen tarikatcı, cemaatçi varsa haber eylesin.
Şöyle
*15 dk lık badeleme: cennetten bir dönüm arazi
*20 dk: cennetten iki dönüm
*30 dk: direk lüks manzaralı cennetten rezidans ev
ilgilenen tarikatcı, cemaatçi varsa haber eylesin.
ulan ben bunu dincilerin küçük çocukları taciz etmesi diye biliyordum, saksoymuş meğer dün Twitter'dan öğrendim...
genelde bar tuvaletlerinde kafası güzel çiftlerin yaptığı hadisedir. evet.
bu kelimeyi kullandıkça bir kesim oy kaybedecek, hüsran içerisinde kalmaya devam edecekmiş.
Bir dinci eğlencesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar