bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez20
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı4
- cennetten düşerken canın yandı mı3
- forlove19 sorunsalı3
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- am ile pm yi karıştırmak5
- mehdiye inanıyor musunuz3
- sessizliğin artık korkutmaması2
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- aylık 403 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- renault modus2
- the odyssey6
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- kanlı gözlerle aynaya bakmak2
- manifest grubu vs tarkan16
- islam düşmanlarına bir soru3
- huzur7
- nissan skyline r342
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- kaldırım taşını yastık yapmak2
- iş yerinde sıkıntıdan patlamak2
- eren kaşıkçı2
- balerion3
- sözlük kızlarının kekleri11
- yine çok fena burnum kanadı5
- 29 07 26 kusadasi dktt konseri2
- yeni parti50
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- çin üretimi elektrikli arabalar2
- nissan silvia2
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı4
- korkusuz korkak4
- ankara2
- muğla daki orman yangını2
- uzaylıların dünyayı işgal edip köleleştirmesi2
- bana onu sormayin5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- parcalandim toparlanamiyorum4
- hikayeyi devam ettir54
- ona bir şey söyle8
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- kıyafet alışverişi6
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- yeğen2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
bulgaristanın en ünlü chalga şarkıcısıdır. çingene olmasından dolayı bulgar halkının bir kısmı tarafından hiç haz edilmez.
son günlerde vanko ile yaptğı düet ve klibi çok konuşulmuştur. klipte vanko bunu bir mahsen gibi yerde kapalı tutar. azis haliyle oldukça sinirlidir. aralarında bir takım bulgarca sözler geçer ve vanko buna sağlam bir tokat yerleştirir ve klip başlar.
bir arkadaşın yalacısıyım:
azis piyasada tutunabilmek için gay imajı çizmektedir. arkadışın girdiği bir disko da masasında altı bulgar dilberi ile hoş zamanlar geçirdiği görülmüştür.
http://www.youtube.com/watch?v=TQ-YXr1yXbY
son günlerde vanko ile yaptğı düet ve klibi çok konuşulmuştur. klipte vanko bunu bir mahsen gibi yerde kapalı tutar. azis haliyle oldukça sinirlidir. aralarında bir takım bulgarca sözler geçer ve vanko buna sağlam bir tokat yerleştirir ve klip başlar.
bir arkadaşın yalacısıyım:
azis piyasada tutunabilmek için gay imajı çizmektedir. arkadışın girdiği bir disko da masasında altı bulgar dilberi ile hoş zamanlar geçirdiği görülmüştür.
http://www.youtube.com/watch?v=TQ-YXr1yXbY
top sakallı bülent ersoy. sesi harbi güzeldir. ama resimlerine falan bakıyorsunuz; şimdi aşağıdan yukarı doğru yol alırken gözler öncelikle bacaklarını, sonra gövdesini, en sonunda da top sakalını görüyor. gerçek bir hayal kırıklığı.
ne tür bir canlı olursa olsun sahne şovu gerçekten şahane, muhabbeti de bir o kadar güzeldir.
benimkilerden güzel bacaklara sahip adam. madem kadın gibi giyinmeyi seviyorsun o sakalları niye bırakıyorsun üstüne bir de boyuyorsun diye sorarlar adama... ne olduğunu ben yıllarca çözemedim. bublgaristan'da kliplerde gördükçe korkardım. * malina'yla düetler yapan, bildiğim kadarıyla çocuk sahibi olan, ancak başka bir ülkede gay evlilik yapmış bulgar şarkıcı. *
ardını dövdüren bulgar şarkıcı.
adının aslen "aziş" olduğunu düşündüğüm şahıs. fatih ürek'in bülent ersoyu hamile bırakmasıyla doğabilecek bir çocuk da büyüdüğünde böyle görünür mü acaba diye düşündürdü.
nakarai me isimli güzide şarkısına çektiği kliple dikkatleri üzerine çekmiş bulgaristan lı bisexüel sanatçı.
bir bulgar pop-folk şarkıcısı. obicham te (seni seviyorum) şarkısıyla meşhur olmuştur. serdar ortaç bu şarkının müziğini çalmıştır. (bkz: beni unut) ayrıca aynı şarkının sotis volanis'in seslendirdiği poso mou lipi(seni çok özlüyorum)adında yunan versiyonu da vardır.
azis'i dinleyip sevenler için ;
-podludqvash me
-buda bar
-neka de ne znam
-neka da ti nam
tavsiyemdir.
azis'i dinleyip sevenler için ;
-podludqvash me
-buda bar
-neka de ne znam
-neka da ti nam
tavsiyemdir.
aslında erkek olsa harbiden çok şekil olması muhtemel insan.
gay olduğunu bilmeden izleyen kızların hemen hepsi bayıldı bu azis'e. "sadece makyajı sileceksin biraz, tamamdır" kıvamındalar. lan, acaba?*
gay olduğunu bilmeden izleyen kızların hemen hepsi bayıldı bu azis'e. "sadece makyajı sileceksin biraz, tamamdır" kıvamındalar. lan, acaba?*
sesinin erkekçemi yoksa kadıncamı bir ton taşıdığını bir türlü anlayamadığım, surat bebkyüzlü gibi, top sakalı olan, makyajlı insan görünümlü bir yaratık.
Dünya üzerindeki en iğrenç klibe sahip olma ünvanını taşıyan şarkıcı tipli insan.
hadi ibnesin onu geçtim top sakalı neden kesmezsin dedirten ultra geydir.
siber ibne.
bariz kıyamet alametidir, izlerken tiksindim*.
yaratık diye nitelendirdiğimde acaba genel olarak bir varlığa hakaret ediyormuyumdur diye düşündüren şey. evet tam anlamıyla şey, çünkü bir tanımı yok bunun. ailecek kınıyoruz.
facebook'u video paylaşım sitesine çeviren arkadaşlarım sayesinde gördüğüm ve her gördüğümde ülkemizdeki benzer sanatçıları öpüp başımıza taç etmemiz gerektiğini düşündüren ibine. başka bir gay ile evli ve çocuk sahibiymiş aynı zamanda.* çok şükür çocuğuna bakmak için müziği bırakmış ama o kadarına da gerek yoktu, klip çekmesin kafi.
(bkz: travesti)
bildigin alyen*.
marilyn manson'dan çok daha çirkin biri.
top sakallı ibne.
top sakallı ibne.
(bkz: vay ibne vay)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar