bugün
- tai lung32
- aç yatıyorum5
- nathan ake4
- kadınların çok açık giyinmesinden rahatsız olmak2
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu12
- öyle bi huzursuzluk ki sadece müzik dindirebiliyor2
- yaz yemeği2
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke17
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı4
- öğrenciye diplomasını vermeyen akademisyen2
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi25
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- vurduranlar klübü6
- hz davud3
- ömründe hiç büyük musibetle imtihan edilmemiş tip3
- deniz göktaş27
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması9
- 9 budist rahibi arabayla biçen 11 yaşındaki sürücü2
- cehennem korkusu12
- sevişmek istediğiniz yazarlar7
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- izmirin ve eskişehirin çok yanlış yollara sapması3
- bayramdan bayrama namaz kılan dangalak2
- sevişilen en ilginç yer6
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- sözlükte flörtleşmek22
- günün şiiri13
- pandela44
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu11
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- biraderikos6
- ölü balık eli7
- kardeş7
- bik bik abla vs vurduranlar4
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- bodrum katlar yandı2
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- enjeksiyon yapan hemşirenin yüzüne yüzüne osurmak2
- milliyet gazetesi onun arabası var şarkısı reklamı4
- geliyorum diyen kız5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- mesajlara geç cevap veren kız5
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği4
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- hardcore ne demek sorunsalı7
- ali congun2
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek4
beleş mesajları sayesinde beni kontör almaktan kurtaran bununla beraber, bu beleş mesajlar sebebiyle bana birçok fayda sağlayan cep telefonu operatörü.*
Müşteri hizmetleri görevlilerinin neden orda bulunduklarına anlam veremediğim gsm operatörü.
gönderdiği faturalara sessiz kalmamdan yüz bulan, son gelen 3 haneli fatura ile seninde bir sınırın olmalı ve onu mutlaka bulacağız diyen, ön ödemeli hatlara otu boku bedava yapıp acısını faturalılardan çıkaran gsm operatörü. çok doluyum ama küfretmicem sözlük.
son günlerde aynı mesajı karşı tarafa üç kere gönderme gibi bir problem çıkarmış operatör. mesaj atıyorsunuz, zamanında gitmiyor, iki saat sonra geliyor ve üç tane birden. ilginç.
şahsım tarafından dingildeyen masa altlarına konan küçük şeyin üstünde yazan yazı.
Her yöne 500 sms, avea içi 5000 SMS kampanyası ile epey hayırlı bir operatördür, hatta bu kampanyanın geçici olmadığınıda söylerek "abi nisan'da bitiyor!", "yok yok yılbaşında sonmuş" tarzı gereksiz uydurma haberler çıkaranlara güzel bir selam etmiştir.
kayserinin köylerinde cekmeyen küfür ettiğim gsm oparatörüdür.
mavi gökyüzünü görmediği sürece biraz zor mesaj atabilen operatör.
sevgilimden daha çok mesaj atan gsm operatörü.
saat 22.05 de atılan mesajın gece 3.04 de iletilmesiyle gecenin içine eden operatör.
(bkz: kafamı sokabilir miyim)
(bkz: kafamı sokabilir miyim)
iyi güzel operatördür, bunca yıllık turkcell hattımı terk ettim sayesinde ama acilen şu mesaj olayına bir çare bulması gerekiyor aveanın. atılan mesaj 5 saatten önce ulaştırılmıyor sahibine, e ben ne yapayım o zaman 39 kontöre 500 mesajı.
gelişmelerinde son olarak,
"sayın müşterimiz ringa kontör kampanyamızdan 2 dakika kazandınız. doya doya konuşun"
mesajını göndererek sempatik olduğunu sanan operatör.
sayın, (bilhassa)vodofon geyiklerinizden biri ipini koparıp yanlış şebekeye girmiş.
iki dakika. vay. doya doya.. babababababa!
"sayın müşterimiz ringa kontör kampanyamızdan 2 dakika kazandınız. doya doya konuşun"
mesajını göndererek sempatik olduğunu sanan operatör.
sayın, (bilhassa)vodofon geyiklerinizden biri ipini koparıp yanlış şebekeye girmiş.
iki dakika. vay. doya doya.. babababababa!
mübarek gecede sövdürüp günaha sokan ibne gsm şirketi.
39 kontöre beş bin ya da beş yüz olayıyla insanın kendi kendine mesaj atma isteği doğuran çaktırmadan sömüren gsm operatörü.
şehrin göbeğinde, avea hatlı ikitelefonu yanayana koyup birinden diğerini aradığımızda bile "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" diyerek dumur eden acayip bir gsm operatörü.
bana açık açık asılan gsm operatörü. lan ben sevgilime 3 günde 8-9 mesaj atmıyorum.
tamam şimdi yok diye atmıyorum ama varken de atmıyordum a.q.
avea, buradan sesleniyorum sanırım aysel sen atıyorsun mesajları (aria-aycell) sana benden hayır yok güzelim, bunu kafana yaz.
tamam şimdi yok diye atmıyorum ama varken de atmıyordum a.q.
avea, buradan sesleniyorum sanırım aysel sen atıyorsun mesajları (aria-aycell) sana benden hayır yok güzelim, bunu kafana yaz.
faturasında "sms gönderim ücreti" dışında bir de "sms alım ücreti" bölümü olan operatör.
günde bazen 10 defa gönderdikleri saçma sapan reklam mesajları için bile ücret almaktadırlar. müşteri hizmetleriyle konuşulup bu tip mesajlar almak istemiyorum denildiğinde mesajlardan kurtulunabilir.
günde bazen 10 defa gönderdikleri saçma sapan reklam mesajları için bile ücret almaktadırlar. müşteri hizmetleriyle konuşulup bu tip mesajlar almak istemiyorum denildiğinde mesajlardan kurtulunabilir.
eğer aradığınız kişi de avealıysa ve cevap vermiyor ve de telesekreter devreye giriyorsa telesekreterin devreye girmesiyle beraber kontörünüzü yemektedir yani sinyal sesine kadar beklemeseniz de kontörünüz gider halbuki aradığınız kişi diğer operatörden ise böyle bir sorun olmamaktadır, bu sorunu müşteri hizmetlerine iletince cevabı, ismini unuttuğum, aradığınız kişiye şu an ulaşılabiliyor mesajı gönderen bir servis olduğuydu ama benim havadan 30 kontörüm gitmişti bile tabi bir de sonradan bu servisi ücretli hale getirdiler o da apayrı bir şey.
tarife yumurtlayan tavuga inat tarife yumurtlatan horoz cıkarması gündemde olan operator.
39 kontörümü yiyip 500 smsi vermeyen öperatör ayrıca kontörleri yedi kontörünüz kalmadı şeklinde pişkin ifadeler kullanmaktadırlar.
(bkz: şiddetle kınadım)
(bkz: şiddetle kınadım)
en ekonomik tarifesi hepsibir olan operatörüdür. tüm yönlere 25kr+kdv'dir
sinirleri gerilmiş ve telefona yapışık yaşayan bünyeyi abuk sabuk albüm film vs duyurularıyla delirten operatör. en önemli anlarda mesajları teslim etmemesi karakteristik özelliklerindendir.
her gün yalnızlığımı gereksiz kampanya mesajlarıyla yüzüme vuran gsm operatörü... böhühühühühü..ayrıca öğretmen hattı möğretmen hattı fatura gelince çok pis koyuyor. hiç de ekonomik değil. hem hiç bi yerde çekmiyor zırt pırt kesiliyor.bi gün sçacam ama du bakalım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar