bugün
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması10
- devletin bekası6
- ecevit denince akla gelen şeyler4
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı8
- 0 0 716
- zorunlu nöbetin felsefi temelsizliği3
- nabersiniz geçler2
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin36
- demagoji yaparak üste çıktığını sanan mallar2
- acı gerçekler16
- güne başlarken3
- üniversite sınavı kaldırılmalıdır10
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi5
- 24 eylül 2026 norveç danimarka maçı2
- kale3112'deki kale hangi kale10
- rte denince akla gelen seyler3
- arda güler7
- buz gibi bira8
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- sabah alarm çaldığı anda hissedilenler2
- demir çelik5
- en lezzetli balık24
- en iyi pizza içeriği10
- sözlükte flört etmemek9
- sözlük kızlarının küfürbaz olması6
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- bursa6
- karşı cinsteki en itici özellik16
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- sıcak şarap4
- sabahları nefret edilen şeyler7
- cedidacer3
- köy9
- arkadaşlar lütfen4
- anın görüntüsü22
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- gece vardiyası3
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- gammazlar göreve8
- gece tostu4
- en enayi huyunuz4
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği37
- sözlükte aile kurmak8
- hünkar beğendi vs alinazik9
- ağlamak7
- paradox interactive3
- true nickli yazar24
Özellikle erkek karakterin soğan sevgisi ile tanınan yerli youtube kamp kanalıdır. ilk dönem ki kar kampları gerçekten şahanedir. Zaman içinde profesyonelleştikçe o doğallıkları biraz azalsa da yine de izlenir kanaldır. Şu sıralar "Manyak" adını verdikleri kendi yapımları karavanla gezmekte ve kamp yapmaktadırlar.
Ali atik, Ayşegül atik unutmayız...
Kar kampı videolarını seviyorum ya. Bi de Özgür’ün elinden nasıl bu kadar her iş geliyor, ona şaşırıyorum. Gerçekten her eve lazım bir tip… güzel bir aile, maşallah diyelim nazar değmesin.*
ilk video çekmeye başladıklarında her şey çok doğaldı, kendi imkanlarıyla kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyorlardı ve sanki bizden biriymiş hissini veriyorlardı.
sonra popülerlikleri arttı, takipçi sayısı arttı, sponsorluk veren firmalar yarışmaya başladı. haliyle videoların havası değişti.
şimdi izliyoruz, tabak, çatal, yatak, döşek, gördüğümüz her eşya tamamen sponsor firmalarına ait. kendilerine ait tek bir şey yok. her şey yepyeni ve reklamı yapılıyor.
çok eski videolarda evlerinden kendi mutfağından günlük kullandıkları eşyaları kullanıyorlardı kamplarda ve güzeldi, çünkü aynı eşyalar herkesin evinde vardı, o sıcak atmosferi ve samimiyetleri çok doğal ve inandırıcıydı.
bu değişimleri, zamanında yemek videoları yapan rahmetli taha duymaz'ı anımsatıyor.
sonra popülerlikleri arttı, takipçi sayısı arttı, sponsorluk veren firmalar yarışmaya başladı. haliyle videoların havası değişti.
şimdi izliyoruz, tabak, çatal, yatak, döşek, gördüğümüz her eşya tamamen sponsor firmalarına ait. kendilerine ait tek bir şey yok. her şey yepyeni ve reklamı yapılıyor.
çok eski videolarda evlerinden kendi mutfağından günlük kullandıkları eşyaları kullanıyorlardı kamplarda ve güzeldi, çünkü aynı eşyalar herkesin evinde vardı, o sıcak atmosferi ve samimiyetleri çok doğal ve inandırıcıydı.
bu değişimleri, zamanında yemek videoları yapan rahmetli taha duymaz'ı anımsatıyor.
Tiksindim. 10 saattir falan hanım zorla izletiyor. Değiştiricem diyince “sen bilirsin” diye trip atıyor. Hep aynı şey bir de. Bir yere git, çadırı kur, yemek ye, uyu, çadırı topla.
gerçekten çekilmez ya bir kere eve gelen misafir açıp bana izletmeye kalkmıştı şimdi hatırladım. içim bayıldı karda kışta çadır kurduk soba yaktık falan hiç sevmediğim şeyler. kampçılık ıvır zıvır.
Seneler önce bir iki defa izledim, kamp malzemelerinin markalarını göstermek için nerdeyse götümüze sokacaklardı korkup kapadım.
Kışın izlemek daha keyifli olabilir sanırım filmde soba yakıldıysa.
Çok sıkıcı bir aile.
Fatih akın filmleri gibi.
Fatih akın filmleri gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar