bugün
- filistin33
- antipanik'e bir şey söyle21
- silvermist'e iki şey söyle16
- 44 yaşında psikolog olmak6
- sözlük kızlarının kombinleri14
- traveler konuşursa sözlükte yer yerinden oynar8
- muşlettin amca7
- tarhana çorbası5
- azerbaycan8
- piyasada bol miktarda herif ve karı olması4
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak7
- barış sürecinde siyasallaşma aponun da hakkıdır4
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması5
- keşke yunan galip gelseydi diyen orospu evladı4
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel5
- alttaki yazara bir şey söyle24
- israil'in yunanistan'ın 2036 planını ifşalaması4
- akp'ye geçersem anam evlatlıktan reddeder3
- ehliyet sınavının kurallarını kim koyuyor ya2
- florentia village istanbul2
- cenazede gülmek8
- abazan yazarlar4
- abd'nin en iyi üniversiteleri2
- bosna hersek2
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- antipatik'e iki şey söyle3
- egay sucukcu'ya bir şey söyle3
- su bardağında çay içmek10
- ürdün9
- tuvalette ilham gelmesi5
- whatsapp grubundan atılmak2
- altın fiyatları2
- mhp nin atatürk düşmanı olması5
- bir hikayenin sonuna nokta koyamamak3
- slovakya2
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili8
- şükretmeyen insan7
- bulgaristan2
- almanya3
- sahaflık tecrübem5
- fransa6
- pudingi çay kaşığıyla yemek5
- trump'ın rus dizeli anlaşması3
- yunanistan2
- insanın düşüncelerinden utanması6
- kars 36 spor antalyaspor maçı2
- hafta sonu ayakları uzatıp evde oturmak3
- arnavutluk2
- kosova3
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
şu bir gerçektir ki; en güzel tavuk döner antakya' da yapılır. lezzet görecelidir, ama hiç kimse o kadar özenip hazırlamaz bu yiyeceği.
antakya dışında döner diye size yedirilen şeylere lanet etmenize sebebiyet veren, memleketimin muhteşem lezzeti.
- usta bol ketçap bol mayonez ekmekler kızarsın.
- usta bol ketçap bol mayonez ekmekler kızarsın.
Antakya döneri kadar lezzetli bişey varsa oda donastır. Antakya dönerinin lezzet ikizidir.
tek rakibi iskenderun döneridir. bir defa tadınca yıllarca döner diye saman ve ekmek arası salata yemişim ben diyeceğinizden eminim. Ilk defa yiyeceklere tavsiyem kullanılan sosu her bünye kaldırmayabilir, ilk siparişinizi sossuz verin. Bildiğim kadarıyla istanbul, ankara (çankaya kaymakamlığı karşısı), balıkesir, niğde ve adana da bu döneri yapan yerler var ama asla antakya daki kadar güzel değil.
tek tercih ! (bkz: kebo)
kuşkusuz ki türkiye'nin en iyi tavuk döneridir. bende bağımlılık yapmıştır, bir çok şehirde antakya döneri adı altında döner yesem de aynı tadı bir türlü alamadım.
içeriği: ısıtılmış soslu ekmek, salatalık turşusu, patates kızartması, ketçap, mayonez ve tavuk döneri.
antakya da nerede yenebilir önerilerim; mudurnu ve tadım dönercileri benim favorim.
içeriği: ısıtılmış soslu ekmek, salatalık turşusu, patates kızartması, ketçap, mayonez ve tavuk döneri.
antakya da nerede yenebilir önerilerim; mudurnu ve tadım dönercileri benim favorim.
antakya' dan başka yerde yenilirse, tadından hiç bir şey anlaşılmayacak olan dönerdir.
(büyük harflerle) Ya yapmayın şunu gece gece! :( Patatese katlandım ama antakya döneri diyosun el insaf ya!
mudurnudan yemesi ayrı bir güzeldir.
istanbul beşiktaş'ta yemiştim. gerçekten çok lezzetli. bak hatırladım, canım çekti.
Ağzımı sulandırmıştır. Konya'da yapabilene denk gelmedim.
hayatımda bir kez arkadaş ittirmesiyle yedim, herkese hitap etmeyecek lezzet.
nasıl ki samsun 216 veya antibiyotik kullanıldığında samsun 216 veya antibiyotik kokusuyla işiyorsun, bu da öyle. üç gün o sosun kokusu çıkmamış gibi geldi üstümden. kendimi zımparaladığımı bilirim. sevenlerine başarılar.
nasıl ki samsun 216 veya antibiyotik kullanıldığında samsun 216 veya antibiyotik kokusuyla işiyorsun, bu da öyle. üç gün o sosun kokusu çıkmamış gibi geldi üstümden. kendimi zımparaladığımı bilirim. sevenlerine başarılar.
Ramazan ramazan canımız çekiyor başlığıdır.
içinde marul olmayan döner, o iskenderun döneridir.
Dönere çok alışamamış biri olarak söylüyorum, ayrı bir tadı vardır ve her yerde bılunmaz, acıktığım için yemem, para verip zevkine kebo'da yerim.
(bkz: kebo)
Dönere çok alışamamış biri olarak söylüyorum, ayrı bir tadı vardır ve her yerde bılunmaz, acıktığım için yemem, para verip zevkine kebo'da yerim.
(bkz: kebo)
normal dönerden tek farkı içine çorba ilave edilerek servis edilmesi.
tadı güzeldir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar