bugün
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı5
- dede tavsiyeleri5
- erkekler neden evlenmek ister13
- oy kullanmak suretiyle hükümeti devirmeye çalışmak3
- günün sözü11
- husilerin artık çok olmaya başlaması3
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- hangi sözlük kızısın10
- borsada dönen dönerler4
- donald trump'un türk askerini övmesi2
- para yok huzur var9
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
- seninle şöyle olabildik6
- muslettin amca ile edirne genelevine gidiyoruz2
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek3
- apo'nun villası2
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- diablo 52
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- erkek aşagı erkek yukarı6
- kürdü sevin21
- savaşma seviş2
- çomartokrasi2
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız3
- arabaya acemi sürücü yazmak2
- 2026 2027 uefa avrupa ligi şampiyonu2
- rusya da çarlığı istemek2
- arap sabununu götüne süren solcu2
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- diablo2
- hangi winx kızısın5
- olympique marseille3
- güne almanca bir cümle bırak11
- ramazan ayı2
- ateist5
- yazarların cuma akşamı planları3
- yere çöp atan aşağılık varlıklar2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek4
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı17
- en son ne aldınız2
- evde kalan kızları dışarı çıkarıyoruz3
- çocukken en sevilen çizgi film3
- yasaları bırakıp insan geleneklerine tapınmak2
- doğrusunu unutturan yazım yanlışları2
- kaçsam kaçamam her yerde kokun var2
- saddam hüseyin8
gerçekten güzel kadındır...
kadın. net.
sen biraz geç veya ben biraz erken geleydim. toprak sergen'i döverdim işte o zaman.
50 yılı geride bırakan güzel kadın. hep bekledim, gelmedi. çağrı attım, dönmedi.
geçti istemem gelmeni, yokluğunda buldum seni, bırak vehmimde gölgeni, gelme artık neye yarar.
geçti istemem gelmeni, yokluğunda buldum seni, bırak vehmimde gölgeni, gelme artık neye yarar.
kadın hem güzeldi, hem asildi, hem seksiydi, hemde çok masum.
Çocukluğumda yeşilçam da 6-7 tane filmini izleyip içimde küçük bir hayranlık beslediğim oyuncu. Kerem alışık'la oynadığı filmleri çok güzeldir. Ayrıca toprak sergenle oynadığı ay ışığında saklıdır izlenmesi gereken filmlerdendir.
dünyaya bir kaç yıl erken gelseydim evleneceğin kadın olacaktı olan güzel insandır.
81 türkiye güzeli, aynı yılın dünya yüz güzeli. yüzündeki zerafet ve dinginlik, eski ve feminen haliyle, nil erkoçlar'ı anımsatıyor.
trt nin insanlar oyalansın diye çektiği mühürlü güller adlı dizi de hiç de yadırganmayacak bir oyunculuk çıkardı , bir tek ses den kaybetti aslında.
yılların eskitemediği güzel kadın.
çikolatam. fantazilerimi en pembesinden rüyalarımı 12 yaşımdan beri alevlendirir. sen ne güzel kızdın feride
başı sağ olsun, validesinin mekanı cennet olsun. kesinlikle Türkiye nin en güzel kadınlarından birisi.
Annesini yitirmiş sanatçı. Başı sağolsun. Hala gözümde gelmiş geçmiş en güzel Türk kadınıdır. Kendisiyle yarışabilecek tek hatun, Neşe Erberk'tir.
bildiğime göre ultraslan'ın kurucusu olan ve hala kalplerimizde yaşayan alpaslan dikmen'in kuzenidir.
"19 Mayıs'tan 30 Ağustosa" adlı belgeselde Halide Edip'i canlandırmış yıllar önce..
aydan şener , şevval sam , gülşen bubikoğlu , bahar öztan özgün ve genel kabul görmüş güzellikleriyle hala tadından yenmiyorlar.
nedense hakettiği değeri bir türlü bulamamış, içindeki cevheri açık ve net bir şekilde sergileyememiş, bir nevi kendini güzel pazarlayamamış çok güzel çok başarılı bir oyuncudur benim gözümde.
melankoli en çok aydan şenere yakışır.
buğulu ses tonuna ayrıyeten hastayım. çok asil de bir havası var, ama dediğim gibi nedense fenomen olabilecek kıvamdayken hep geri planda kalmıştır.
melankoli en çok aydan şenere yakışır.
buğulu ses tonuna ayrıyeten hastayım. çok asil de bir havası var, ama dediğim gibi nedense fenomen olabilecek kıvamdayken hep geri planda kalmıştır.
şuan okan bayülgene konuk olan dünyalar güzeli oyuncu.
abi yaş 50 olmuş ama hala çok güzel.
abi yaş 50 olmuş ama hala çok güzel.
bir defa da farklı bir renkte ruj sürse dediğim oyuncu, ne kahverengiymiş arkadaş.
ölü balık gibi bakan, balık burcu kadını.
annelerin ve oğullarının çok sevdiği saç modeliyle değerlendilecek kadar basit bir güzellikte olmayan bakışlarında çok derin manalar olan abla.
klişe rollerin, klişe oyuncusu. hep namuslu, hep bi ağlamaklı, hep dürüst.
arkadaşım bir insan yıllar yılı aynı saç modelini taşır mı? bu taşıyor. aynı renk boyayı kullanır mı? bu kullanıyor. makyajı bile 1980 lerden kalma, kadın da hiç bir şekilde ilerleme yok.
oldukça sıradan ve kezban bulduğum, ananelerin çok sevdiği namus timsali kadın.
arkadaşım bir insan yıllar yılı aynı saç modelini taşır mı? bu taşıyor. aynı renk boyayı kullanır mı? bu kullanıyor. makyajı bile 1980 lerden kalma, kadın da hiç bir şekilde ilerleme yok.
oldukça sıradan ve kezban bulduğum, ananelerin çok sevdiği namus timsali kadın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar