bugün
- nickten isim tahmini yapmak69
- gocunun nerede olması13
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- hikayeyi devam ettir30
- türk kızlarına bir öğüt bırak3
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- biber dolması olsa da yesek5
- cioran neden intihar etmedi3
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu2
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler2
- yeşilçam filmi izlemek6
- çağımızın hastalığı2
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- jackie chan2
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- uysaljakoben16
- aziz nikola3
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- hayattan zevk alamamak10
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- sen true yu savundun2
- penisi en uzun yazar hangisi sorunsalı2
- cem küçük5
- bal porsuğu3
- finike2
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- dizel araç devrinin bitmesi3
- yeni parti50
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- nick vermeden bir yazara seslen16
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- aylık 498 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- yazarların zeka seviyeleri7
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
hiç bir dine uyum sağlıyamayan biçare.
aklını kullanamayan yada akıllı oldugunu düşünen sapık fikirlerini herkese aşılamaya çalışan aklı olmayan.gorunurde zeki ama diger taraftan bakınca cahil olmaya and içmiş deli.
aklını kullanamayan yada akıllı oldugunu düşünen sapık fikirlerini herkese aşılamaya çalışan aklı olmayan.gorunurde zeki ama diger taraftan bakınca cahil olmaya and içmiş deli.
din olarak amip ile aynı düşüncelere sahip insan türü.
teolojiye dair hiçbir şeye inanmama durumu.
amip kadar aklı olmayan kişileri uyarma görevi üslenen kişilerin mensup olduğu düşünce.
(bkz: kıçından terim uydurmak)
ateist saklanan veya konulan yer.
istediğine vermek eyleminin diğer bir adıdır.
vardır, hatta inananlar bile var. ama bu kadar küfretmeyin onların yerine yanmayacaksınız. kötü haber ise o küfürler fena girebilir. kasılmadan, rahat.
hata zaten (#5370125) no.lu entry üzerine yorum yapanda. insan türü, ateistlik. kadınlara hıristiyan, erkeklere müslüman deniyor. çok başarılı.
bir de ataistler var tabii, yanlış anlayan genç kesimden.
ateistlik bir düşüncedir, din değildir. ateist olmak dünya üzerinde hakaret yemek hiç değildir. ben ateist değilim fakat benim inançlarıma saygılı olan ateistlerle sözde dindar gözüken kişilerden daha çok arkadaş oluyorum. mesele din değil o kişinin kendi düşüncesidir fakat sen anlaşıyorsan sorun yok.
tanrı tanımazlığı falan bir kenara koy. illa ki kafamızda cevabını aradıgımız sorular var. cok inançlı(!) olduğuna inanan birine de söyleyip azarı yeyince; hadi kızacağına beni yeniden tanrı'ya inandır dendiğinde en fazla "o sana çok yakın, allah hidayet versin sana." cinsinden sözler söyleyebiliyor. çok iyi müslüman ya, çok inançlı ya, uzaklaşmaya çalışıyor bu kişilerden. din konusunda tartışmak apayrı bir şey de, biraz saygı biraz hoşgörü. sen onun söylediklerini dinlerken o sana, senin düşüncelerine fikirlerine "çok saçma. " gibi yorumlar yapabiliyor. "islam hoşgörü dinidir. " hatırlayın. sözün özü bir şeyi tartışacaksanız hakkında yeterince bilgi sahibi olun ki küçük düşmeyin.
türkiyedeki çoğu kişi için turan dursun okumaktır.
gunumuzde turk gencleri tarafindan kulturlu gozukme ve populer olma cabasi yolunda atilmis adim olarak gorulebilmektedir.
etrafta dağınık halde durmasını istemediğiniz ateistlerinizi içine koyup bir arada tutmanıza olanak tanıyan kap.
(bkz: başlığı açmadan bi saniye düşündün mü doğru söyle)
(bkz: başlığı açmadan bi saniye düşündün mü doğru söyle)
küçüklüğünden beri bir sikime yaramayan insanların entel artist mgörünümüne kavuşmak için büründükleri Allahsızlık durumudur. kendiileri için her iki tarafta özenle hazırlanmış ateşli ev aletleri bulunmaktadır. sözlükte her anarşik entrynin altında vardır efendim böyleleri.
(bkz: bir ateistin gözyaşları)
(bkz: bir ateistin gözyaşları)
avrupa ile abd'nin en büyük kanaat grubu.
Din şekli değil bir düşünce biçimidir. Bunun bir de a' sız olanı vardır ki teist ya da deist denir. Bunlar sadece tanrının olduğuna inanır, dinlerle ilgili diğer kavramlara inanmazlar.
tüm tanrılara ve ruhsal varlıklara olan metafizik inançları reddeden ve var olan gerçekliği inanç yoluyla açıklamayı kabul etmeyen bir felsefi düşünce akımıdır.
bende ateisttim biara taki önümü 9 köpek kesene kadar nasıl hayattayım bilmiyorumda o gün bugündür namazımı kılar dua mı ederim arkadaş .
feminizm = kocayı buluncaya kadar.
kominizm = parayı buluncaya kadar.
ateizm = uçak sallanana kadardır.
kominizm = parayı buluncaya kadar.
ateizm = uçak sallanana kadardır.
son zamanlarda sempati duyduğum düşünce
not: ateist değilim deistim ama adamlar haklı beyler.
not: ateist değilim deistim ama adamlar haklı beyler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar