bugün
- ekonomi12
- bayan kelimesi neden rahatsız edici19
- acil yardım isteği8
- neli dondurma seversiniz14
- aylık 433 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- yorgun mermi9
- yapay zekanın yapay zeka üretmesi4
- kedi4
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır15
- katatespizartmasi14
- sözlük bayanlarının hiç çaylak olmaması9
- yaş ilerledikçe fark edilen şey5
- arkadaşlar13
- trump'ın exxonmobil ve chevron'a tepkisi2
- michael kretschmer3
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- zona7
- sözlük erkeklerinin kıskanç ve kompleksli olması8
- eti cicibebe4
- limonlu dondurma8
- yunanlıların neşet ertaş'ı çalması7
- rusya3
- zevkli olan şeyler3
- saksonya2
- onu özlediğiniz anlar6
- ofansif mizah2
- watchmen2
- kelebeklerin bir boka yaramaması8
- patlak bir erkekle evlenir miydiniz4
- sözlüğün en tatlı yazarı4
- türkiye3
- hayattaki tek gerçek3
- katatespizartmasi benimle evlenir misin5
- online listesi5
- kadınların pozitif ayrımcılığa uğradığı konular4
- cicibebe yiyen alfa erkek3
- gecenin şarkısı5
- sözlüğün gelmiş geçmiş en efsanevi yazarı4
- online olup entry girmeyen yazarlar4
- kadın yazarların kavga etmesi5
- yağmurcu neden akpli13
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi5
- kızlar bir rezillik çıkarmayacaksa gidiyorum5
- hyundai2
- arkadaşlar bi waffle yer miyiz4
- şemsettin2
- olaf karsten lies3
- herkese iyi geceler sana oyasumi2
- pezevenk malik'in gerçek işi nedir sorunsalı4
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu6
hoş gelmiş çıtır yazar, inşallah kızdır.
hoş gelmiş. bir normal değildir.*
hoşgelmiş.
hoşgelmiş, kedi dostu ve "bir kapta siz bırakın" kampanyası destekçisi 9.nesil yazarlarımızdandır.
tam rotasyon yapmışken zirveden ayrılan yazar. yine de son anda da olsa* konuşma fırsatı yakaladım.
zirve günü kapıdan girip 'ben antinormal' demesiyle beni oracıkta şaşkına çevirmiş, zirveye gelerek çok iyi etmiş yazar.
ayrıca zirveye veda aşamasında kapıdan çıkarken 'sınavda başarılar' sözümü duymayan, kendisiyle tekrar buluşmayı ümit ettiğim yazar. *
ayrıca zirveye veda aşamasında kapıdan çıkarken 'sınavda başarılar' sözümü duymayan, kendisiyle tekrar buluşmayı ümit ettiğim yazar. *
Bir sonraki zirvede vişneli captain black manyağı yapacağım seni diyerekten 70 milyonun önünde kendisine söz verdiğim sevimli şirin can yazar. Severim ki seni.
güler yüzlü, hoş sohbet sınavdaş yazarı. zirve boyunca bol bol gülümsetmiş, birbirinden farklı sigaralar tattırmış, yazar. marjinalliği şarap kadehiyle belli etmiştir kendisi. bir daha ki zirveye mentol, vişne, çilek,kavun, karpuz ne bulursam senin için getireceğim komşu kızı yazarı.
gayet normal yazar.muhabbeti hoş.
çok sohbet edemesek de şirinliğiyle kendini sevdirmiş liseli yazar. bir dahaki zirvede üniversiteli olması dileğiyle.
tatlı mı tatlı, sakin mi sakin yazardır. canayakın oluşuyla gönüllerde taht kurmuştur.
o benim zeki, hanımefendi, hünerli, ağırbaşlı kardeşimdir. şans oyunlarında üstüne tanımam. sırt dayanılacak hakiki bir ortaktır.
Elif aplası ile biz erkek tayfayı madara eden, yıllardır kahveden çıkmayan beni, okey ve kağıt oyunları hakkında bir kez daha düşünmeye sevk eden, görüldüğü yerde mıncırılması elzem olan çok tatlı kardeş.
- o biiiiiiiir gazi maliye'li. hayırlı olsun yazarıdır.
şarap seven ve içince daha güzel olan insanlardan bir yazar. güzel mi güzel yol arkadaşım.
Cok fazla konusamasak da sanki bi ara bana laf sokan yazardir. Yok yok cokos hatun. Bir sonraki zirvede daha cok sohbet ederiz umarim.
favorim olan yazar. herkes bi yana sen bi yana. ehe.
uludağ sözlükte böyleleride varmış dedirten iyi kalpli yazar. genel olarakta sözlükte pek seviliyormuş zaten.
ilginç nick sahibi yazar. inşallah kızdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar