bugün
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması13
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- kadın olmanın avantajları16
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- g i l d e d l i l y18
- hayatın kuralları9
- nervio22
- yazarların sevmediği insan türleri2
- yaşamak istenilen şeyler10
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- sözlükteki fenerbahçeliler8
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- geceye bir şarkı bırak10
- türkiye'ye geldim11
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- penisi seks objesi olarak görmek7
- dil dalak beyin böbrek yiyen kız3
- kurtar bizi müsavat16
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- fenerbahçe7
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- okan buruk13
- kankadan sevgili olur mu5
- erkeğe ihtiyacım yok diyen kadın2
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- günün şiiri2
- ismail kartal4
- friedrich hegel la bi cay icek7
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin5
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- kürtsüz türkiye4
- zengin olunca yapacaklarınız3
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- gençlerbirliği4
- alevi kızların alev alev yanması13
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- trans kadın çekiciliği5
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- anın görüntüsü30
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
- aldığınız en büyük risk3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- devran dönecek8
- iremga31
Özet geç piç falan demeyin iki dakkanızı harcayıp okuyun aq.
iki alman otomobil markasının versusu. Bu versusu vw' nin audi' nin sahibi olmasını katmadan konuşalım. Mesela audi vs bmw gibi düşünün. Audi, tasarım olarak çoğu arabası vw' den daha ciddidir. Ama performansa gelirsek mesela audi a4 vw passat ikisininde motoru aynı. Yani audi' nin motorunu da vw yapıyor. Aynen seat, skoda gibi. Konfor olarak ise vw öne geçer. Audi deri koltuklarıyla sırtınızı ağırıtır otururken. Ama vw öyle mi? Öyle bir koltuğu var ki piyasadaki en rahat arabalar vw' nindir. Dayanıklılıkda audi çok az farkla öndedir.vw passat audi a4 aynı hızla (50km) kafa kafaya çarptırırsanız audi biraz savrulur ama sadece tamponunun boyası sıyrılır, hafif ezilir,çatlar belki, ama vw' nin tamponu kırılabilir bile. Yani audi dayanıklıdır. Vw ise ağırlık olarak biraz daha fazla olduğundan normal olarak savuran araç o olur. Bu yazdıklarıma inanmayan yazarlar araştırma yapıp bilen birilerine sorsun soruştursun. Yani ben bunları audi mühendisi olduğum için, kendi markamı övmek için değil, bazı şeyleri açıklığıa kavuşturmak için yazıyorum.
Hız olarak
audi=vw
konfor olarak
vw-audi
ağırlık olarak
vw-audi
dayanıklılık ve güç olarak ise;
audi-vw' dir. Ülkemizde ne yazık ki çok tutulmamış bir araba markasıdır audi. Yani tutulma olayına gelirsek vw audi' ye bin basar. Bmw' ye de. Mercedes' e de.
iki alman otomobil markasının versusu. Bu versusu vw' nin audi' nin sahibi olmasını katmadan konuşalım. Mesela audi vs bmw gibi düşünün. Audi, tasarım olarak çoğu arabası vw' den daha ciddidir. Ama performansa gelirsek mesela audi a4 vw passat ikisininde motoru aynı. Yani audi' nin motorunu da vw yapıyor. Aynen seat, skoda gibi. Konfor olarak ise vw öne geçer. Audi deri koltuklarıyla sırtınızı ağırıtır otururken. Ama vw öyle mi? Öyle bir koltuğu var ki piyasadaki en rahat arabalar vw' nindir. Dayanıklılıkda audi çok az farkla öndedir.vw passat audi a4 aynı hızla (50km) kafa kafaya çarptırırsanız audi biraz savrulur ama sadece tamponunun boyası sıyrılır, hafif ezilir,çatlar belki, ama vw' nin tamponu kırılabilir bile. Yani audi dayanıklıdır. Vw ise ağırlık olarak biraz daha fazla olduğundan normal olarak savuran araç o olur. Bu yazdıklarıma inanmayan yazarlar araştırma yapıp bilen birilerine sorsun soruştursun. Yani ben bunları audi mühendisi olduğum için, kendi markamı övmek için değil, bazı şeyleri açıklığıa kavuşturmak için yazıyorum.
Hız olarak
audi=vw
konfor olarak
vw-audi
ağırlık olarak
vw-audi
dayanıklılık ve güç olarak ise;
audi-vw' dir. Ülkemizde ne yazık ki çok tutulmamış bir araba markasıdır audi. Yani tutulma olayına gelirsek vw audi' ye bin basar. Bmw' ye de. Mercedes' e de.
Audi ananızı mı skti de gıcık oluyosunuz aq dedirten başlık. inan bana audi de senden nefret ediyor.
Pahalılık ucuzluk meselesi.
80 bin lirası olan pasta bine biliyor ama 80 bin lirası olan a5 e binemiyor.
80 bin lirası olan pasta bine biliyor ama 80 bin lirası olan a5 e binemiyor.
üşenmedim okudum, gereksiz bir versustur. audi zaten vw ailesinin "lüks" sınıfını temsil eder. dolayısıyla kullanılan malzeme ve teknoloji vw'den daima bir tık üstündür. o yüzden de daha pahalıdır. adamlar sikinin keyfine veya audinin farının şeklinden dolayı o kadar fiyat farkı koymuyor. audi'nin bir r8'i vardır gt3 serisinde porsche'lar, ferrari'ler, aston vantage'larla kapışır, vw orada yoktur bile. lmp dayanıklılık serilerinde de audi başarılar elde ederken vw yine yoktur. dtm'de yine mercedes ve bmw ile audi vardır, vw yine yoktur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar