bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları20
- babamın hiç 31 çekmemesi8
- ragnar rockefeller38
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım3
- lahmacunun yanında ne içilir10
- deniz göktaş37
- bir kadın size hakaret ediyorsa2
- dünyanın en iyi teknik direktörü2
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- dünya17
- 2026 dünya kupası20
- futbol16
- norveç5
- brezilya6
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım4
- türklerin tembel bir millet olması8
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- ronaldo gaucho de assis moreira2
- evli olduğunu saklayan kişi9
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- doa3
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- tipimi sikeyim diyen erkek3
- tarkan'ın eşcinsellikten tedavi olarak kurtulması2
- kimseye yaranılmaz3
- ısparta3
- gocu10
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- aşkı ölçmek2
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- haklı olduğuna inanmak3
- tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar5
- queen feristah7
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi7
- kızlarla nerede tanışılır3
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi7
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin8
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- türk birliği3
- ayak fetişi erkek popüler kültürün köpeğidir5
- super mario3
- valiz hazırlamak4
- kılıçdaroğlu nun yumruğunu kürsüye vurması3
- velvet33
- almanya5
entry'ler (43)
denizde bronzlaşırken mavi, derede balık tutarken yeşil, güneş ağaca 45 derece açıyla ela, sevişirken alev kırmızısı. hoopp yapıştır ..
en son gittiğim, kadıköy sahnede izlediğim, tuvaletin de ot içicem diye 'değirmeler'i kaçırdığım müzisyendir. -diğer parçaları dinledim tabi-
lakin sahnenin en önünden izlemek pek hoş değildir. Sayın Ortaçgil kendi bedeninden daha dar giyinmektedir. Gözler daha cok sıkışan pantalondaydı. Olmadı Bülent Ortaçgil.
lakin sahnenin en önünden izlemek pek hoş değildir. Sayın Ortaçgil kendi bedeninden daha dar giyinmektedir. Gözler daha cok sıkışan pantalondaydı. Olmadı Bülent Ortaçgil.
kızın aşırı ıslanması veya erkeğin vıcık vıcık terlemesi.
icraaatlı bir sex ise konuşmaya başlarken, dişinin;
-akıyoo.. akıyo. peçete yok mu?
-akıyoo.. akıyo. peçete yok mu?
değişen hava koşulları ve hormonlara bağladığım, değişken uzay boşluğundaki güneş sistemine ve gezegenlerine bok atan hasttttrolojinin neptün venüse merkürün de jüpitere kayma anı.
Not : 4 senede bir yaş günü kutlayan şubat 29 doğumlu arkadaşlara uygun tarife ..
Not : 4 senede bir yaş günü kutlayan şubat 29 doğumlu arkadaşlara uygun tarife ..
otobüse bindiğinde, A.V.M denilen mezbahaya girdiğinde sanki bütün gözler onun 'üzerindeymiş'çesine ve yahut gizli ajan tribine giren yanlız ve eksik insan. Tuvaleti geldiğinde bile şükeladan çıkabilicek her türlü mevzubahse cevabı olduğunu sanan zavallı.
go, go ...
go, go ...
ben değilde yanımda oturan beyefendi.
not:gerekirse nickini veririm.
not:gerekirse nickini veririm.
ı don't care.
bugün pazar, bugün beni ilk defa evde bıraktılar deyip nazım hikmet e de değindiğim, güzel bir güne dair hazırlanmış menemene laf söylenmesine bozulan kız.
neymiş efendim menemen yumurtalı olmazmış.
menemen yumurtasız mı olur mu la? (bkz: menemen)
neymiş efendim menemen yumurtalı olmazmış.
menemen yumurtasız mı olur mu la? (bkz: menemen)
yazıların IQ ile alakası olduğunu düşünmüyorum. açılan başlık tam bir muamma.
ulan benden daha akıllılar var mı hadi bismilla diye açılmış bir başlık olduğu aşikar.
ulan benden daha akıllılar var mı hadi bismilla diye açılmış bir başlık olduğu aşikar.
ayakları kokan arkadaşlar için pratik çözümdür. kendi burunları kırılmasında bizimkiler kırılsın. #direnburun
başka bir açıdan bakarsak,
ellerini kullanmadan ayaklarını ayaklarıyla kaşıya kaşıya çıkaranlar. pis herifler oturduğunuz yattığınız odayı contamine etmeyin bari. zevk meselesi arkadaşlar. bir kadının nası yanınızda ağda yapmasını, oje sürmesini istemiyorsanız sizde yapmayın abicim. velhasıl babamdan bilirim.
başka bir açıdan bakarsak,
ellerini kullanmadan ayaklarını ayaklarıyla kaşıya kaşıya çıkaranlar. pis herifler oturduğunuz yattığınız odayı contamine etmeyin bari. zevk meselesi arkadaşlar. bir kadının nası yanınızda ağda yapmasını, oje sürmesini istemiyorsanız sizde yapmayın abicim. velhasıl babamdan bilirim.
kendisi ilahiyat fakültesinde okumuş bir kızımızdır. işini iyi bilir.
onun yaptığını ben yapamamışım demek ki.
allah benim de belamı versin.
onun yaptığını ben yapamamışım demek ki.
allah benim de belamı versin.
yeni sezon 3. bölümdeki vaka beni derinden yaralamıştır. hayallerin ötesinde.
ama başardılar.
ama başardılar.
umut...
hayata bağlayan tek şey.
hayata bağlayan tek şey.
halkın huzur ve güven adamı.
Var olan gerçeği değiştirme çabasıdır. Bu süreçte kişinin kendisine yalan söylemesidir. Yanlızlığın en önemli belirtisidir.
Durduramazsın.
Battı balık yan gider...
Durduramazsın.
Battı balık yan gider...
valla tutanın elinde kalacak gibi. allah sonumuzu hayır etsin.
bana bak akıllı ol.
Tıpkı aklım gibi. Beni anladı. Aklı ve mantığı olan biri. Kimse üzerine alınmasın. Yazdıklarım bu yüzden önemli. Sadece o anlayabilir ve çözebilir. Şehir uzak. Aslında balkon şehirden uzak. Işıklar var. Görüntü net değil. Kısmak yetmedi gözlerimi.
Son olarak, sigaram bitti...
Son olarak, sigaram bitti...
Zorlarsın önce. Ha gayret! Umuda açsındır. Ne kadar uğraş verirsen ver, bir şekilde koşuşturduğun hayatta sevilmezsin. Anlarsın ki sevilmiyorsun. Farkına varmaktır biraz da. Geçiştirilirsin, kandırılırsın, oyuna gelirsin. Verdiğin her çaba boşa gittiğinde sevilmediğin anları anlarsın. Kendinden ödün verirsin. Sende sevmemeye başlarsın. Bu sefer karşı taraf bu başlıkla ilgili entry girmeye başlar. işlerin değiştiği anlar. Ve sonunda... gerçeği anlar.