bugün
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek6
- geceye bir şarkı bırak11
- sinir bozucu şeyler7
- ölmeyi planladığınız yaş3
- ben geldim naneler30
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap4
- sözlük için ne yapabiliriz10
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek14
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar4
- 29 yaşında olmak3
- kemal kılıçdaroğlu konuşuyor3
- bir insana çirkin demek6
- sigarayı neden seviyoruz5
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları12
- yurdum muhalifinin sürekli kandırılması3
- pasif içicilik3
- fetiş nedir kime denir4
- clydeless bonnie8
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- sıcak ekmeğin arasına margarin sürmek3
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- zengin kızların güzel olması4
- 15 temmuz2
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- meme fetişizmi3
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi3
- kahvaltıda kola içmek3
- pilavlı sohbet vs rakı balık6
- kuranda namaz yok8
- testere adamın dibidir3
- ibrahim karagül'ün erdoğan'a fetöcü iması yapması3
- günün şiiri15
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu6
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- babanın sarhoş olması5
- bilim kurgu romanı tavsiyesi3
- yahudi mercedesi2
- alt metin okumak2
- alkollüyken düşünülen şeyler2
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- bana onu sormayin3
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- haluk levent'e para emanet etmek23
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
hakkında hiç bir veri olmayan yazar, hoş gelmiştir, kaynaşması dileğimizdir.
4. nesildir kendisi.
hoşgelmiştir.
hoşgelmiştir.
gayet sakin, hoşgörülü, asla sinirlenmeyen, olaylara pembe gözlüklerle yaklaşan, arabasında sopa taşımayan, şiddetin ş'sini bilmeyen yazar.
her an saçmalamaya müsait olan bünyemin verdiği rahatsızlıkla dolaşmaktayım orda burda.. öyle ki en sevdiğim çicek hede en sevdiğim böcük hödödür die tanıtmaya bile başlayabilirim kendimi.. bu sıcak içten hoş gelmişlere cevaben hoş bulmuşumdur diyorum.. teşekkürü bir borç biliyorum *
hoşgelmiş nickiyle müsemma olmadığını düşündüğüm* yazar.
"feysbuk" a koymus oldugu sekilli fotosundan gormus oldugumuz kadariyla, "allah sahibine bagislasin efenim" dedirtecek derecede hos oldugunu gordugumuz, 4. nesil, az - öz yazanlar tayfasindan yazar.
fesbukta zavallı uludagsozluk grubundakileri oyuncakbulut olduğuna inandırmaya çalışmış bağyan. anında yakaladım, sen o değilsin başka birisiydin dedim, utandı. yok utanmadı onu ben uydurdum.
(bkz: iyilik meleği)
23 şubat 2008 netçen la afyon mis gibi zirvesinin fikir ortaklarından olan ve günlerdir gösterdiği sabırsız bekleyişle zirveyi ne denli hak ettiğini gözler önüne serdiren, zirve ortamındaki kahkahası, neşesi, güzelliği, iyi niyeti, paylaşımcı ve sıcak duruşuyla da bunu kanıtlayan isim.
Ayrıca getirdiği cezeryeyi yazarlara zorla yedirtmesi zirvenin "caba" kısmını iştigal eylemekle beraber, iştigal edecek sandalye gibi birşey bulamayıp yeni gelin misali "ben oynayamam yerim çok dar" misyonuyla mekanların darlığından yakınan isim olmuştur.
Çektirdiği fotolarda sürekli kötü çıktığından yakınmıştır, Paylaşmıştır yine mamafih, tabu şenliğinde birbirinden ilginç yaran yorumlarıyla ortalığı kırıp geçirmiştir. Korku filmindeki küçük çocuğu çok güzel oynamıştır. (bkz: üstelik onların çift zamanları vaaarrrr)
Ayrıca getirdiği cezeryeyi yazarlara zorla yedirtmesi zirvenin "caba" kısmını iştigal eylemekle beraber, iştigal edecek sandalye gibi birşey bulamayıp yeni gelin misali "ben oynayamam yerim çok dar" misyonuyla mekanların darlığından yakınan isim olmuştur.
Çektirdiği fotolarda sürekli kötü çıktığından yakınmıştır, Paylaşmıştır yine mamafih, tabu şenliğinde birbirinden ilginç yaran yorumlarıyla ortalığı kırıp geçirmiştir. Korku filmindeki küçük çocuğu çok güzel oynamıştır. (bkz: üstelik onların çift zamanları vaaarrrr)
23 subat 2008 netcen la afyon mis gibi zirvesinden tanıştığımız sevimli, en az ikram ettiği cezeryeleri kadar tatlı insan. * zirveye gelcem diyip gelmeyenlere birazcık sitem etse de ortamın pozitif enerjisine kapılıp güzel yorumlarıyla neşe katmıştır zirveye.
şiir okumayı sevmeyen ve en son lisede ödev için cumhuriyet konulu bir şiir yazan iyi, hoş, güzel sözlük yazarı.
aynı bölümde okuyor olmaktan, zirvenin ikinci bayan konuğu olmasından ve kendilerini tanımış olmaktan mutluluk duyduk.
şiir okumayı sevmeyen ve en son lisede ödev için cumhuriyet konulu bir şiir yazan iyi, hoş, güzel sözlük yazarı.
aynı bölümde okuyor olmaktan, zirvenin ikinci bayan konuğu olmasından ve kendilerini tanımış olmaktan mutluluk duyduk.
afyonlu sözlük yazarıdır.üstelik onların çift zamnları var deyip ortalığı kasıp kavuran,getırdiği havuçlu cezelyeyle sözlüğe tat getiren sevimlimi sevimli sözlük yazarıdır.
alla (bkz: allah sahibine bağışlasın)
alla (bkz: allah sahibine bağışlasın)
umarım "yaz kızım" sınavından iyi bir puan almış yazardir. bir haber etsindir. *
nice güzel yıllar gecirmesini diledigim yazar. iyi ki doğmuş.
aylardır gel gel gel gel diye başımın etini yiyip en sonunda görmemin kısmet oldugu dünya tatlısı sadeşim. vallahi öyle. ne eksik ne fazla efenim. türkçe'ye kattıgı yeni kelimeler ile gönüllerde taht kuran bu destansı sevimli bunye aynı zamanda bazı memleketlerde neden faytona binilmemesi gerektigini de gayet iyi açıklamıştır. *
hayat devam ediyor ve mutlaka bunun bir rövanşı olmalı...
sevgiler ötesi...
hayat devam ediyor ve mutlaka bunun bir rövanşı olmalı...
sevgiler ötesi...
KENDiSiNE BÜTÜN SEVGi SÖZCÜKLERiNi SÖYLEMEYi BiR BORÇ BiLDiĞiM CANIM YAZAR. * BAŞARILI BiR iŞ HAYATIYLA GÖZE ÇARPAN YAZARIN iDEALLERi ARASINDA DEKANLIK YER ALMAKTA. iŞ YAŞAMINDA YAPTIĞI UYANIKLIKLARLA DA GELECEĞE DAiR TÜYOLAR VERMiŞTiR BANA. *
UZAKLARA GiTMEMESiNi DiLEDiĞiM BiR YANIBAŞI iNSANI.. * * **
BENiMKi KADAR GÜZEL OLMASA DA PATATES ADINDA BiR OYUNCAK ANAHTARLIGA SAHiP YAZARDIR.
EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE AYRILDIK. ÖZLETMESiNDiR KENDiSiNi. * *
UZAKLARA GiTMEMESiNi DiLEDiĞiM BiR YANIBAŞI iNSANI.. * * **
BENiMKi KADAR GÜZEL OLMASA DA PATATES ADINDA BiR OYUNCAK ANAHTARLIGA SAHiP YAZARDIR.
EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE AYRILDIK. ÖZLETMESiNDiR KENDiSiNi. * *
GÖNÜL iNSANI. DURUP DURURKEN MUTFAKTEYKEN ÜSTELiK ÖZLENEN AKLA GELENDiR. iYi YEMEK YAPSA NEDEN MUTFAKTA ÖZLEDiĞiNi ANLAYACAĞIM AMA O KONUDA ÇOK iYi OLMADIĞINI BiLGiSiNE SAHiP OLUNDUĞUNDAN ŞAŞIRTMIŞTIR KENDiLERi.
AYRICA BAŞKA iŞiMiZ YOK ZiRVE YAPALIM ZiRVESiNDE KÖS KÖS OTURACAĞINI iDDiA ETMiŞLERDiR. HiÇ SANAMIYORUZ NE YAZIK KI...
SEVGiLER SAYGILAR KENDi DEMiYiYLE HER BiR ŞEYLER...
AYRICA BAŞKA iŞiMiZ YOK ZiRVE YAPALIM ZiRVESiNDE KÖS KÖS OTURACAĞINI iDDiA ETMiŞLERDiR. HiÇ SANAMIYORUZ NE YAZIK KI...
SEVGiLER SAYGILAR KENDi DEMiYiYLE HER BiR ŞEYLER...
BiR TÜRLÜ GÖRÜŞÜLEMEYEN. *
doğum günüsü tüm yurtta coşku ile kutlanası dünya tatlısı. iyi ki doğdun ve iyi ki varsın canım...
nice yıllara...
öperim.
nice yıllara...
öperim.
msn listesi cok kabarik yazar, sozlukte tanimadigi insan yokmus.
BiR DAKiKA YA BUNLAR GÖRÜŞMÜŞLER DEDiĞiM iNSAN.. ANLADI O. ÇOCUK TRiPLERi YAPILASI iNSAN. KÜSÜM iŞTE KÜSÜM...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar