bugün

/636
Anlamdırılmaya ihtiyaci olmayan bir his. Tanımsız kalmasi daha uygun sanki.
Seks kamuflajı.
adamın amına koyandır afedersiniz.
başı ile sonu farklı duygu durumu.
bi' anda hayatımdaki her şey değişti. şimdiye kadar tanıdığım hiç kimse gibi olmayan bir adamla tanıştım. bana dünyada sadece ben varmışım gibi davranıyor. böyle ben de olmazsam kimsesiz kalacak gibi. yalan söylemiyor. o kadar büyük bir güven veriyor ki kimse küçücük de olsa bana zarar veremez, arkamda kocaman bir dağ gibi duruyor. etrafımdaki bütün erkeklerden daha iyi olduğunu gösterebilmek için her şeyi yapıyor. tok bir sese sahip, kendinden emin, güçlü bir adam. ondan hiçbir şey istemediğim halde benim herşeye sahip olmamı istiyor. bana ' emret' diyor ama aslında herşeyi kontrolü altına alabilecek kadar güçlü, bunu da hissettiriyor. bir de dolu dolu bir sesle bana aşık olduğunu söylüyor.
Saman alevi gibi başlayıp bir anda tüm ahıra yayılan ve ardında külden başka bir şey bırakmayan duygu fırtınası.
seven kişinin, sevdiğini, ''o tek siz hepiniz'' diyerek diğerlerine karşı savunması durumu.
herkesin aradığı, belkide bulamadığı, belkide o sandığı, aramaması gerektiği, bir gün karşısına çıkarsa çıkabilecek olan duygular bütünü.
Bekarettir.
üç harfli katildir kendisi.
şöyle bi' şeydir;

görsel
üç harften oluşan ama binlerce anlamı ve binlerce duyguda yaşanılabilecek bir duygu bütünü. Allah bizi aşktan korusun.
(bkz: sarmaşık)

"... bir sarmaşık diyordu o * aşk için. 'aşk' sözcüğü zaten sözlükte 'sarmaşık' demekmiş. bir sarmaşık çınarları, servileri nasıl sarıp sarmalarsa, aşk da öyle sarıp sarmalarmış çınar gibi yiğitleri, servi boylu dilberleri. ve her sarmaşık, sardığı ağacı kuruturmuş sonunda. dıştan yemyeşil ve güzel gösterirmiş ama içten içe kurutur, çürütür, çökertirmiş. ... kays, evet aklını yitirmiş, adı mecnûn'a, çılgın'a çıkmıştı ama dünyaya ün salmıştı. bir delilik idi ki onunkisi, binlerce akıllılığa bedel. çıldırmıştı ama çağlar boyu bütün akıllılar bu çılgınlığı kıskandılar. ..."
Peki ama, bu sevmek midir be adaşım, bir kadını öpmek, onu istemek sevmek midir?..
Çırçıplak soyunarak şehrin sokaklarında koşabiliyor musun?..
Bir bıçak alarak kolundaki ve bacağındaki adalelere saplamak ve böylece bir nehre atılarak yüzmek elinden geliyor mu?
Bir şehrin adamlarını öldürmek cesareti sende var mı? Bir minareye çıkarak bütün dünyaya işittirecek kadar kuvvetle bağırabilir misin?
Aşk sana bunları yaptırabilir mi? işte o zaman sana seviyorsun derim…*
bir gün eski türk edebiyatı dersinde öğrendik ki nedendir bilinmez eskiler aşkı şöyle tanımlar: aşk, olmayana sevdalanmaktır.... ilginç gelmişti o zaman bu söz. fakat şimdi anlıyorum, ayrıldıktan sonra insanların neden " ben onun neyine aşık olmuşum " dediklerini. evet yoku sevmektir aşk.
aşk hissi dopamin hormonu salgılanması ile oluştuğu için vücudumuza melatonin enjekte ettiğimiz takdirde histen kurtuluyoruz daha doğrusu öküzleşiyoruz.
poisonblack * with her i die. * * * *
(bkz: sözlük yazarlarının şu an dinledikleri şarkılar)
(bkz: defalarca dinlenilse bile hiç sıkmayan şarkılar)

(bkz: bir anda geçmişe götüren şarkılar)

(bkz: birisini hatırlatan şarkılar)

(bkz: az kişinin bildiği süper şarkılar)
(bkz: ağlatan şarkılar)
(bkz: adamın ağzına sıçan şarkılar)
(bkz: yabancı şarkılarda geçen mükemmel sözler)
(bkz: alıp götüren şarkılar)

(bkz: bağıra bağıra söylenebilinecek şarkılar)

(bkz: gece geç saatlerde dinlenebilecek şarkılar)

(bkz: yüksek sesle dinlenilmesi gereken şarkılar)
(bkz: ölmeden önce dinlenmesi gereken şarkılar)

edit: (bkz: bas gitarı iliklere kadar hissettiren şarkılar)

saat 06:03. *

edit 2: (bkz: sevişirken dinlenebilecek şarkılar)
beşeri olanı, ilahi aşk' a bir köprüdür.
herkesleşen duygu... herkes bir aşk acısını almış ilerliyor bu işte bir saçmalık var.
ulan bu aşk ne melun şeydir arkadaş. hep karşılık bulamadığımda yeşeren bir duygu oldu bende.
özetle; (#21641491).
pencereyi acip asagi atladiginda olusan bosluk hissi. illa yere carparsin ama.
Aşka uçma kanatların yanar. Sadi Şirazi..

Aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar? Mevlana..

Aşka vardıktan sonra kanadı kim arar? Yunus Emre..
aşk dediğimiz olay kimyasal bir tepkimedir.
ateş-barut misali çaktığın an puff olur. Hisseleri sevgide tutmak daha akıllı bir yatırım olacaktır.
(bkz: o duygunun cani cehenneme)
© copyright 2005 - 2026