bugün
- pişisel gelişim5
- pişi yapmasını bilen sözlük kızı5
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- sokakta kavga teknikleri7
- tekne turu12
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek8
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- sözlük kızlarının çok sinirli olması3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri8
- true'nin çaylak olması7
- benkimki6
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği4
- browni kek3
- bir yazarın zekasına hayran olmak5
- yeni parti56
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- yazarların okuduğu bölümler2
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- galatasaray3
- yapay zekanın insanları aptallaştırması4
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- ismet gurbuz bey ismet beydir2
- keki kabarmayan sözlük kızı5
- zaman baba bay bey birader birader beydir2
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler5
- takipçi satın almak2
- nickten isim tahmini yapmak72
- imam maaşları4
- gammaz çetesi9
- parlak tenli kadın2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- sibel can'a benzeyen yuzır3
- sıcakta bisikletle gezmek2
- gammazlarla başı belada yazarlar3
- betray me2
- t shirtü çıkarıp güneş altında yürümek2
- ağırlık çalışmak2
- askeri ücretle evlenebilir mi5
- çikolata soslu ıslak kek4
- borsa3
- günün şiiri3
- pipizittinoğullarınd anız bilader sıkıntı mı var2
- muz yiyen erkek4
- aykirikadin7
- haldır şaldır2
- müteahhit erkek2
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- usualsuspects in abazan olması2
sevgilime posta koyuyordum. artık kimseyle fiziksel temas kurmanı istemiyorum bu nedir gavat mı sandın sen beni diye. güldü. bachata yapıyorum ben dedi. sustum. öyle bir dans işte.
Karım karınızdır dansı.
Yıllar evvel bir heves 2 ay kursuna gittiğim dans türüdür.
Diyorlar ki hatun kişilere karşı bir şeyler olmuyor mu, olmuyor canım kardeşim aklında sadece adım saymak ve sonraki figür oluyor*
Diyorlar ki hatun kişilere karşı bir şeyler olmuyor mu, olmuyor canım kardeşim aklında sadece adım saymak ve sonraki figür oluyor*
helak olma sebebi. başımıza taş yağacak lan.
dünyanın en hoş danslarından biri ya. Hele de romeo santos şarkılarında ediliyorsa...
müzikleri ayrı, figürleri ayrı güzel olan latin danslarından biri.
Sansual bachata da sapıklara dikkat edilmelidir.
Müziklerinin ritmi harikadır. Düzgün dans edebilen biriyle yapıldığı sürece harika bir danstır.
Müziklerinin ritmi harikadır. Düzgün dans edebilen biriyle yapıldığı sürece harika bir danstır.
çok sıcak ve güzel bir danstır. yalnız bu kalçayı havaya atma kısmı biraz zor. düzgün yapmazsanız embesil gibi görünebilirsiniz. onun dışında partnere çok yakın olunan en güzel danstır. müzikleri de çok güzeldir.
Başlangıç ve orta seviye erkeklerden ricamdır dizinizi bacağımızı yana ayırmak için kullanacaksınız, yukarı değil. Çakarım suratına.
https://www.uludagsozluk.com/e/37028173/
evet bu dans hakkında tutar kesin kesin yorumlar yaparsınız. sonra an gelir edindiğiniz bir sevgilinin bu dansın kursuna gittiğini öğrenirsiniz. tamamdır, şimdi boynuzlarınızı kontrol edebilirsiniz. vay başımıza gelenler anasını avradını..
evet bu dans hakkında tutar kesin kesin yorumlar yaparsınız. sonra an gelir edindiğiniz bir sevgilinin bu dansın kursuna gittiğini öğrenirsiniz. tamamdır, şimdi boynuzlarınızı kontrol edebilirsiniz. vay başımıza gelenler anasını avradını..
Elin herifleri ile yapamayacağım için kursuna gidemiyorum.
izlemesi ve ritimleri gerçekten hoş.
izlemesi ve ritimleri gerçekten hoş.
bi tipime bakıyorum, bi de bu dansa... belli ki hiç bir zaman yapamayacağım. ama ne yalan söyleyeyim, çaktırmadan izliyorum. çok da hoşuma gidiyor. bu da itirafım olsun sözlük.
Eskiden böyle bir yazar vardı sözlükte, şimdi nerededir hangi dansa başlamıştır bilinmez *
Bana göre en hisli, en guzel Latin dansı. Kolay da. Salsa gibi resmi değil. Harika Bi Partnere denk gelince Bachata dünyadaki en keyifli şeyler arasında yerini alabilir.
Şu açık bacak kapalı bacak muhabbetine gelirsek, dansı erkek yönlendirdiği için aslında kadın erkek kadına hangi hareketi yaptırmak istiyorsa kadın o hareketi yapıyor. Genelde ileri düzey Bachata bilenler, bacaklqr iç içe dans ediyor ya da bodyroll yapıyorlar. Onun dışında öyle pek rastlamadım diğer türlüsüne. Zaten salsa akşamlarına giden erkekler haftada birkaç kere o partilere gidiyorlar. Kız düşüreyim kafasında değiller. Adabıyla keyif alarak dans ediyorlar.dansta da sanıldığı gibi elimi tuttu, başka kadınla dans etti denecek bir ortam zaten pek yok. istisnalar var mıdır bence var Misal (bkz: Bachata sensual)
Şu açık bacak kapalı bacak muhabbetine gelirsek, dansı erkek yönlendirdiği için aslında kadın erkek kadına hangi hareketi yaptırmak istiyorsa kadın o hareketi yapıyor. Genelde ileri düzey Bachata bilenler, bacaklqr iç içe dans ediyor ya da bodyroll yapıyorlar. Onun dışında öyle pek rastlamadım diğer türlüsüne. Zaten salsa akşamlarına giden erkekler haftada birkaç kere o partilere gidiyorlar. Kız düşüreyim kafasında değiller. Adabıyla keyif alarak dans ediyorlar.dansta da sanıldığı gibi elimi tuttu, başka kadınla dans etti denecek bir ortam zaten pek yok. istisnalar var mıdır bence var Misal (bkz: Bachata sensual)
Ulan bunun kursu nasıl olur acaba türkiye'de? Keşke pandemiden önce gitseymisim amk. Ben sanmıyom kurstaki kızlarla böyle yakinlasabilecegimi kesin çoğu da sevgilisiyle gelen kezbanlardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar