bugün
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak5
- yazarların favori giyim markası7
- friedrich hegel la bi cay icek11
- velvet57
- insan olmaya ceyrek kala15
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- erotik şiir4
- evde soğuk kahve yapımı7
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- yalnızlıkla sevişmek5
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- hayattaki en değerli şeyler5
- 2026 ekonomik krizi16
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar6
- bir erkeğe en çok yakışan şey2
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- kavgada söylenen tehdit cümleleri3
- sınıfın en güzel kızı4
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- migros'a sorulacak tek soru23
- aleksey batrakov28
- victor osimhen20
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- bilinçaltı algılama5
- tombul efes3
- sana ihtiyacımız olmaz diyen akraba2
- hurdacıya gidiyorum7
- yalnızlıkla savaşmak2
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- ioçk silik yesin kampanyası6
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı2
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- osuruktan şiirler60
- merve2
- yolcudurgider3
- mutlu ama uzak olsun birader3
- yazarlara gelen son mesaj5
- enayimiknatisii6
- tevellüt kaç2
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- kaos show2
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- erecto ibn birader el biraderi2
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- tostumu yaptım11
- g i l d e d l i l y16
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- testo taylan aykolik ziyareti2
entry'ler (43)
denizde bronzlaşırken mavi, derede balık tutarken yeşil, güneş ağaca 45 derece açıyla ela, sevişirken alev kırmızısı. hoopp yapıştır ..
en son gittiğim, kadıköy sahnede izlediğim, tuvaletin de ot içicem diye 'değirmeler'i kaçırdığım müzisyendir. -diğer parçaları dinledim tabi-
lakin sahnenin en önünden izlemek pek hoş değildir. Sayın Ortaçgil kendi bedeninden daha dar giyinmektedir. Gözler daha cok sıkışan pantalondaydı. Olmadı Bülent Ortaçgil.
lakin sahnenin en önünden izlemek pek hoş değildir. Sayın Ortaçgil kendi bedeninden daha dar giyinmektedir. Gözler daha cok sıkışan pantalondaydı. Olmadı Bülent Ortaçgil.
kızın aşırı ıslanması veya erkeğin vıcık vıcık terlemesi.
icraaatlı bir sex ise konuşmaya başlarken, dişinin;
-akıyoo.. akıyo. peçete yok mu?
-akıyoo.. akıyo. peçete yok mu?
değişen hava koşulları ve hormonlara bağladığım, değişken uzay boşluğundaki güneş sistemine ve gezegenlerine bok atan hasttttrolojinin neptün venüse merkürün de jüpitere kayma anı.
Not : 4 senede bir yaş günü kutlayan şubat 29 doğumlu arkadaşlara uygun tarife ..
Not : 4 senede bir yaş günü kutlayan şubat 29 doğumlu arkadaşlara uygun tarife ..
otobüse bindiğinde, A.V.M denilen mezbahaya girdiğinde sanki bütün gözler onun 'üzerindeymiş'çesine ve yahut gizli ajan tribine giren yanlız ve eksik insan. Tuvaleti geldiğinde bile şükeladan çıkabilicek her türlü mevzubahse cevabı olduğunu sanan zavallı.
go, go ...
go, go ...
ben değilde yanımda oturan beyefendi.
not:gerekirse nickini veririm.
not:gerekirse nickini veririm.
ı don't care.
bugün pazar, bugün beni ilk defa evde bıraktılar deyip nazım hikmet e de değindiğim, güzel bir güne dair hazırlanmış menemene laf söylenmesine bozulan kız.
neymiş efendim menemen yumurtalı olmazmış.
menemen yumurtasız mı olur mu la? (bkz: menemen)
neymiş efendim menemen yumurtalı olmazmış.
menemen yumurtasız mı olur mu la? (bkz: menemen)
yazıların IQ ile alakası olduğunu düşünmüyorum. açılan başlık tam bir muamma.
ulan benden daha akıllılar var mı hadi bismilla diye açılmış bir başlık olduğu aşikar.
ulan benden daha akıllılar var mı hadi bismilla diye açılmış bir başlık olduğu aşikar.
ayakları kokan arkadaşlar için pratik çözümdür. kendi burunları kırılmasında bizimkiler kırılsın. #direnburun
başka bir açıdan bakarsak,
ellerini kullanmadan ayaklarını ayaklarıyla kaşıya kaşıya çıkaranlar. pis herifler oturduğunuz yattığınız odayı contamine etmeyin bari. zevk meselesi arkadaşlar. bir kadının nası yanınızda ağda yapmasını, oje sürmesini istemiyorsanız sizde yapmayın abicim. velhasıl babamdan bilirim.
başka bir açıdan bakarsak,
ellerini kullanmadan ayaklarını ayaklarıyla kaşıya kaşıya çıkaranlar. pis herifler oturduğunuz yattığınız odayı contamine etmeyin bari. zevk meselesi arkadaşlar. bir kadının nası yanınızda ağda yapmasını, oje sürmesini istemiyorsanız sizde yapmayın abicim. velhasıl babamdan bilirim.
kendisi ilahiyat fakültesinde okumuş bir kızımızdır. işini iyi bilir.
onun yaptığını ben yapamamışım demek ki.
allah benim de belamı versin.
onun yaptığını ben yapamamışım demek ki.
allah benim de belamı versin.
yeni sezon 3. bölümdeki vaka beni derinden yaralamıştır. hayallerin ötesinde.
ama başardılar.
ama başardılar.
umut...
hayata bağlayan tek şey.
hayata bağlayan tek şey.
halkın huzur ve güven adamı.
Var olan gerçeği değiştirme çabasıdır. Bu süreçte kişinin kendisine yalan söylemesidir. Yanlızlığın en önemli belirtisidir.
Durduramazsın.
Battı balık yan gider...
Durduramazsın.
Battı balık yan gider...
valla tutanın elinde kalacak gibi. allah sonumuzu hayır etsin.
bana bak akıllı ol.
Tıpkı aklım gibi. Beni anladı. Aklı ve mantığı olan biri. Kimse üzerine alınmasın. Yazdıklarım bu yüzden önemli. Sadece o anlayabilir ve çözebilir. Şehir uzak. Aslında balkon şehirden uzak. Işıklar var. Görüntü net değil. Kısmak yetmedi gözlerimi.
Son olarak, sigaram bitti...
Son olarak, sigaram bitti...
Zorlarsın önce. Ha gayret! Umuda açsındır. Ne kadar uğraş verirsen ver, bir şekilde koşuşturduğun hayatta sevilmezsin. Anlarsın ki sevilmiyorsun. Farkına varmaktır biraz da. Geçiştirilirsin, kandırılırsın, oyuna gelirsin. Verdiğin her çaba boşa gittiğinde sevilmediğin anları anlarsın. Kendinden ödün verirsin. Sende sevmemeye başlarsın. Bu sefer karşı taraf bu başlıkla ilgili entry girmeye başlar. işlerin değiştiği anlar. Ve sonunda... gerçeği anlar.