bugün
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- sonbaharda yapılacak en iyi şey8
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz11
- gocunun elleri11
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- cenap abi4
- petrol ve doğalgaz biterse ne olacak4
- nervio hamferdi8
- ne gerek var kavgaya haydi eller havaya11
- eylül ayından beklentiniz5
- ikizlere takke diye bağıran pazarcı5
- atatürk ün okuduğu kitaplar3
- muhtar gocu8
- mustafa karataş3
- gocu34
- gizlice biriyle buluşmak3
- yaşadığınız hayata 10 üzerinden kaç verirsiniz3
- 2026 eylül ayı nasıl geçiyor3
- sözlükte kendine cevap veren deli6
- benimle çok uğraşılması7
- perde asmak6
- sarapci koala hatayi20
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri37
- iremga13
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem13
- okeyde taş çalma yöntemleri8
- sabahları nefret edilen şeyler15
- nasuh mahruki7
- 20 ilde yeni nesil suç örgütü 155 gözaltı8
- menemene soğan koyup ülkeyi ikiye bölmek9
- akepenin statü konusunu bilinçli ezdirmiş olması4
- karınız için yeni yıkanmış perdeleri asar mısınız6
- günün sorusu8
- kibarhergele7
- ak çomarların vatan sevgisi2
- yıllar sonra tekrar doğum gününe heyecan duymak2
- benkimki11
- sözlükte takıla takıla hayata adapte olamamak4
- günün sözü5
- karıncayı sikeceksin belini incitmeyeceksin4
- dönerciye gidip beni şaşırt demek8
- kuşburnu çayı2
- çeçenistan danışmanının cübbeli ahmet'i ziyareti8
- friedrich hegel la bi cay icek9
- kürtlerin galatasaray sempatisi4
- süper el nino etkisinin artması2
- kolları damarlı erkek10
- viral enfeksiyon2
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- kendi cenazene erken gelmek6
en son ekşi sözlükteki darbeden sonra "darbeyi ciddiye almamak" adı altında , ssg yi ve yönetimi destekleyeci * yazılar yazması sayesinde ekşide artık moderatorlüğü hakeden yazardır .
"hayır hayır burdaki adam, ordaki terbiyesiz olamaz" deyü ünlediğim yazar.
eksi de kendisiyle tartisan bir cok yazarin ucurulma nedeni olarak gosterilen * .iyi ayar veren ve entrylerini okumaktan pek bir zevk aldigim akil dolu yazar.
ayrica su yazisi okunmaya degerdir:
pek çok örnek var uzatmak istemiyorum. istemesem de yine kendimden bahsetmek durumunda kalacağım bu paragrafta. "küçükken kendisini iğneci ya da polis amca yerine iran molla rejimi muhafızlarıyla mı korkuttular bilemiyorum ama bu derece bir rejim korkusu hiç normal gelmiyor bana" demiş çagrika. hayır cagrika aksine şeriat özlemleri ile dolu olan bir ailede doğdum. dilim dönmeye başladığında "mücahit erbakan, biz biz fatihleyin nesliyiz" gibi replikleri ezberleten bir aile. babam 35 yıllık milli görüşçü. 2002 seçimlerinden önce hem akape'den hem de saadet partisi'nden ilçe yönetim kurulu üyeliği geldi ama ikisini de kabul etmedi. ancak o yaşında köy köy dağ bayır saadet partisi için çalıştı. kızkardeşleirm türbanlı. şu anki bakış açımla en büyük şansım anadolu lisesini kazanıp yatılı okumak üzere o ortamdan ayrılmak oldu. ayrılmasa idim imam okuluna gidecektim. okulda da kurtulamadım bazı şeylerden. bu sefer de fethullahçılar. yedi senem içlerinde geçti. sorumluluklarım bizzat kendilerinden sorumlu olduğum talebelerim vardı. mütevazi de değilim nurculuk ve islam bilgisi konusunda içlerinde ortalamanın epey üzerinde idim. adam kazanmanın, cemaate adam dahil etmenin eğitimini aldım. hala bana yarı şaka yarı ciddi de olsa "mürşidim" diyenler var içlerinde.bunları neden anlatıyorum? dışardan bakanlar için bu meseleler ciddi meseleler olarak görülmeyebilir ama çoğu şeyi bildiğim, gizlediği yüzlerinden haberdar olduğum için ben önem veriyorum bu konulara. kah riyakar bir yakınlık göstererek kah demokratçılık oynayarak insanları kandırdıklarını görüyorum. başbaşa kaldıklarında farklı, diğer insanlara farklı konuştuklarını, gelecek planlarını biliyorum. atatürk obsesyonlarını hiç unutmuyorum
ayrica su yazisi okunmaya degerdir:
pek çok örnek var uzatmak istemiyorum. istemesem de yine kendimden bahsetmek durumunda kalacağım bu paragrafta. "küçükken kendisini iğneci ya da polis amca yerine iran molla rejimi muhafızlarıyla mı korkuttular bilemiyorum ama bu derece bir rejim korkusu hiç normal gelmiyor bana" demiş çagrika. hayır cagrika aksine şeriat özlemleri ile dolu olan bir ailede doğdum. dilim dönmeye başladığında "mücahit erbakan, biz biz fatihleyin nesliyiz" gibi replikleri ezberleten bir aile. babam 35 yıllık milli görüşçü. 2002 seçimlerinden önce hem akape'den hem de saadet partisi'nden ilçe yönetim kurulu üyeliği geldi ama ikisini de kabul etmedi. ancak o yaşında köy köy dağ bayır saadet partisi için çalıştı. kızkardeşleirm türbanlı. şu anki bakış açımla en büyük şansım anadolu lisesini kazanıp yatılı okumak üzere o ortamdan ayrılmak oldu. ayrılmasa idim imam okuluna gidecektim. okulda da kurtulamadım bazı şeylerden. bu sefer de fethullahçılar. yedi senem içlerinde geçti. sorumluluklarım bizzat kendilerinden sorumlu olduğum talebelerim vardı. mütevazi de değilim nurculuk ve islam bilgisi konusunda içlerinde ortalamanın epey üzerinde idim. adam kazanmanın, cemaate adam dahil etmenin eğitimini aldım. hala bana yarı şaka yarı ciddi de olsa "mürşidim" diyenler var içlerinde.bunları neden anlatıyorum? dışardan bakanlar için bu meseleler ciddi meseleler olarak görülmeyebilir ama çoğu şeyi bildiğim, gizlediği yüzlerinden haberdar olduğum için ben önem veriyorum bu konulara. kah riyakar bir yakınlık göstererek kah demokratçılık oynayarak insanları kandırdıklarını görüyorum. başbaşa kaldıklarında farklı, diğer insanlara farklı konuştuklarını, gelecek planlarını biliyorum. atatürk obsesyonlarını hiç unutmuyorum
"psişik bir olgu".
"sayrılı ruhsal yapılı" sözlük karakteri.
"sayrılı ruhsal yapılı" sözlük karakteri.
anlamsal örüntülerin semantiğini 'bozup' kendi kafasına göre yeniden 'yapan' post-modern gerici; özgürlük düşmanı değişik bir 'kültürlü' insan...
birkaç kelam edip de hoşlanılacak adam. telefonda sesi seksi gelen avukat.
not: gay değilim.
not: gay değilim.
din ile futbol kulübü taraftarlığı arasındaki farkı anlayamayan ekşi sözlük yazarıdır.
(bkz: din ile futbol aynı şey değildir)
(bkz: din ile futbol aynı şey değildir)
bosna'da 95 yılında yapılan katliamda neden her camiyi yıkmaya çalıştıklarını sormamış, orta asya'da, filistin, ırak ve bosna'da acımasızca katledilen insanların ortak paydalarının müslüman olmak olduğunu anlayamamış, ben dini istismar edenlere karşıyım maskesi altında dine savaş açmış bir ekşi yazarı. açtığı başlıkların içeriğinden dini istismar edenler yerine doğrudan dine yöneldiğini anlamak mümkün, istediğini yazıyor sonuçta ama ekşi'de prim yapıyor olması bile anlamlı, ekşi bize birşeyler anlatmaya çalışıyor. avasas gibiler bu ülkede sayıca çok fazla değil, sadece göze batıyorlar. koyunun olmadığı yerde avasasa nurcu derler tabi, ekşi'de din konusunda öyle hakaretler var ki avasas bildiğin hacı.
(bkz: şaka lan şaka)
(bkz: şaka lan şaka)
bakın bir de böyle demiş:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10128980
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10128980
fethullah gülen ve said nursi gibi insanları ülkenin müsbet değeri gören/görebilen zihniyetle mücadeleyi ekşi sözlükte sürdüren nadiren de olsa abartılı davrandığını düşünebileceğiniz -ben düşünmüyorum- suser.
günler ve günler sonra gelen ekleme: artık düşünüyorum.
günler ve günler sonra gelen ekleme: artık düşünüyorum.
vaktizamanında nurcu olan ekşi sözlük yazarı. yaptıkları için;
(bkz: helal olsun)
edit:en nihayetinde başlık üstüme kalmıştır, gurur duydum o başka.
(bkz: helal olsun)
edit:en nihayetinde başlık üstüme kalmıştır, gurur duydum o başka.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar