bugün
- tembel ve çalışmayan insan16
- ktç birader4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması5
- lahmacun4
- 1 saatte 10 bira içmek16
- mezarlıkları sevmek4
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet vs nervio19
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- manyak olmaya karar verdim9
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- ioçk bak bi buraya2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- skyhunter2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- velvet12
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- nervio11
- hırt5
- slavko vincic15
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- otomobile ek vergi5
- otokar3
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- haber turk2
- kıbrıs barış harekatı3
- yüksek seviye otomobile binmeye utanmak2
- sevilince şımaran kızlar4
- cunda adası3
- teröriste o da insan demek4
- ispanya19
- blok33
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- yazık oldu yarınlara4
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- özgünlüğün faydasız olması5
- tememda kenka nalaka10
- vurgun yemek4
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
annenin annelik standartlarına ve sınırlarına uygun davranmayan evladın annesi ile kavga etmesi, konuşmaması ve küsmesi durumudur. bu küskünlüğün ne kadar süreceği anneye ve çocuğa bağlıdır. küs olunan süre içerisinde annelik hizmetlerinden ve sevgisinden faydalanılamaz.
taraflardan biri bu küskünlük halinden rahatsız olur ve usulda karşı tarafın boynuna sarılır ve özür diler. böylece "mutlu anne-mutlu çocuk" masalı kaldığı yerden devam eder.
taraflardan biri bu küskünlük halinden rahatsız olur ve usulda karşı tarafın boynuna sarılır ve özür diler. böylece "mutlu anne-mutlu çocuk" masalı kaldığı yerden devam eder.
Zor bir hadisedir. iki tarafta kendini haklı görmektedir. Ancak sonuç itibariyle her zaman annenin haklıçıktığı ve çocuğun süklüm püklüm gidip annenin elini öpmesiyle sona eren hadisedir yaşanmaması temenni edilir
fazla uzun sürmeyen durumdur.
anne ne yaparsa yapsın hoş karşılanmayacak davranış. annelere küsülmez. çünkü anneler küsmez. cennet annelerin ayağının altındadır. anneye küsen cennete küser. babaya küsen babayı...
günlerce "havuç tatlisi,havuç tatlisi,havuç tatlisi istiyorummm" diye evde dolasilir.yok hindistan cevizi yok,havuç yok,pötibör yok,cevaplari alindiktan sonra pes edilir ama can hala çekmektedir,isyanlardadir.
yaz yaklasmaktadir diyet yapmaya karar verilir. diyetin birinci günü annenin bi tabak dolusu havuç tatlisiyla salona girmesi dünya'nin kararmasina sebeptir.anneye küsülür havuç tatlilarina gözler yasli bir sekilde baka kalinir.diyet daha önemlidir çünkü !!!!!!!
yaz yaklasmaktadir diyet yapmaya karar verilir. diyetin birinci günü annenin bi tabak dolusu havuç tatlisiyla salona girmesi dünya'nin kararmasina sebeptir.anneye küsülür havuç tatlilarina gözler yasli bir sekilde baka kalinir.diyet daha önemlidir çünkü !!!!!!!
eğer normal bir anneniz varsa imkansızdır ona küsmek. hastalandığınızda başınızda bekleyen, üzüldüğünüzde içinizdeki acıyı hisseden bir anneye sahipseniz. * nasıl ona sarılmadan, sataşmadan, onunla gülmeden geçer ki zaman. annem yanımda olsun bana hiç birşey olmaz diye düşünürüz o yüzden biz.
amma geçen hafta tanık olduğumuz dilber fırtınavakası geliyor aklıma. hep bize anneye küsülmez, anneye off bile dememek gerekir diyen büyüklerimiz daha önce böyle bir vaka ile karşılaşmamış olacaklar ki hep bu sözü söylemişler bize. neden çünkü anneler hata yapmaz. anneler çocuklarını korur. ama garip muhammed için bu böyle olmadı. sonucunu hep gördük.şimdi şunu merak ediyorum, sen kendini nasıl affettireceksin dilber muhammed' e?
amma geçen hafta tanık olduğumuz dilber fırtınavakası geliyor aklıma. hep bize anneye küsülmez, anneye off bile dememek gerekir diyen büyüklerimiz daha önce böyle bir vaka ile karşılaşmamış olacaklar ki hep bu sözü söylemişler bize. neden çünkü anneler hata yapmaz. anneler çocuklarını korur. ama garip muhammed için bu böyle olmadı. sonucunu hep gördük.şimdi şunu merak ediyorum, sen kendini nasıl affettireceksin dilber muhammed' e?
anneyle her gün kavga edip onu incitmektense, anneye bir kere küsüp uzun süre konuşmamak felsefesidir..
en fazla bir gün sürecek hadisedir.*
fare dağa küstüğü zaman dağın haberi olmaz. bazen dağ fare doğurur. ama bir evlat anneye küsünce, o dağ gibi anne, minik bir fare gibi kendi iç dünyasına çekilir. kimseye şekva edemez zira kendine yabancı olan kendi parçasıdır. yine de ona cephe alamaz. asla yansıtmaz kırgınlığını küskünlüğünü. bu sebepten anneye küsmek için gerekçe bulmak öyle kolay bir hadise değildir. sana bakmasa bile dünyaya getirmesi bile çok büyük bir emektir.
büyük pişmanlıklar yaşamanın ardından sadece bir kaç dakika geçtikten sonra türlü maymunluklar yapılarak alınması gereken bir gönüle dönüşen annenin, evladın bu durumuna daha fazla dayanamaması sonucu kısa sürede her şeyin eskisi gibi olduğu hadise.*
Asla ama asla yapılmaması gereken eylemdir, zaten anneler çocuklarına küs kalamaz, ne kadar üzerseniz üzün sizi affeder, ayrı kalamaz....
Siz de annenizi üzmeyin, bir dediğini iki ettirmeyin, onu kaybedince çok vicdan azabı yaşarsınız...
Siz de annenizi üzmeyin, bir dediğini iki ettirmeyin, onu kaybedince çok vicdan azabı yaşarsınız...
Annem zor insandır...
Sittir git... dediğim çok oldu. Bağırıp çağırdığım da...
Ne o küsür ne de ben ona!
Dışardan baksan en hayırsız evladım... ama...
O "küsememe" ne demek ben bilirim.
Sittir git... dediğim çok oldu. Bağırıp çağırdığım da...
Ne o küsür ne de ben ona!
Dışardan baksan en hayırsız evladım... ama...
O "küsememe" ne demek ben bilirim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar