bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- sözlük kızlarının kombinleri20
- the merich13
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- aklını yitirmek4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- horoz hayası çorbası5
- velvet13
- slavko vincic15
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- en sevilmeyen ev işleri2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- bira cips6
- nervio11
- ispanya20
- eski nahif sözlük kızları2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- manifest grubu3
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- 2026 dünya kupası25
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- aga be şarkılar5
- manyak olmaya karar verdim9
- tememda kenka nalaka10
- gocusuz sözlük4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- devlet bahçeli5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
müzik bahcesini bize acmis ve melodi meyvelerini bizimle severek paylasan, sözlügümüzün önde gelen isimlerinden olan yazarimizdir kendisi.
cok sevecen ve iyi niyetli bir kisidir kendisi. yardim sever olup, elinden geldigince hic terettüt etmeden yardimci olmayi da hic bir zaman unutmaz.
cok sevecen ve iyi niyetli bir kisidir kendisi. yardim sever olup, elinden geldigince hic terettüt etmeden yardimci olmayi da hic bir zaman unutmaz.
radyo limon'da tek başına caz-blues ziyafeti çeken zat-ı muhterem.
bilkent üniversitesi' ni kazanmış değerli dost. inşallah yeni şehir ve okulunda başarılı ve mutlu olur.
ofis insanı olan kadınlarda olur bundan. masa başında çalışmakta iken, birden koridoru 1d6 daze vuran bir aura kaplar. kafayı çevirip bakacak güce kavuştuğunuzda gördüğünüz manzara, gülben ergen'den hallicedir. abla geçip gittiğinde arkasından hep aynı geyik döner; "ulan kadın parfümü sürmemiş içinde yıkanmış herhalde". daze etkisi geçince çalışmaya devam edilir.
daha meyillinin ne oldugunu bilmeden ona buna meyleden kimse. seviyoruz yine de kendisini. *
kopush gibi insanları tanıdıkça insanlıktan vazgeçip kafes bülbülü olmaya meyleden kimse.
tercih meselesiyle kafayı bozmuş insan. özellikle işletme enformatiği konusunda ciddi kaynak eksiklikleri yaşayan, bu konuda bilgisi olanlardan yardım alırsa çok mutlu olacak yazar.
muhabbetin dibine vurulası yazar, canım benim ya.. sacları benimki kadar ıslak ve uzun olmasada yüzüne cok yakısan bir modele sahip olan dünya tatlısı, güneş böreği, ay çöreği, pluton tozu yutmus peygamber devesi kadar marifetli, cok işlevli, 16 cekirdekli nadide dost.
seneye bana istanbul'u gezdirecek olan, en güzel yerleri beraber keşfedeceğimizi umduğum, parmak ikizi, dünya sakkarozu* insan.
aldığı çok güzel derece ile abilerini gururlandıran güzel kızımız.
(bkz: afferin)
(bkz: tebrik ediyorum)
(bkz: afferin)
(bkz: tebrik ediyorum)
öss 2008'de ilk 8392'ye girerek abisini gururlandırmış şeker kutusu. asıl hayat bundan sonra başlıyor. göster enerjini...
öss' de istediği üniversiteye gitmesi için yeterli puanı almasını gönülden dilediğim yazar.
yarın gireceği öss de kendisine başarılar dilediğim küçük kızım.
öss genci olduğundan dolayı yayınevleri ve dershaneler hakkında baya bir birikim sahibi olmuş ve bunları sözlükte göstermiş yazar.
özlediğim uuser.kendini özleten uuser.
(bkz: güzel insan)
(bkz: güzel insan)
an itibariyle zafer yayınları, güvender ve birey gibi hatırlamak istemediğimiz öss kültürüne ait terimleri sol frame taşıyan yazar.
An itibariyle geçtiğimiz günlerde radyo limon'da yayın yaptığını öğrendiğim yazar. siz yazarlara naçizane tavsiyem bu kişinin yayınlarına katılmamanız... çünkü oldukça sağlam bir müzik zevki olmasıyla beraber, çaldığı şarkılar ile sizi yayına hapseder, olan da adsl kotanıza olur. benden söylemesi.
uludağ üniversitesi öğretim üyesi olan haluk gülmez ve kardeşi önderliğinde kurulan hard rock grubu. gayet de keyiflidirler.
bundan sonra görmek istemediğini gerçekten görmeyecek, yok sayacak, yalan yanlış ithamlarda bulunanları duymayacak, kitaplarına ve test kitaplarına gömülecek insan. hiç bir kirli avuca düşmemiş, bulutların ardındaki güneş gibi gerçek yalanlarla işi olmayan, iyiyi kötüden ayırt etmeyi iyi bilen biridir ayrıca. anlayanlar anlamayanlara anlatmasın, gerek yok anlamayacak olanlar için harcanacak anlatma çabasına.
sönmeyen bir ateş.
(bkz: ka)
başlığını sol framede gördüğüm zaman içimi garip bir gerginligin kapladıgı insan. tek üzüntüsüne yakacagım canların haddi ve hesabı konusunda, çağın bilinen en büyük muhasebe uzmanına danışılası kişi.
hep seveceğim küçüğüm, nokta!
hep seveceğim küçüğüm, nokta!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar