bugün

Avea hat almayı yada aveaya geçmeyi düşünen kişilere verilen samimi, dostça tavsiye.

Şehrin göbeğinde 10ar metre ara ile bir çekip, bir çrkmeyen. Yada evde çeken iğrenç operatör.
(bkz: tamam)
--spoiler--
Ok tsk kib aeo
--spoiler--
erdoğan'ın eşinin istemediği gazetecileri ağlatmak pahasına zorla dışarı atan bir şirkettir avea. zaten alınmamalıdır.
kesinlikle katıldığım tavsiyedir, resmen şehrin ortasında çekmediği yerler görülmüştür. avea kullanmaktan itinayla kaçınınız.
--spoiler--
Avea çk ttlı .s
--spoiler--
Du bi düşinim.
çekmiyor çektiriyor efendim.
dedektörle altın arar gibi çeken yer arıyoruz evde.
ama ucuz işte meret
(bkz: fakirlik)
kanser mi yapıyormuş? sorularına gark eden tembih.
aveya kullanmayın kullayan varsa taşınsın. Harbiden cekmiyorr.
Güzel bir tavsiye.

Geçen gün arkadaşımla telefonda konuşuyorum; asure ne haber diyor, asure ve haber kelimelerini net duyuyorum ne ise yok ortalıkta. Neler yapıyorsun dedi, neleri duydum yapıyorsunu kendim tanımladım.

Olm dalga mı geçiyorsun diye sordum: Hayır abi dedi avea'dan çekmiyor genelde, böyle sıkıntılı konuşmalar yapıyoruz hep çok pişmanım dedi.

Ama Avea'dan kaynakladığına dair bir kanıt yok tabi elinde; sadece Turkcell hattında iken bu sorunların hiçbiri yaşamıyormuş; kullandığı cihaz ve kullandığı mekanlar hep aynı olduğu halde. O yüzden operatör yani Avea kaynaklı diye düşünüyor.
Aracla hareket halindeyken cekim gucu azaldigi veya hic cekmedigi oluyor. Bu nedenle yapilan bir tavsiyedir.
© copyright 2005 - 2026