bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı55
- milli maçı izlemeyen erkek23
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi5
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- avustralya7
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- bir kızı doyurmak7
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu2
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- türkiye11
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- avustralya 0 türkiye 75
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- futbol6
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- evde cam silerken gelen bütün camları kırma isteği2
- kemalizm3
- kerkük türküleri2
- devlet bahçeli2
- vincenzo montella6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık4
- arda güler6
- yunan adalarına gitmek2
- kızımız olacaktı2
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- avustralya milli futbol takımı4
- en iyi antidepresan18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- çok fena boşladım3
- chp'nin hali ne olacak58
- zall yüzünden gol yememiz5
- ruh eşin nerede3
- çaylak yazarlara temiz iç çamaşırı götürme timi2
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- su molası4
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- aylık 346 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- 14 haziran 2026 brezilya fas maçı2
kendisi cennetten atilmistir. ve varligini surdurmesi insanlar sayesindedir. sayet kendisi insanlardan intikam almaya calisan bir melektir.
kadıköy'de bulunan bir müzik stüdyosudur.
bursa resimli bar'da 23 kasım pazar günü saat 16.00'da konser verecek olan grup.
ayrıca supernatural da sarı gözlü iblis in gerçek adıdır.
şeytanın düşmeden önceki adı olduğuna dair söylentiler vardır. insan yokken yeryüzünde tanrıya ibadet etmediği bir karış yer olmadığı söylenir.
(bkz: yellow eyed demon)
--spoiler--
geberdiği sahnede gözlerindeki o inanamamazlık ifadesi inanılmaz bir tatmin yaşatmıştır. bir iblisin öldürülüşü daha güzel bir şekilde yansıtılamazdı. ayrıca frederic lehne'yi bol bol kötü adam rollerinde görmek istiyoruz.
--spoiler--
--spoiler--
geberdiği sahnede gözlerindeki o inanamamazlık ifadesi inanılmaz bir tatmin yaşatmıştır. bir iblisin öldürülüşü daha güzel bir şekilde yansıtılamazdı. ayrıca frederic lehne'yi bol bol kötü adam rollerinde görmek istiyoruz.
--spoiler--
supernatural dizisi ile tanısırsanız, hayatinizda gorup gorebileceginiz en buyuk orospu cocugu olabilecek kisi.
bir denzel washington filminde de konu edilen melek. fakat gel gör ki filmin adını anımsayamıyourm.
supernatural'da kendisine ana avrat küfrettiren sarı gözlü melek. sen ne biçim bir yavşaksın arkadaş.
(bkz: kahpe)
(bkz: kahpe)
x-man filmi karakteridir istediği yere ışınlanabilir teni kırmızıdır bir de kuyruğu vardır.
tam olarak bir mitolojik varlık olmasa da bu tür bir varlıktır.
bir zamanlar 29 karakterin gönül tellerini titretegeldiği bir müzik grubuydu. 29 gerçekten iyi bir vokaldir, umarım yine müzik yapar canım benim.
supernatural in en karizmatik karakterlerindendir. dean'in babasını bu fani dünyadan alarak bizi derin hüzne sokmuştur. supernatural in o ilk beş sezondaki şahane kurgusunun temel taşlarından biridir.
Ahfadı ademden önce dünyaya gelen ve helak edilen, büyük meleklerden biridir.
(bkz: şeytan)
(bkz: şeytan)
tekken 6 da bir boss tur kendileri. yani psp den başka platformda oynamadım ama psp de öyleydi en azından. saf elmastan oluşan normal bi karakterin 5-6 katı ebatlardadır. hikaye modunda bu boss u her alt ettiğinizde boss u alt ettiğiniz karakterin hikayesini kısa bir video ile özet geçiyordu.
Kovulmadan onceki azamet sahibi anlamina gelen iblisin ismi. Gunumuzdeki karsiligi kovulmus manasindaki racimdir.
--spoiler--
supernatural'da cehennemin kralı olan lucifer'i kurtarmak için zor durumda olan ailelerin evlerine gidip, onları kurtarması karşılığında onlardan bir söz alan ve 10 yıl sonra üşenmeden tekrar evlerine uğrayıp, bebeklerinin ağzına kendi kanını damlatan, böylece onları psişik yapan sarı gözlü iblis.
--spoiler--
supernatural'da cehennemin kralı olan lucifer'i kurtarmak için zor durumda olan ailelerin evlerine gidip, onları kurtarması karşılığında onlardan bir söz alan ve 10 yıl sonra üşenmeden tekrar evlerine uğrayıp, bebeklerinin ağzına kendi kanını damlatan, böylece onları psişik yapan sarı gözlü iblis.
--spoiler--
Adam cinlerle tanısmış,bu gece kendine dikkat et.
Azazel günah keçisi Samael'le aynı değiller. Kaza ve ölüm meleği değil. intikam meleği olabilir dr insanlara kaza yaptıran, kavga. Bu işte bir tuhaflık var. Bana göre asıl şeytan Samael. Ancak Samael'in cennetin yedinci katında olduğu belirtiliyor. Fakat insanları birbirine katan çorba gibi kaynatan aslında bu melek. Kutsal kitaplar bir şekilde değiştirilmiş.Azazel cehennem meleği olabilir ancak zehir yaymıyor. Kutsal kitaplar ya değiştirildi ya da bu zehirli melek işin içine girdi. Azazel nasıl Samael olabilir ya... imkansız. Samael'in iblis olduğunu ve asıl şeytan olduğunu düşünüyorum. Bilemiyorum nasıl yapmışlar ama o kutsal kitapların değişmesinde parmağı olduğunu düşünüyorum. Yok Azazel Samael olamaz. Samael ayrı bir melek ancak bir şeytandan daha kötü olan bir melek nasıl melek diye anılıyor?? Bu benim kafamı kurcalar. Büyük olasılıkla adını kitaptan sildirdi ve yerine Azazel koydu... Nasılsa aldatıyor halen.Büyük olasılıkla asıl şeytan bu zehirli melek Samael.
Anladığıma göre Azazel Samael değil. Azazelin diğer adları;
Lucifer,Baal,Satan ki zaten üçgen Yhwh ile de Orion yildizina dönüşüyor. Yani Orion demek Osiris demek. Osirise dönüyor. Büyük ihtimalle Azazel Samael değil... Ama Tanrıça isis de Lilith değil. Çünkü Lilith kırmızı saçlı bir bayan. Ayrıca Azazel kel değil. Onun Samael olması ters kaçar.Büyük oranla Lucifer Azazel oluyor.
Lucifer,Baal,Satan ki zaten üçgen Yhwh ile de Orion yildizina dönüşüyor. Yani Orion demek Osiris demek. Osirise dönüyor. Büyük ihtimalle Azazel Samael değil... Ama Tanrıça isis de Lilith değil. Çünkü Lilith kırmızı saçlı bir bayan. Ayrıca Azazel kel değil. Onun Samael olması ters kaçar.Büyük oranla Lucifer Azazel oluyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar