bugün
- sırrı süreyya önder16
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- dün gece ne oldu8
- insan olmaya çeyrek kala8
- silver ile evlenecek erkek53
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- popeyes6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın16
- true'nun çaylak olması3
- araba sileceği4
- gocu35
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- sarapci koala60
- çomar sahiplenme3
- abdullah öcalan orospu çocuğudur2
- saadetler dilemek4
- osmanlı haremi3
- sözlükteki bayan azlığı6
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- resmine 31 çektim de yattım5
- sözlük sapığı kim5
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- iki tas çorba3
- gammaz çetesi8
- çomarların ülkeye faydası2
- hristiyanlık3
- şarapçının mal varlığı5
- melekenin balıkları kavurması3
- deniz gül3
- fetö mitolojisi3
- ellerim boş gönlüm hos2
- el chadaille bitshiabu9
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- friedrich hegel la bi cay icek6
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
- ellerim bos gonlum hos29
- büyük insan3
- cehennemde isyan çıkarmak2
- seraphim melekleri2
- kalyon nail polish2
- aslan boğa kartal ve insan başlı melekler2
- teomancalmasur8
- rica etsem beni linçler misiniz13
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
entry'ler (23)
Hayatin herzaman senin cizdigin yollardan olusucak bazen dogru bazen yanlis yollar seciceksin bazen en dogru gelen yol en yanlis yol olucak senin icin.. Kendi kararlarini vericeksin hep kendi istediklerini yapicaksin ama kaderinide seveceksin! Kaderini sevmezsen mutlu olamazsin..
Bir şehri terketmek bir hayati terketmektir.. Yasadigin guzel seyleri olmayan fotograf kareleriyle hafizana gömmektir, aile olmadigin halde yasadigin kardeslikleri, binbir emekle yerlestirdigin evini, avucunun ici gibi bildigin sokaklari iyi seyler olucagina dair umutlarini ve sevdigin adami terketmektir.. En zoru boyle bi karari alabilmekken belkide en kolayi uygulamaktir.. Bir sehri terketmek kotu anilarindan arinmak, herseyi arkanda birakirken yalnizca iyi anilari hatirlama luksudur.. Bir sehri terketmek yeni bir hayata baslamak ve artik tukenmis olan umutlari yeniden canlandirmak, uzerindeki ölu topragini atip kirginliklarini, kizginliklarini, hayal kirikliklarini bi kenara birakip kalbini sifirlamaktir.. Sevdigin adamla ayni sehirde nefes alma luksunu elinin tersiyle itip baska bir sehirde yeni bir hayatta yalniz kendin icin solumaktir havayi..
Tek fark sudur ki okumus herkes, okumamis herkez yazar. Egitimle sadece dil bilgisi ogrenir insan secilen kelimeler degisir ancak ifade edilen dusuncelerin okumakla ilgisi yoktur.
Yazarın gereksiz ozguven patlamasidir. Eskisehirde kendisine dusen 4 kizda henuz ortaya cikmamistir.
O pezevenk senide aldatiyor tatlim gecmis olsun annesi ii kadindir cok sövme *
Benim gibi agbileriyle misket biriktirip boncuk tabancasiyla oynayan kizdir, yas tabi ilerledikce ici gittigi halde counter oynayamayan kizdir.
Mutsuzlugun bulasici oldugunu ispatlayan entrdir, sozluk yazarlari olarak herseye en kotu tarafindan baktigimiz icin birbirimizi okudukca bozulan psikolojidir.
Yorumlara bi goz atinca sozluk yazrlarinin depresif oldugunu anlatan entrdir * arkadas hicmi mutlu olan yok aramizda.
Yorumlara bakinca sozde kimse kullanmiyor ama herkesin hesabi var arkadas dedirten entrdir.
Kimseye güvenmeyin hayat öyle daha güvenli..
Biricik suden'e yazılmış çok hoş bir MFÖ şarkısıdır. dinlenmesi tavsiye edilir.
ilk buluşmada şiir okuyan erkek güvenilmezdir. nitekim daha ilk buluşmada şiir okuyacak kadar duygusal bi erkek yer yüzünde yoktur. şayet varsa eğer zaten niyet belllidir, uzak durmak gerekir. sonuçta ilk buluşmada şiirler okuduğu kimbilir kaç kız vardır.
Eski sevgiliye söylenecek en güzel cümle 'yolun açık olsun' dur.
Gülüm falan diyordur. muhtemelen tespihi vardır, ayakkabısının arkasına basıyordur.
kıskançlığıyla nam salmış Türk erkeği değildir.
Bak sana Ankara'yı anlatayım. Deniz yok, ama bazen boğulabiliyosun.
annesi tarafından hasta olacağına inandırılan mazlum türk evladıdır, ana kuzusudur.
Antakya döneri kadar lezzetli bişey varsa oda donastır. Antakya dönerinin lezzet ikizidir.
Nefis ister, akıl gerekçeler bulur, vicdan aklar.
Aşkın Şehidi - Ahmet Turgut
Aşkın Şehidi - Ahmet Turgut
Hemen hemen her üniversite öğrencisinin başına gelen bi durumdur, ertesi gün muhtemelen işler daha kötü bi hal almıştı ve başınızda felaket bi ağrıyla uyanırsınız..