bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- gizli hesap6
- en sevmediğin insan tipleri7
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- bir kızla dalga geçmek3
- tai lung42
- mavi göz7
- gece vardiyası yazarlar4
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- tupac amaru shakur2
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- iyi geceler6
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- eva murati3
- ikinci defa askere gitmek5
- kahverengi gözlü olmak4
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- pazar gecesi3
- claudian clouds22
- herkesin tavsiye verdiği insan3
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- deneme entry si2
- gece geç saatte ışığı yanan evler4
- yalnız ölmek4
- islam'ın hak dini olması6
- kitap kapakları3
- anın görüntüsü25
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması3
- namazın amacı6
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- uludağ itiraf10
- friedrich hegel la bi cay icek12
- sözlük whatsapp grupları13
- beypazarı maden suyu2
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- melissa vargas7
- entrylerimin hala beğenilmesi3
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
- bir sonsuzluk ifadesi olarak antipanik depresyonu3
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- yardım istemeyene yardım etmek2
nil karaibrahimgil'in tek taş şarkısını hatırlatan kuyumcudur.
atasayın sunduğu.... cümlelerini aklıma getiren kuyumcudur.güzel reklam yapmışlar
bu yıl 70. yılını kutlayan ve kuyumculuk sektöründe bir ilke imza atarak outlet mağazasını açan şirket.
ismi lazım değil bir şubesinden nişanlım ve ben iki adet yüzük siparişi verdik. Nasıl bir ölçü aldılarsa yüzük parmağıma girmedi. Nişana bir haftadan az kalmış durumda üstelik, ne yapabiliriz diyince de satıcı arkadaşla bir görüşün bugün izinli diyerek sallıyor diğer elemanlar. Ben yüzüğü bir not ile bıraktım. Sonra gidip kadıköy kuyumcular çarşısından yeni bi alyans seçtim. süreci merakımdan takip edeceğim
covid-19 salgını döneminde reklamlarıyla halkla resmen taşak geçen firma.
ulan siz pırlanta satıyorsunuz zaten, bence susmanız gereken bir dönem. halk işsiz ve mağdur.
'o yüzük zaten takılacak sen maskeni tak' diye bir sloganını duydum az önce reklamında. sizin yüzüğünüzü sikeyim ya. bu kadar toz pembe mi yani her şey.
hedef kitleniz salgın yüzünden nişanı ertelenen, hayatındaki en önemli şey iri pırlanta yüzüğü ve zengin kocişi olan aptal kızlar olabilir. ama dünyanın anası sikilmiş durumda ve insanlar gerçekten zorda.
şimdi bunu okuyup, bu ibneyi işten kovmuşlar gidip sağdan soldan hıncını çıkarıyor diyeceksiniz belki. salgından en az etkilenen sektörlerden birinde ekmek paramı kazanıyorum. ama geleceğe dair tablo o kadar karanlık ki bu corona ile ilgili şakaya tahammülüm yok. böyle tuzu kuruların salak reklamlarına da tahammülüm yok.
ulan siz pırlanta satıyorsunuz zaten, bence susmanız gereken bir dönem. halk işsiz ve mağdur.
'o yüzük zaten takılacak sen maskeni tak' diye bir sloganını duydum az önce reklamında. sizin yüzüğünüzü sikeyim ya. bu kadar toz pembe mi yani her şey.
hedef kitleniz salgın yüzünden nişanı ertelenen, hayatındaki en önemli şey iri pırlanta yüzüğü ve zengin kocişi olan aptal kızlar olabilir. ama dünyanın anası sikilmiş durumda ve insanlar gerçekten zorda.
şimdi bunu okuyup, bu ibneyi işten kovmuşlar gidip sağdan soldan hıncını çıkarıyor diyeceksiniz belki. salgından en az etkilenen sektörlerden birinde ekmek paramı kazanıyorum. ama geleceğe dair tablo o kadar karanlık ki bu corona ile ilgili şakaya tahammülüm yok. böyle tuzu kuruların salak reklamlarına da tahammülüm yok.
Reklamlarında "biz ucuza taktık" diyerek ironiyi vermiş altın ve pırlanta markası.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar