bugün
- ölümlü bir erkekle evlenmek7
- sürekli güler yüzle dolaşan tip5
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- yeni parti39
- arkadaşlar bakar mısınız bi7
- bursalı erkeklere vurulan ibne damgası5
- psikopat erkek seven kızlar3
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak2
- avokado tadı3
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek2
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- enayimiknatisii10
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- tas kafalı hırt istilası3
- yazarların acı eşiği5
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- güne bir şarkı bırak14
- topluma nasıl faydalı olunur7
- ahmet vehbi bakırlıoğlu2
- alparslan türkeş sonrası mhp5
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor2
- en güzel sevişme13
- iştahın kapanması5
- franklyfourfingers2
- ciguli kral ve velvet erdoğan'a oy verir mi4
- sony ericsson t1002
- feminizm2
- ipkis2
- zeynep sude oktay6
- şahane pazar2
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak6
- bay turnike2
- zaman baba4
- susam sokağı2
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- kitap yerine pdf okumak5
- nervio35
- yeni parti'nin logosu5
- bu koyden olsam ne olacak18
- gelmiş geçmiş en büyük kemalist4
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- kendini üç kelime ile tanımla2
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- masterchef de kerhane tatlısı yapmak2
- 2 zamanlı motosiklet sesi3
avrasya bir vakfı
bildiğim kadarıyla yeşil sermaye olan ülker tarafından finanse edilen ve aynı zamanda silahlı kuvvetlere yakınlığı ile bilinen stratejik araştırma merkezi
Gündüz Aktan'ın başkanlığını bırakıp yerine Eski Washington büyükelçisi olan "Faruk Loğoğlu'nun" başkanlığını devr aldığı bir think-thank tir.Ankara da bulunmaktadır merkezi.Çeşitli bölümlere ayrılmakla birlikte,eskisi kadar personel çalıştırmamaktadırlar.
Kendi alanında önemli bir yere sahip olan ASAM ,üLker tarafından finanse edilmekle birlikte bünyesinde birçok emekli Subay ve General bulundurmaktadır.
Staj programları da olmakla birlikte,içine girdiğiniz de daha da şaşırtan,insana çok güzel tecrübeler ve birikimler kazandıran bir kuruluştur.Zira stajerlere çok önem vermektedirler.
Kendi alanında önemli bir yere sahip olan ASAM ,üLker tarafından finanse edilmekle birlikte bünyesinde birçok emekli Subay ve General bulundurmaktadır.
Staj programları da olmakla birlikte,içine girdiğiniz de daha da şaşırtan,insana çok güzel tecrübeler ve birikimler kazandıran bir kuruluştur.Zira stajerlere çok önem vermektedirler.
odtü petrol ve doğalgaz mühendisliği 1980 mezunu necdet pamir in genel koordinatörlüğünü yaptığı, enerji piyasalarıyla da yakından ilgilenen kuruluş.
stratejik analiz dergisini çıkaran kuruluştur.
(bkz: think tank)
(bkz: edip başer)
1994'te kurulmuş kurum.
1 temmuz - 31 temmuz 2008 tarihleri arasında staj yapacağım ve ''Türkiye'nin en önde gelen think-tank kuruluşu'' denilmesi yanlış olmayacak olan bir tür dış politika enstitüsüdür.
yaklaşık bir aydır kendisinden haber alınamayan kurum. önce taşınıyoruz dedi sonra da sırra kadem bastı.
(bkz: neredesiniz yaa ben sizde staj yapacaktım)
(bkz: neredesiniz yaa ben sizde staj yapacaktım)
Ülker'in sponsorluğundan çekilmesi ve Ankara - Çankaya'da, Yıldız semtinde bulunan binasının da boşaltılmasıyla kapanmış kuruluştur. Geçen yıl staj yaptığım ve çok keyif alarak çalıştığım, ülkemizin ilk ve en aktif think-tank'inin bu konuma gelmesi oldukça üzücü ve düşündürücüdür. Tekrar tyoparlanması da zor gözükmektedir. Zaten çekirdek, asıl kadrodan bir iki kişi kalmıştı, onların da başka düşünce kuruluşlarında devam edeceğini düşünüyorum.
avrasya stratejik araştırmalar merkezi.
alınan duyumlara göre yeniden faaliyete geçecek olan düşünce kuruluşu. bu kez merkez ankara değil istanbul olacaktır. (kaynak: ASAM Yönetim Kurulu Baskanı Musa Serdar Çelebi).
endonezya dilinde: ekşi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar