bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı19
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- beni biraz da şu tarafa doğru sev3
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar13
- aşkım sakso ne demek diye soran kız4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- z kuşağı3
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- distopik film önerisi6
- biranın üstüne rakı içmek2
- discordçu iki arkadaşa rastlamak3
- galatasaray12
- galatahahahahahaha3
- okan buruk'un şişirilmiş bir balon olması2
- victor osimhen14
- iremga32
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- babaların acayip huyları2
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- yandım çavuş ayranı3
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- ishal olmak5
- aniden masayı devirip çığlık atmak2
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- velvet15
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- uludağ sözlük evreni9
- dursun özbek3
- sözlükte marka olmak11
- bir bela geliyor8
- sebahattin şirin21
- kedi tekmelemek11
- anın görüntüsü31
- sözlükten birine telefon vermek3
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- köprüleri yakmak2
- monica bellucci bakışı3
- la taverne des yeux2
- yakışıklı seri katil4
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- sözlükteki galatasaraylılar2
- mustafa4
- neredesiniz kızlar4
- trt'nin artık tarafsızlığı da umursamaması4
duygusuzdur.
aslında ağlayan ancak ağladığını dışarı vurmayan kızdır.
ağlamaya değecek şeyi olmayan kızdır. şu hayatta en değerli şey gözyaşıdır. kimin için ve ne için döküleceğine dikkat edilmelidir.
parasızlık, açlıktan çocuğu ölenlerin olduğu dünyada ağlamak için çok hafif bir sebep.
sevgilinin yaptıkları, doğarken yalnız doğduğumuzu ve yalnız öleceğimizi bilirken çok gereksiz bir sebep.
can acısı, bugünkü bıçak yarasının dünkü kurşun yarasından bile çok acıttığını sanacak kadar garip algılarımız olduğu için çok gereksiz.
yerine getirilemeyecek, geri döndürülemeyecek şeyler için ağlarım ben. başkaca da ağlamam.
daha da ağlamam. *
parasızlık, açlıktan çocuğu ölenlerin olduğu dünyada ağlamak için çok hafif bir sebep.
sevgilinin yaptıkları, doğarken yalnız doğduğumuzu ve yalnız öleceğimizi bilirken çok gereksiz bir sebep.
can acısı, bugünkü bıçak yarasının dünkü kurşun yarasından bile çok acıttığını sanacak kadar garip algılarımız olduğu için çok gereksiz.
yerine getirilemeyecek, geri döndürülemeyecek şeyler için ağlarım ben. başkaca da ağlamam.
daha da ağlamam. *
içine atan kızdır. patlaması olasıdır.
büyük acılar sessizdir kızı.
tüm gözyaşlarını içine akıtan kızdır. allah muhafaza ince hastalığa tutulması olasıdır.
kendini güçlü göstermeye çalışan kızdır. ağlamayı acizlik olarak görür. saygıdeğerdir.
artık kalbim yok diyen kızdır. suda sektirmiştir kalbini ve batmasını izlemiştir. yerineyse bir taş parçası koymuştur şimdi atsın diye.
kuytularda, köşelerde, gecelerde, derinlerde, yalnızlıkta ağladığı için "asla ağlamadığı düşünülen, öyle zannedilen kız".
ağlamayı zayıflık olarak algılayan, kızdır.
(bkz: kaybolmayan sakız)
ağlamanın lüzumsuzluğunu fark edip kendine çeki düzen veren, olanlara bakıp ağlamak yerine daha çok çaba gösterip düzeltmeye çalışıyorsa ellerinden öpüp rakı sofrasına oturtacağım ve sabahlara kadar dertleşeceğim kız.
kafasını makyaj kutusuna batırıp çıkaran kızdır.
ağlamaya doymuş kız da olabilir...
ağlaya ağlaya gözünde yaş tükenmiş kız olabilir.
hayatında gözyaşlarına değecek birileri yoktur.
duygularını dışarı yatsıtmaktan hoşlanmayan ve bu konuda başarılı olan kızdır.
duygusuzdur. efendim yada hayatın gerçekliğine kendini kaptırmıştır. herşey yalandır oyundur falan olaylarına girmiştir. çok derinlere inmiştir bidahada çıkamamıştır.hayatın ne gereksız saçma sapan boş olduğunu zırlatılmadan önce kavramıştır.
her eve lazım. eski kız arkadaşım ota b*ka ağladığından ihtiyaç duyulan sevgili.
Ağlamayan kadın ağlatır.
Fakat müzeyyen bu derin bir tutku-erdal beşikçioğlu
Fakat müzeyyen bu derin bir tutku-erdal beşikçioğlu
ağlamıyor değil de ağlayamıyor olabilir.
sinirlendiğinde ağlayan ama üzüldüğünde bir türlü ağlayamayan birini yakinen tanıyor olabilirim.
bunların öfke patlamaları çok tehlikeli olur. dikkali olun.
sinirlendiğinde ağlayan ama üzüldüğünde bir türlü ağlayamayan birini yakinen tanıyor olabilirim.
bunların öfke patlamaları çok tehlikeli olur. dikkali olun.
ben ağlamıyorum ,zorunda mıyım ?
ağlamadığım için travesti olmuyorum, öküz ,odun da olmuyorum. erkeklerin kadınlara dayattığı tipten bi kurtulun artık,kendiniz olun.
ağlamadığım için travesti olmuyorum, öküz ,odun da olmuyorum. erkeklerin kadınlara dayattığı tipten bi kurtulun artık,kendiniz olun.
zoru başarmış demektir.
bazısı da olay yerini terk ettikten sonra eve gelip kendini yatağa gömer sessiz sessiz ağlar. var böyle kızlar.
bazısı da olay yerini terk ettikten sonra eve gelip kendini yatağa gömer sessiz sessiz ağlar. var böyle kızlar.
menapoza girdiğini gösterir tabi kız değil kadın, kız diye bi tabir mi var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar