bugün

entry'ler (37)

yazarların içinde bulundukları durum

meslek aşkıyla mezun olmayı bekliyorum. başka hiçbir şey düşünmek istememekteyim.

sözlük yazarlarının vazgeçemediği aksesuarları

yüzüklerim net.

sözlük yazarlarının itirafları

dün akşam ne giyeceğimi bile hazırladığım halde sabah uyandığımda yatağımdan kalkıp okula gitmek istemedim. ki devamsızlığım hat safhada. ama bazen oluyor işte öyle. okuluda sevdiğim söylenemez zaten. asker gibi gün sayıyorum mezun olmak için. aa tabi bir de haftasonu boyunca o'ndan bahsedince bu duruma gelmiş olma ihtimalim var. sevmiyorum onu hatta nefret ediyorum o'ndan sözlük. yaptığı şerefsizlikler diz boyu. en kötüsü de kimse ama kimse beni anlayamıyor. anlamış gibi yapanlarda yok değil hani. her şey olmasada çoğu derdimi anlattığım bir kardeşim var. o da olmasa kafayı yerdim sanırım.

kızların kıskanılmayı sevdiği gerçeği

kesinikle doğrudur. aslında sadistlik başlangıcı olarak adlandırabilirim. ki bende kıskanılmayı fazlasıyla seven bir kızım. ama her şey dozunda iyidir. bokunu çıkarmanın alemi yok.

türkiye nin yarısı depresyonda

bence diğer yarısı da depresyonda ama iyi rolü yapıyorlar. buna çok kanıtım var.

sevgili olan çiftlere uyuz olmak

bazıları işin bokunu çıkarmıyor değil hani. ikili ilişkilerden soğuyorum resmen. en kötüsüde ilerde kızım olmasın diye daha çok dua eder oldum.

en çok özlenen insanlar

Kesinlikle UMUT o.

en çok özlenen insanlar

Tek kelime yeterli.
(bkz: Atatürk)

hayata bağlanma sebepleri

(bkz: aşk)

çocuğu iş bulamadığı halde akp ye oy veren insan

Ampul kafalı insandır.

yanlış anlaşılmış şarkı sözleri

Annemin Gökhan Tepe'nin Vur şarkısında ki 'vur' kısmını 'burç' olarak anlaması. Gerçekten çok garip.

bir ilişkide olmaması gerekenler

Tek kelimeyle güvensizlik.

mantıkla açıklanamayan olaylar

(bkz: aşk)
Kaçanın her zaman kovalanması.

yaş ilerledikçe özlenen şeyler

Ağlayarak tüm istediklerini elde etmeyi
Masum evcilik oyunlarını oynamayı
Çocukça güzel aşk sanılan şeyi yaşamayı
Kimseden utanmadan hıçkıra hıçkıra ağlamayı
En sıkıştığı anında hiç düşünmeden 'anne' diye bağırmayı
Hayat yarın bana nasıl bir oyun oynayacak diye düşünmek yerine, yarınn ne oyun oynasam diye düşünmeyi
Kısaca güzel olan her şeyi..

istanbul da yaşayan sözlükçüler

Bir halt varmış gibi herkesin akın ettiği benim ise istanbul'a aşık olduğum halde bir an önce defolup gitmek istediğim şehir..

16 nisan 2011 fenerbahçe gaziantepspor maçı

Fenerbahçe'nin her hafta birni bu hafta da Gaziantep'i savurup geçeceği maçtır.

sözlük azarlarının itirafları

Evet sanırım itiraf etmenin tam yeri ve zamanı. Onu çok özledeim sözlük

ilk aşk

Hiç bir zaman unutulamayandır. Ansızın akla gelebilendir o. gözlerinin o derinliğini hiç kimsede bulamassın. seni senden alır yıllar sonra duysansa sesi.. üstüne kaç kişi tanımış olsanda o hep bir tanedir. kısaca o hayaliyle bile seni mutlu edebilendir..

hayaller

ben hayallerim olmadan yaşayamazdım herhalde. onlar insanı karşılıksız mutlu ederler.

galatasaray

hayatımda nefret ettiğim üç şeyden biri kesinlikle galatasaray.
© copyright 2005 - 2026