bugün
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz14
- filistin in ermeni soykırımını tanıması28
- ssilvermist'in kızıl kızlardan daha güzel olması5
- cumhuriyetin intikamı6
- ustalara kek yapmak5
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması8
- şırnak ta öğretmenin ölümü2
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- galatasaray'ın 5 fenerbahçe'nin 3 yıldızı olması3
- sözlük kızlarını koruma ve yaşatma derneği5
- neden bu kadar güzelim2
- velvet45
- artemis5
- yahudi pkk sı2
- kolonya şişesi görünce içme isteği gelmesi6
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek4
- yazarlara gelen son mesaj8
- takip ediliyorum hissi3
- sadece erkeklerin olduğu ortamda espri yapmak2
- çok sıkıcısınız2
- roman düğünleri 353
- rockçılara satanist diyen mallar2
- gizli oylayan melek3
- günlerce konuşulacak bir başlık açmak2
- hiçbir şey bilmeyip üst kademede çalışmak3
- çapkınlık dersleri2
- deniz göktaş9
- tai lung3
- herkesin panik olduğu durumda cool takılan insan2
- kamos2
- yaz sıcağında ayakkabıya sakız yapışması4
- görgü tanığı2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- meme verin lan2
- kadın yazarların daha fazla oylanıp takip edilmesi3
- türklerin her ırkı türk sanması10
- türklerin medeniyet kuramama nedeni9
- konuşan karga2
- anın görüntüsü26
- 2026 dünya kupası35
- kader adamım3
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- sözlüğün aptal kaynaması13
- futbol32
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan3
- eksi oy alınca ağlayarak günlüğüne yazmak2
- evde makarna yapmanın maliyeti4
- evde cilt beyazlatma yöntemleri2
- son 1 ayın en başarılı gammazları3
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
Özet geç piç falan demeyin iki dakkanızı harcayıp okuyun aq.
iki alman otomobil markasının versusu. Bu versusu vw' nin audi' nin sahibi olmasını katmadan konuşalım. Mesela audi vs bmw gibi düşünün. Audi, tasarım olarak çoğu arabası vw' den daha ciddidir. Ama performansa gelirsek mesela audi a4 vw passat ikisininde motoru aynı. Yani audi' nin motorunu da vw yapıyor. Aynen seat, skoda gibi. Konfor olarak ise vw öne geçer. Audi deri koltuklarıyla sırtınızı ağırıtır otururken. Ama vw öyle mi? Öyle bir koltuğu var ki piyasadaki en rahat arabalar vw' nindir. Dayanıklılıkda audi çok az farkla öndedir.vw passat audi a4 aynı hızla (50km) kafa kafaya çarptırırsanız audi biraz savrulur ama sadece tamponunun boyası sıyrılır, hafif ezilir,çatlar belki, ama vw' nin tamponu kırılabilir bile. Yani audi dayanıklıdır. Vw ise ağırlık olarak biraz daha fazla olduğundan normal olarak savuran araç o olur. Bu yazdıklarıma inanmayan yazarlar araştırma yapıp bilen birilerine sorsun soruştursun. Yani ben bunları audi mühendisi olduğum için, kendi markamı övmek için değil, bazı şeyleri açıklığıa kavuşturmak için yazıyorum.
Hız olarak
audi=vw
konfor olarak
vw-audi
ağırlık olarak
vw-audi
dayanıklılık ve güç olarak ise;
audi-vw' dir. Ülkemizde ne yazık ki çok tutulmamış bir araba markasıdır audi. Yani tutulma olayına gelirsek vw audi' ye bin basar. Bmw' ye de. Mercedes' e de.
iki alman otomobil markasının versusu. Bu versusu vw' nin audi' nin sahibi olmasını katmadan konuşalım. Mesela audi vs bmw gibi düşünün. Audi, tasarım olarak çoğu arabası vw' den daha ciddidir. Ama performansa gelirsek mesela audi a4 vw passat ikisininde motoru aynı. Yani audi' nin motorunu da vw yapıyor. Aynen seat, skoda gibi. Konfor olarak ise vw öne geçer. Audi deri koltuklarıyla sırtınızı ağırıtır otururken. Ama vw öyle mi? Öyle bir koltuğu var ki piyasadaki en rahat arabalar vw' nindir. Dayanıklılıkda audi çok az farkla öndedir.vw passat audi a4 aynı hızla (50km) kafa kafaya çarptırırsanız audi biraz savrulur ama sadece tamponunun boyası sıyrılır, hafif ezilir,çatlar belki, ama vw' nin tamponu kırılabilir bile. Yani audi dayanıklıdır. Vw ise ağırlık olarak biraz daha fazla olduğundan normal olarak savuran araç o olur. Bu yazdıklarıma inanmayan yazarlar araştırma yapıp bilen birilerine sorsun soruştursun. Yani ben bunları audi mühendisi olduğum için, kendi markamı övmek için değil, bazı şeyleri açıklığıa kavuşturmak için yazıyorum.
Hız olarak
audi=vw
konfor olarak
vw-audi
ağırlık olarak
vw-audi
dayanıklılık ve güç olarak ise;
audi-vw' dir. Ülkemizde ne yazık ki çok tutulmamış bir araba markasıdır audi. Yani tutulma olayına gelirsek vw audi' ye bin basar. Bmw' ye de. Mercedes' e de.
Audi ananızı mı skti de gıcık oluyosunuz aq dedirten başlık. inan bana audi de senden nefret ediyor.
Pahalılık ucuzluk meselesi.
80 bin lirası olan pasta bine biliyor ama 80 bin lirası olan a5 e binemiyor.
80 bin lirası olan pasta bine biliyor ama 80 bin lirası olan a5 e binemiyor.
üşenmedim okudum, gereksiz bir versustur. audi zaten vw ailesinin "lüks" sınıfını temsil eder. dolayısıyla kullanılan malzeme ve teknoloji vw'den daima bir tık üstündür. o yüzden de daha pahalıdır. adamlar sikinin keyfine veya audinin farının şeklinden dolayı o kadar fiyat farkı koymuyor. audi'nin bir r8'i vardır gt3 serisinde porsche'lar, ferrari'ler, aston vantage'larla kapışır, vw orada yoktur bile. lmp dayanıklılık serilerinde de audi başarılar elde ederken vw yine yoktur. dtm'de yine mercedes ve bmw ile audi vardır, vw yine yoktur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar