bugün
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- kadınların güçlü erkek tercihi20
- anın fotoğrafı20
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- sarapci koala hatayi13
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- sözlük erkeklerinin kol kasları8
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- telegram kullanan erkek8
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek5
- kolları damarlı erkek6
- üzülünce halıya uzanmak10
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem7
- uludağ itiraf10
- aşk nedir8
- yazarların en sevdiği şeyler15
- aragorn'un düğününde damatlık giyen cüce4
- iremga7
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- fantastik sinemanın sıkıcılığı4
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf4
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- islamda namaz yoktur21
- haydi yorgun mermi okula6
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz40
- jalapeno6
- çok zeki olup belli etmemek4
- akçomarların beynini açıp incelemek4
- galatasaray 1 kocaelispor 02
- yarın okulların açılacak olması5
- whatsapp grubu kuralım5
- reddit kullanan erkek4
- zorbalanmaya alışkın insan6
- galatasaray12
- kuş pisliği diye soyada sahip olmak3
- elf gözlerim ebeminkini görüyor yakup3
- tinder'ın eşleşme algoritması2
- futbol8
- aşkım uruk hai olsam beni sever miydin3
- s'i l v'e r m'i s t21
- fenerbahçe14
- yol arkadaşım3
- elfler kadir kıymet bilmiyor anne3
- özgür özel9
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- başı kapalı ama her şeyi torpilli tipler6
- sapyoseksüel kızlar bir saniye bakabilir mi3
eksi de kendisiyle tartisan bir cok yazarin ucurulma nedeni olarak gosterilen * .iyi ayar veren ve entrylerini okumaktan pek bir zevk aldigim akil dolu yazar.
ayrica su yazisi okunmaya degerdir:
pek çok örnek var uzatmak istemiyorum. istemesem de yine kendimden bahsetmek durumunda kalacağım bu paragrafta. "küçükken kendisini iğneci ya da polis amca yerine iran molla rejimi muhafızlarıyla mı korkuttular bilemiyorum ama bu derece bir rejim korkusu hiç normal gelmiyor bana" demiş çagrika. hayır cagrika aksine şeriat özlemleri ile dolu olan bir ailede doğdum. dilim dönmeye başladığında "mücahit erbakan, biz biz fatihleyin nesliyiz" gibi replikleri ezberleten bir aile. babam 35 yıllık milli görüşçü. 2002 seçimlerinden önce hem akape'den hem de saadet partisi'nden ilçe yönetim kurulu üyeliği geldi ama ikisini de kabul etmedi. ancak o yaşında köy köy dağ bayır saadet partisi için çalıştı. kızkardeşleirm türbanlı. şu anki bakış açımla en büyük şansım anadolu lisesini kazanıp yatılı okumak üzere o ortamdan ayrılmak oldu. ayrılmasa idim imam okuluna gidecektim. okulda da kurtulamadım bazı şeylerden. bu sefer de fethullahçılar. yedi senem içlerinde geçti. sorumluluklarım bizzat kendilerinden sorumlu olduğum talebelerim vardı. mütevazi de değilim nurculuk ve islam bilgisi konusunda içlerinde ortalamanın epey üzerinde idim. adam kazanmanın, cemaate adam dahil etmenin eğitimini aldım. hala bana yarı şaka yarı ciddi de olsa "mürşidim" diyenler var içlerinde.bunları neden anlatıyorum? dışardan bakanlar için bu meseleler ciddi meseleler olarak görülmeyebilir ama çoğu şeyi bildiğim, gizlediği yüzlerinden haberdar olduğum için ben önem veriyorum bu konulara. kah riyakar bir yakınlık göstererek kah demokratçılık oynayarak insanları kandırdıklarını görüyorum. başbaşa kaldıklarında farklı, diğer insanlara farklı konuştuklarını, gelecek planlarını biliyorum. atatürk obsesyonlarını hiç unutmuyorum
ayrica su yazisi okunmaya degerdir:
pek çok örnek var uzatmak istemiyorum. istemesem de yine kendimden bahsetmek durumunda kalacağım bu paragrafta. "küçükken kendisini iğneci ya da polis amca yerine iran molla rejimi muhafızlarıyla mı korkuttular bilemiyorum ama bu derece bir rejim korkusu hiç normal gelmiyor bana" demiş çagrika. hayır cagrika aksine şeriat özlemleri ile dolu olan bir ailede doğdum. dilim dönmeye başladığında "mücahit erbakan, biz biz fatihleyin nesliyiz" gibi replikleri ezberleten bir aile. babam 35 yıllık milli görüşçü. 2002 seçimlerinden önce hem akape'den hem de saadet partisi'nden ilçe yönetim kurulu üyeliği geldi ama ikisini de kabul etmedi. ancak o yaşında köy köy dağ bayır saadet partisi için çalıştı. kızkardeşleirm türbanlı. şu anki bakış açımla en büyük şansım anadolu lisesini kazanıp yatılı okumak üzere o ortamdan ayrılmak oldu. ayrılmasa idim imam okuluna gidecektim. okulda da kurtulamadım bazı şeylerden. bu sefer de fethullahçılar. yedi senem içlerinde geçti. sorumluluklarım bizzat kendilerinden sorumlu olduğum talebelerim vardı. mütevazi de değilim nurculuk ve islam bilgisi konusunda içlerinde ortalamanın epey üzerinde idim. adam kazanmanın, cemaate adam dahil etmenin eğitimini aldım. hala bana yarı şaka yarı ciddi de olsa "mürşidim" diyenler var içlerinde.bunları neden anlatıyorum? dışardan bakanlar için bu meseleler ciddi meseleler olarak görülmeyebilir ama çoğu şeyi bildiğim, gizlediği yüzlerinden haberdar olduğum için ben önem veriyorum bu konulara. kah riyakar bir yakınlık göstererek kah demokratçılık oynayarak insanları kandırdıklarını görüyorum. başbaşa kaldıklarında farklı, diğer insanlara farklı konuştuklarını, gelecek planlarını biliyorum. atatürk obsesyonlarını hiç unutmuyorum
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar