bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile3
- iltica16
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı30
- osimhensiz galatasaray3
- rafael leao4
- okan buruk8
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- 0 0 711
- barça bu galatasaray'a kaç atar2
- salah ne koydu ama2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı4
- kuçukuçuokanınçükü2
- claudian clouds33
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- insan ne ister6
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı2
- anne4
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru3
- kadınlar8
- sözlük kızlarının kekleri24
- önyargı3
- kuran3
- galatahahahahahaha4
- doktor2
- yaşanmamışların yası6
- cok da abartmaya gerek uok6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- yazarların akşam yemekleri6
- anın görüntüsü25
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- islamda namaz yoktur30
- meriç dükalığı8
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- fusya semsiyeli yabanci22
- en iyi vampir filmi4
- dantelli sütyen takan erkek12
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği6
- sevdiğiniz yazarlar8
- ölümden korkuyor musunuz17
- kürdistan10
- true'nun engelli olması6
- sarapci koala hatayi33
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- allah11
marian keyesin yurek burkan hikayeleri yuzumuzde tebessumlerle okutabildigi, mine sota'nin kitaplari tadindaki ic isitan kitabi.
kitap hakkindaki onemli kurumlarin yorumlari soyle:
Bu derece yürek burkan bir hikâyeyi, bu derece komik bir dille anlattığına inanamıyoruz!
- Cosmopolitan
Okuyucuyu aynı anda hem güldürüp hem de ağlatmak yetenek ister.. Son sayfayı okuduktan sonra çok uzun bir süre hikâyeyi aklınızdan çıkaramayacaksınız.
-Heat
New York`a geri dönüp onu bulmak zorundaydım. Orada olmama ihtimali de vardı ama şansımı denemek zorundaydım çünkü tek bir şeyden emindim: Burada değildi.
Anna Walsh resmen bir harabe. Anne ve babasının Odadan iyidir diye tabir edilebilecek evinde, Dublini terk edip New Yorka dönebilmenin hayaliyle yaşıyor. Arkadaşlarına dönmek. Dünyanın En Muhteşem işine dönmek. Ve hepsinden ötesi, Aidan`a dönmek.
Fakat ailesinin başka düşünceleri var (kendi başağrıları dışında yani). Ve sanki Aidan da onunla tekrar temasa geçmekten kaçınıyor gibi. Nedendir bilinmez! Anna`nın bu kadar çok sevdiği dünyasını ne parçalamış olabilir? Ayrıca her şeyi yeniden yerli yerine oturtacak olan kişi gerçekten de Aidan mı acaba?
Maeve Binchy`nin tahtına kurulan modern bir roman kraliçesi olan Marian Keyes, öykü anlatıcılığında son derece usta. Üslupla gerçeği birararaya getirişi, vazgeçmediği mizah ve pathos, onu tüm dünyada çoksatar listelerine taşıyor.
-Irish Independent
Marian Keyes, insana-kendini-iyi-hissettiren-kitaplar cemiyetinin kraliçesi. insanın içini ısıtan komedileri, onu ingiltere`nin en çıtır yazarına ve kendi kuşağının sesine dönüştürdü.
-Daily Mirror
Yüksek kalite eğlence!
-Marie Claire
Keyes`in, duygusal açıdan en doyurucu hali.
-In Style
kitap hakkindaki onemli kurumlarin yorumlari soyle:
Bu derece yürek burkan bir hikâyeyi, bu derece komik bir dille anlattığına inanamıyoruz!
- Cosmopolitan
Okuyucuyu aynı anda hem güldürüp hem de ağlatmak yetenek ister.. Son sayfayı okuduktan sonra çok uzun bir süre hikâyeyi aklınızdan çıkaramayacaksınız.
-Heat
New York`a geri dönüp onu bulmak zorundaydım. Orada olmama ihtimali de vardı ama şansımı denemek zorundaydım çünkü tek bir şeyden emindim: Burada değildi.
Anna Walsh resmen bir harabe. Anne ve babasının Odadan iyidir diye tabir edilebilecek evinde, Dublini terk edip New Yorka dönebilmenin hayaliyle yaşıyor. Arkadaşlarına dönmek. Dünyanın En Muhteşem işine dönmek. Ve hepsinden ötesi, Aidan`a dönmek.
Fakat ailesinin başka düşünceleri var (kendi başağrıları dışında yani). Ve sanki Aidan da onunla tekrar temasa geçmekten kaçınıyor gibi. Nedendir bilinmez! Anna`nın bu kadar çok sevdiği dünyasını ne parçalamış olabilir? Ayrıca her şeyi yeniden yerli yerine oturtacak olan kişi gerçekten de Aidan mı acaba?
Maeve Binchy`nin tahtına kurulan modern bir roman kraliçesi olan Marian Keyes, öykü anlatıcılığında son derece usta. Üslupla gerçeği birararaya getirişi, vazgeçmediği mizah ve pathos, onu tüm dünyada çoksatar listelerine taşıyor.
-Irish Independent
Marian Keyes, insana-kendini-iyi-hissettiren-kitaplar cemiyetinin kraliçesi. insanın içini ısıtan komedileri, onu ingiltere`nin en çıtır yazarına ve kendi kuşağının sesine dönüştürdü.
-Daily Mirror
Yüksek kalite eğlence!
-Marie Claire
Keyes`in, duygusal açıdan en doyurucu hali.
-In Style
beni çok şaşırtan kitap. aldığım gün bitirmek için sabahladığım, etkileyici bir kitap. kapağına bakıp aldanmayın. neşeli aynı zamanda insanın içini feci burkan enteresan bir kitap.
neden kötülendiğini anlamadım.bu entryi kötüleyeninde kitabı okuduğuna inanmıyorum.hadi diyelim okudu ve beğenmedi neden kötüleniyor zevkler ve renkler durumu diyor saygılarımı iletiyorum.
neden kötülendiğini anlamadım.bu entryi kötüleyeninde kitabı okuduğuna inanmıyorum.hadi diyelim okudu ve beğenmedi neden kötüleniyor zevkler ve renkler durumu diyor saygılarımı iletiyorum.
ilk okumaya başladığınızda sıradan geliyor faka bir yerde öyle çok şaşırıyorsunuz ki midenize yumruk yemiş gibi kala kalıyorsunuz, muhteşem az mı gelir bilmiyorum ama okuduğum kitaplar arasında en iyisiydi diyebilirim.
marian keyesin en güzel kitaplarındandır.
duygu dolu, içten ve yalın bir anlatımla sıcacık bir hikayeyi birleştirmiştir yazar.
ayrıca konuyla ilgili olarak:
(bkz: odaya giren kelebeği ölen bir sevdiği sanmak)
duygu dolu, içten ve yalın bir anlatımla sıcacık bir hikayeyi birleştirmiştir yazar.
ayrıca konuyla ilgili olarak:
(bkz: odaya giren kelebeği ölen bir sevdiği sanmak)
"neden, neden? gençtim, aptaldım ama gerçekten, belli yaştan sonra utandığımız gençlik gisileri olmamıştır ki?"
bu kitap mümkünse hemen bitmesin.
bu kitap mümkünse hemen bitmesin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar