bugün
- 1 saatte 10 bira içmek19
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- erkeklerin giderek feminenleşmesi5
- tembel ve çalışmayan insan16
- bira cips4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- aga be şarkılar4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- yıllık izin2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- taksim'e ikinci eyfel kulesi3
- aylık 470 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- velvet vs nervio19
- mezarlıkları sevmek5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması5
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- ktç birader4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- lahmacun4
- selam sözlük4
- manyak olmaya karar verdim9
- alparslan türkeş kadir mısıroğlu ilişkisi2
- laptop2
- aşkın nur yengi2
- nickaltı açılmamış yazarlar2
- uludağ sözlük görsel ekleme sorunu2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- elektrikli araba2
- pkklıları itlaf etmek2
- velvet12
- slavko vincic15
- nervio11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- instagram2
- mezarlıktan geçerken ölülere selam vermek2
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- en son ne yediniz2
- jubel feat aleyna tilki diamonds2
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- sigaraların eskiden daha pahalı olması2
- hırt5
- otomobile ek vergi5
- kıbrıs2
- 20 temmuz 1974 kıbrıs barış harekatı'nın başlaması2
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
şahane bir aşk harcanmış bir hayat demektir. çünkü gerçek aşk, acımasız bir sarmaşık gibidir. nasıl ki sarmaşıklar sarıldıkları kocaman ağaç dahil etraftaki bütün bitkileri boğar, öldürürse aşk da kendisinden başka hiçbir duygunun yaşamasına izin vermez. aşkta başarının, mutluluğun ve ahlakın yeri yoktur. sadece acı ve güzellik... gitgide tümüyle acıya dönecek bir güzellik.o sebepten final genellikle trajiktir.
2 yıl aradan sonra tekrar ziyaret edendir.
Aşk bir yanılmadır bazense uzun geceler gece yatmadan önce bir düşleyiş onu merak ediştir aşk her yaşta olabilir sadece belirli bir yaştan sonra boyut kazanır belirli bir yaştan sonra sürekli hale gelir iki varlık arasında yaşanır ne içinden çıkabilirsin ne de üçleyip combo yapabilirsin her şeyin karşılıklı olduğu dünyada karşılıksız olan tektir nedenmi çünkü biri daha çok sever biri daha çok özler biri daha çok merak eder plotonikse daha acı ya bunu karşındaki bilmez.
sırf onla konuşmak için bile saçma sapan duygulara girip seni motive etmesini sağlamandır.
saçma da olsa onun sesini nefesini dinleyebilmek duyabilmek hiç susma diyebilmektir.
yaşıyorsun hissediyorsun hissettiğin için kelimelere döküyorsun, ha ne oldu yaşandı bitti. yaşanıyor ama bitiyor, aşk budur.
yaz sıcağında çürük dişlerle soğuk su içmektir.
her zaman her yerde dile getirilmek istenen ama bir o kadar da kendi içinde yaşanılması gerektiğini hissettiren, insana hiç yapmam dediği şeyleri yaptıran, deli gibi hayaller kurdurtan, insanda varolan bilimum sinir stres ve gerginliği yok eden, onun yerine tanımlanamaz bir enerji ve endorfin hormonu salgılatan, insanın her daim aptalca sırıtmasına neden olan, aşık olunan kişinin söylediği saçma şeyleri bile çok anlamlı kılan, insana ancak çocuklukta hissettiği saf ve karşılıksız sevebilme gibi masum duyguları yaşatabilen, özlemenin gerçekten ne olduğunu insanın iliklerinde hissetmesine neden olan, kesinlikle bir insanı güzelleştirdiğine inandığım kişinin yaşayıp yaşayabileceği en özel, en tuhaf, en karmaşık, en net, en doğal, en yoğun, en mükemmel duygudur.
aşk bir çeşit şuur bozukluğudur da diyebiliriz
yada kalp ile beyin arasında geçen savaş da.
yada kalp ile beyin arasında geçen savaş da.
aşk bazıları için 3 harfli bazıları için ne kağıtlar ne kalemler ne de yazmaya zaman yeter ama bazıları içinse aslında hiç varolmamış bi şey.
bu duyguyu yaşamamış olan bir insanın hayatındaki büyük eksikliktir. karşılıklı olunca tabii.
gecici bilinc kaybi durumudur.otomatige baglanilir rutin isler icin.zamani gelip bir uyaranla gercek dünyaya donülmesi halinde bir süre aci verebilir.
(bkz: meşk)
Rüya gibidir. Uyanınca bir müddet etkisinde kalınır. Sonra unutulur gider. Takma bu kadar panpa.* iç ses: kolaysa sen takma a.q.
öldürmez süründürür.
belki de gerçekte var olmayan.
insanın kendini ifade biçimidir. zoraki sevmek hükmünde olduğu anne babasından daha güzel sevgiler yaşatmaktır. insanın kalbini hızlandırmaya, tüylerini diken diken etmeye ve doyumsuzluğa en büyük örnektir.
ask garip bir duygudur. herseyi unutursunuz, ne zaman yuttugunuzu bilemediginiz kediler midenizi tırmalar, sokakları insanları seyredersiniz ve o baska yasamların icindeyken siz kendinizi yasamın neresine koyacagınızı bilemezzsiniz, beklersiniz, özlersiniz, yüzünüz kızarır acaip biri olursunuz velhasıl
Nerede bir yaşanmışlık, nerede bir hüsran ve nerede bir ayrılık varsa bizi buldu hep. Suskunluğumuz çaresizdi. Masallar çook uzaktı artık bize; çünkü pamuk yumuşaklığında değildi artık hayatlarımız. Ayrılıklar vardı sonra; ama her ayrılık bir hayırdı bizim için. O her gittiğinde bir parçamızı götürürdü yanında ya da biz ondan ayrıldığımızda bir
parçamızı bırakırdık onunla. Sonra özlem duyup onun gelmesini ya da ona gitmeyi beklerdik derviş sabrıyla. Uzaklardan sesini duyduğumuzda kıpır kıpır olurduk çaktırmadan. Aşkımız büyür büyür ama aksilikler peşimizi bırakmazdı hiç. Sahi neydi bir türlü peşimizi bırakmayan bu aksilik? Aşk bize büyük müydü? Yoksa biz mi o kadar küçüktük? Farketmezdi oysa; için için dökülen her gözyaşında o vardı çünkü. Ağlamak gurur inciticiydi belki ama aşk gururdan üstündü sonuçta. Gurur değil aşktı biten hep.
parçamızı bırakırdık onunla. Sonra özlem duyup onun gelmesini ya da ona gitmeyi beklerdik derviş sabrıyla. Uzaklardan sesini duyduğumuzda kıpır kıpır olurduk çaktırmadan. Aşkımız büyür büyür ama aksilikler peşimizi bırakmazdı hiç. Sahi neydi bir türlü peşimizi bırakmayan bu aksilik? Aşk bize büyük müydü? Yoksa biz mi o kadar küçüktük? Farketmezdi oysa; için için dökülen her gözyaşında o vardı çünkü. Ağlamak gurur inciticiydi belki ama aşk gururdan üstündü sonuçta. Gurur değil aşktı biten hep.
hakkında tanım yapılması imkansız zevki ve ıztırabı iç içe olan duygusal yoğunluk halidir.
örgütlenmektir.
cinsel tatmine ulaşamama duygusunun getirdiği kaybetmişlik hissinin* halk arasında isimlendirilmesidir.
uğruna şarkılar soylenen, şiirler, romanlar, öyküler yazılan ama bu kadar şarkıda şiir kullanımıyla aslında o sözlerin içine hapsedip sonra nereye koyduğumuzu unuttuğumuz bir eşyaya dönüştürdüğümüz duygudur.
Üç harfli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar