bugün
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması8
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı9
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak5
- baba ile içki içmek4
- koala akıllı olsun akıllı3
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- alışverişe gidiyorum siz entry girin2
- minik kurbaga2
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- barbarlık temeline cila çekmek2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- cehaletln cazibesi2
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- yunan kültürü vs türk kültürü6
- rusya ukrayna savaşı3
- zeki biriyle sohbet etmek3
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- ismail kartal12
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek2
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu3
- asansörde kalmak5
- yazarlara gelen son mesaj3
- abd ve iran'ın bugün masaya oturmaması2
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- milli takım'ın paraguay maçı hazırlığı3
- vedat muriqi4
- anın görüntüsü14
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak3
- uyku ilacı içip deniz yatağına binmek2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı8
- deliler2
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu4
- erhan karaal'ın kurtarılması2
- evrene bir mesaj bırak7
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- grand theft auto vi2
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- linkedin6
- şu anda ne yapıyorsun19
- bir daha doğmayacak olmak5
- ona bir şey söyle17
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- kızla konuşmaya çalışmak3
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- bugün ne yedin10
karlı bir kış gecesi tunalıda tek başına gezerseniz anlayabileceğiniz şehir. Ayrıca istanbul taraftarları o kadar delirmiş ki "istanbul'un trafiği daha fazla" diyerek övünecek hale gelmiş. *
kendisine sövenleri bile içinde barındıran merhametli şehirdir. ne istanbul gibi yutar ne de izmir gibi güzelliğiyle aldatır adamı. bozkırdır, soğuktur, "götü yiyen gelsin" şehridir. anıların şehridir ankara. yoksa bir anın sevemezsin. ayazinda it gibi sevdiceğini beklemediysen eğer sevmenin değerini de bilemezsin. varoşlarındaki "gardaşlığı" da hiçbir kıyı çocuğunda bulamazsın.
türkiyenin olduğu gibi kalbiminde başkentidir.
toplu taşıma sisteminin büyük bir bölümüne ve bu taşıtlara binerken kullanılan kartlara ego diye bir isim vermiş, şehirlinin diline yerleştirmiş garip şehir. birisi sorduğunda neden otobüse ya da kartlarınıza "ego" diyorsunuz diye, kişide syntax errora sebebiyet verebilecek başkent.
Resmiyetin verdiği kasvetli havasına bayıldığım şehir. Memleketim değil ama yaşamayı düşündüğüm şehir diyebilirim.
Sevilen şehir. Bir şehirden de öte hatta, bir sevgili. Tunalısıyla, Bahçelisiyle, Ulusuyla, Dikmeniyle ya da herhangi bir yeriyle gönül başkenti.
kaçmış olsam da kurtulamadığım şehirdir. evet 10 yıl yaşadım, üniversite okudum, aşık oldum, evlendim ve sonra en çok yaşamak istediğim yer olan bodrum'a yerleştim. ama bu kadar ilk ve önemli şeyi yaşarsan ezginin günlüğü'nün dediği gibi "bu şehir arkandan gelecektir"...
surekli istanbulla karsilastirilan, bozkir bitki ortusunden dolayi sevilmemek soyle dursun, nefret edilen, Turkiye nin baskenti -sehir-.
lakin ankara yi sevmek kolay birsey degidir.
oyle ki: bir insan
istanbul'u bogazi,
izmir'i karsiyakasi,
ICIN sevebilirken,
Ankara yi olsa olsa Ankara'ya RAGMEN sevebilir.
bunu basarmissa da tebrik edilmelidir.
ayrica, Ankara yi seviyorum uleyn!
lakin ankara yi sevmek kolay birsey degidir.
oyle ki: bir insan
istanbul'u bogazi,
izmir'i karsiyakasi,
ICIN sevebilirken,
Ankara yi olsa olsa Ankara'ya RAGMEN sevebilir.
bunu basarmissa da tebrik edilmelidir.
ayrica, Ankara yi seviyorum uleyn!
ömrü anıtkabirle 4 anıtkabirsiz 3 gündür. Fazlası sıkar. Daha fazlası daha fazla sıkar.
yer yer hayatımın amına koyan şehir. seviyorum yine de.
la sen nasıl bi şehirsin la bebeee.
ismi duyulduğunda inceden eski sevgiliyi akla getiren şehirdir. Şimdi kimbilir kimin elindedir eli o şehrin sokaklarında dedirtir adama.
mecburiyetten bulunmak zorunda olduğum şehir. öyleydi. hala öyle mi bilmiyorum. anılar demişler.. anıların varsa seversin ankarayı.. tam olarak öyle sanırım. geçen sene cehennem olan günlerim bir bakıvermişim güneş altında kiraz ağacı gibi..
anılarım var artık.. yaşadığım şeyler.mutluluklarım var evet.mutsuzluklarımdan daha çok artık.birşeyleri yapma gücüm var artık.
aşık olduğum adam var artık. her yerde anılar.. ankara şimdi bana mutluluğu veren şehir.
anılarım var artık.. yaşadığım şeyler.mutluluklarım var evet.mutsuzluklarımdan daha çok artık.birşeyleri yapma gücüm var artık.
aşık olduğum adam var artık. her yerde anılar.. ankara şimdi bana mutluluğu veren şehir.
ne zaman uzaklaşsam özlediğim şehir. pek tabi bir insanın hayatına dair tüm anıları neredeyse tek bir şehirle bağlı kalmışsa aslında uzaklaşınca özlenen işte bu anılardır. ankarayı sevmek de zordur ayrılmak da. hele ki ardında bırakacağın biri varsa bu puslu, hüzünlü, mevsimsiz şehirde o gidişler yalnızca hüzün doğurur. Yok arkadaş ankara yalnızken hiç ama hiç çekilmiyor.
nefret ederdim ben ankara'dan. 3 senedir en sevdiklerimi alıyor benden, benimle ne alıp veremediği varsa. sonra gezip gördüm sever oldum. o da karşılığında aldıklarından birini geri verdi. aramızdaki buzların eridiğini düşünüyorum. bazen canım çekiyor hatta ankara'yı ama hiçbir zaman orda uzun süre yaşamak istemem.
an itibariyle kar yağan şehir.
hep bir işim olduğu için gittiğim ve birtürlü gezmenin nasip olmadığı yer.
türkiye'nin başkenti olması gibi özelliklerinin yanında, kar'ın en çok yakıştığı şehirdir kısaca.
çoğu insana soğuk gelen şehirdir. sevilmez kolay kolay...
bir yeri sevmek için içinde yaşamak gerekir derler ya, içinde yaşasan dahi bazen sevebilecek hiçbir şey bulamazsın.
Misafirin geldiğinde yapabileceğin şeyler, gösterebileceğin yerler bellidir ki genellikle insan eseridir.
kızarsın, gitmek istersin, yeri gelir küfredersin...
ta ki gitme vakti gelene kadar.
işte o zaman öyle bir özlersin ki, ne zaman ankara'nın bu kadar içine işlediğini merak edersin.
bir yeri sevmek için içinde yaşamak gerekir derler ya, içinde yaşasan dahi bazen sevebilecek hiçbir şey bulamazsın.
Misafirin geldiğinde yapabileceğin şeyler, gösterebileceğin yerler bellidir ki genellikle insan eseridir.
kızarsın, gitmek istersin, yeri gelir küfredersin...
ta ki gitme vakti gelene kadar.
işte o zaman öyle bir özlersin ki, ne zaman ankara'nın bu kadar içine işlediğini merak edersin.
pavyonlarıyla ünlü memur şehri. halkının yobaz olma sebebi olarak melih gökçek sorumlu gösterilir.
ankada aşık olmak zor iki gözüm..
şu sıralar haddinden fazla çekici gelen başkent.
Yaşadığım şehir,
Aşık olduğum şehir,
Sokaklarında huzur bulduğum,
Asla ayrılamıycağım tek sevgilim.
Aşık olduğum şehir,
Sokaklarında huzur bulduğum,
Asla ayrılamıycağım tek sevgilim.
kış bu şehre yakışıyor.
soğuğu direk göte vurur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar