bugün

/636
insanoğluna kurulmuş ustaca ve keyifli bir tuzaktır.Aşk acısı çekmenin açtığı kapılarda kaybolmakmı güzeldir yoksa eşinle tek parça olmanın getirdiği harika diyarımı? Sevgi gibi yapıcı birşeyle bütünleşmekmi güzeldir? yoksa aşk gibi yıkıcı bir şeyi oyup,yontup heryerde kullanıp hayatı sanatsallaştırmakmı?
uykunun en tatlı yerinde uyanmak gibi bir histir, ne olduğunu alğılaman için biraz ayılman gerek.
Hayatta en nefret ettiğin şeyin onda yakıştığını görmektir.
bir sesli iki sessiz harfin yanyana gelmesi ile oluşan kelimedir. lakin tanımlanamaz.
aşk, gözyaşıyla sonlanan bir düzmecedir.
Olmayan bir şeydir. Ama aranır hep olsun istenir, bende ararım. Aşklarım neredeler kim bilir. (bkz: kendi kendine çelişmek)
nerdesin amk ya, 2 sene oldu, bokunu çıkardın ama artık.
ha geldi ha gelecek diye 2 yılımı yedin.
yoksa bana mı küstün?
ya da tükettim mi seni?
nedir problem ne?
girip çıkmadığım melankoli kalmadı,
yoksun diye kibirim seni kapı dışarı attı.
tamam biraz kaba davranmış, hor kullanmış olabilirim ama,
her zaman onuruna sahip çıktım.
aforoz mu edildim dergahından?
bir yerden eros gibi ha çıktın ha çıkacan diye paranoyak ettin beni.
artık ben akıllandım nan!
valla bak. söz sana orantısız güç kullanmayacağım,
tamam söz uçlarda da yaşamayacağım.
oldum lan ben artık oldum!
"aşkı arama çıkagelir".
ne kadar doğru yahu.
inanılmaması gereken duygusal yoğunluktur.
Saçlardan ayak tırnaklarına kadar tüm sıcaklığıyla hissetmektir aşk.
Mantığa söz geçirememektir aşk. Yanacağını bile bile ateşe yürümektir. Gönül ve mantığın savaşında her iki taraftan yara almak, ölüme kadar acısını çekmektir aşk. Anlamak için onu yaşamak gerekendir.
aranızda kilometreler olsa da; sizi sevip sevmediğini, hatta sizinle ilgilenip ilgilenmediğini bilemediğiniz halde onu merak etmenizdir.
aşk sensiz geçmeyen 1 saniye .
aşk sensiz olmayan tek şeydir .
aşk uğrunda ölmektir .
aşk tek bir kalpten atmaktır .
aşk sıcak bir sevinçtir .
aşk işte tanım bulmaya zorlarken durup durup geri silmektir belki de kelimeleri..
aşk işte her sabahın ortak olduğunu düşünüp bir günaydını da ona saklamaktır gülücüklerle..
aşk işte yıkmaktır tüm duvarları öbür tarafta ne olduğuna aldırmadan..
aşk işte sesini duydukça kalbin boşluktan düşermişçesine acı verici ve sonsuz umut dolu hisettiren..
aşk işte başa çıkılamayan,engel olunamayan,bırakılamayan,en kötü bağımsızlık..
aşk çünkü işte duygular özgürlüğün ülkesinde..*
aslında cehennem dünya ateş yok ama azab'ın adı aşk.
hani yagmur sonrası toprak kokusunu içine çekersiniz ya. ne hoş gelir o koku.
hani çiçegi kokladıgınız da bir iç çekersiniz ya.ne de güzeldir sizin için o koku.

ne zaman ki sevgiliniz size herzaman öyle kokar onu koklamaya öpmeye doyamazsınız işte o aşktır.

annenizi göremediginizde veya babanızı onları özlersiniz ya.
muhabbetini çok sevdiginiz bir abinin muhabbetini ararsınız ya bazen.

sevgilinizi görmediğiniz de öyle özleyip muhabbetinide o denli arıyorsanız. işte o aşktır.

sizin mutlu olmadıgınız zamanlarda bile kendinden çok düşündügünüz insanlar yok mu ?
o zaman siz aşık değilsiniz.

seni seviyorum demek değildir aşk. onun gözlerine baktıgında seni sevdigini anlamaktır.

çok klişe oldu bu diyorsanız. yaşamanızı tavsiye ediyorum.

ut.
kaçanın kovalanması, kovalananın rehavete katılıp bir anda kovalayan olması, daha önce kovalayanın kovalanan durumuna geçmesi ve daha fazla acı çekmek için, neydik ne olduk diyebilmek için, gözleri şişercesine ağlamak için tekrardan kovalanan durumundan kovalayan durumuna düşen tarafa kovalanan durumuna düşmesi için bir kez daha yol vermesidir. anlatması bu kadar karışık olan bir şeyi yaşayıp da zevk aldığını söylemek saplantılı bir hastalıktan başka ne olabilir ki?
annesinden dayak yediği halde '' anne! '' diye ağlayan bir çocuktur, aşk.

alıntı.
deli gibi korktuğum ama olduğumda da bırakmak istemeyeceğimdir.
Hayatta en nefret ettiğin şeyin onda yakıştığını görmektir.
hiç olabilmektir.
geceleri yatmadan önce onu düşünmek, sabahları aklına gelenin ilk o olmasıdır aşk..
uyanıkken onun hayalini kurmak, uykuda onu rüyanda görmektir aşk..
yalın ayaklı çocukların bakışıdır aşk..

öylece masum, içten..
hayatımı alt üst eden şey.
© copyright 2005 - 2026