bugün
- velvet gel sana bir kahve ısmarlayayım6
- gürcistan5
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım15
- kadınların şiirden anlamaması6
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- 1948 arap israil savaşı12
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- kimsenin kılığına kıyafetine karışmamak4
- sözlük kızlarının boş teneke olması3
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise3
- laik teyzelerin fenotipi3
- islam barış dinidir11
- galericiler battı mutlu musunuz5
- mason greenwood4
- sürekli peki neyse diyen kız5
- temas bağımlılığı5
- bel soğukluğu2
- güneşli havada şemsiye kullanan insan2
- sözlük kızları gitsin rus kızları gelsin2
- yazarların favori oyun karakteri15
- geekyapar2
- ellerim bos gonlum hos7
- dedeler sofrası2
- sabah ezanı okunurken köpeklerin havlaması6
- bodrum3
- dünya da kimse işe gitmezse kapitalist sistem3
- türkler kürtler ve araplar kardeştir2
- pazar sabahı kapının önüne bırakılan kesik kafa2
- caddebostan6
- flört kelimesinin son zamanlarda sık kullanılması3
- clemence baptista6
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı19
- kars kaşarı vs izmir kaşarı2
- sabahları nefret edilen şeyler8
- abur öldü mü lan5
- 23 ağustos 2026 göztepe gençlerbirliği maçı3
- laik teyze5
- osuruktan şiirler89
- avram galanti2
- urfa dürüm2
- futbol14
- adalet birlik ve beraberlik partisi2
- meriçlik2
- sözlüğe karı kız düşürme amacıyla gelen insan3
- nervio hamferdi10
- persac2
- dolar isterse 100 olsun41
- tai lung26
- nelerin koleksiyonu yapılabilir6
'gri şehir' diye tanımlayan 100.000. kişiyi 1 günlüğüne çankaya köşkü'nde misafir edeceklermiş.
tamam anladık memur şehri, kışı bitmez yazı gelmez, denizi yok vs. vs. vs.
not: doğma büyüme istanbulluyum. yılın belli bölümlerinde ankara'ya gidiyorum ve ankara'yı seviyorum.
tamam anladık memur şehri, kışı bitmez yazı gelmez, denizi yok vs. vs. vs.
not: doğma büyüme istanbulluyum. yılın belli bölümlerinde ankara'ya gidiyorum ve ankara'yı seviyorum.
deniz yok, içinde bir şey yok, gezilecek bir yer yok, sıkıcı, kara kuru gibi saçma sapan önyargı eleştirilerine maruz kalan şehir. onun havası, her nefes alışında içinde bir yerlere tutunur, ondan uzakta kaldığında da beynine beynine çıkarak kendi özlettirir, köpek gibi özlettirir. *
Huzur şehridir. trafik sıkıntısı istanbula nazaran gayet sakindir. iyi biliyorsanız yalnız başınıza bile gayet mutlu olabilirsiniz. 2 haftadan sonra ise sıkan şehirdir. mutlaka kafa dengi bir arkadaş gerekir. altınızda da araba olmalıdır ki sıkıldığınızda kafanıza estiği an mekan değiştirebilesiniz.
gridir...
sürprizleri yoktur pek.. yıllarca uğramasanız bile değişen bir şey yoktur pek denirdi bir zamanalar. ama artık hızla değişiyor. yükseli ve karanfili simit sarayları kapladı. engürü bazaar oldu, bilim sanat kitabevi kapandı. b,r dost direniyor bir de mülkiyeliler birliği..
gene de sevilesidir. özlenir uzaktayken...
kentim benim...
sürprizleri yoktur pek.. yıllarca uğramasanız bile değişen bir şey yoktur pek denirdi bir zamanalar. ama artık hızla değişiyor. yükseli ve karanfili simit sarayları kapladı. engürü bazaar oldu, bilim sanat kitabevi kapandı. b,r dost direniyor bir de mülkiyeliler birliği..
gene de sevilesidir. özlenir uzaktayken...
kentim benim...
hiç bir estetiği olmayan dümdüz odun gibi şehir. acınası şehir.
artık yağmur yağmasa diye sitem ettiğim şehir.
kırkikindi yağmurları dedik sesimizi çıkarmadık ama dolu yağıyor iki gündür. hava kapalı hatta gri.
kırkikindi yağmurları dedik sesimizi çıkarmadık ama dolu yağıyor iki gündür. hava kapalı hatta gri.
bugün bir saat sonbahar bir saat ilkbahar yaşatmış şehirdir. daha sonra yağmur, dolu, güneş ve tekrar yağmur ile hava değişimine ev sahipliği yapmıştır.
konumu nedeniyle türkiye'nin başkenti.
kocatepe camiisi gibi bir mükemmelliğie sahip ilimiz.
kedidir kedi. şehir sınırlarından içeri girer girmez insanın üzerine atlamaz. kolay sevdirmez kendini. yabanidir. uzaktan uzağa süzer, gelecek zannedersin, kafasını çevirir gider. karanlıktır, kirlidir. sanki her an hayatın anlamını düşünür, dünyanın bütün acılarını omuzlarında taşıyor gibidir. mağrurdur, sırnaşmaz. Halihazırda yağmuru, ayazı, bunalımı seven biriyseniz çabuk alışır, geh pisi pisi yaparken bulursunuz kendinizi.Ufak ufak yanaşır, zamanla alışır size.Yok ben o adam değilim diyorsanız, kurumak bilmeyen sokaklarında iliklere kadar işleyen soğuktan şikayet etmemeyi öğrenmek zorundasınız. Kahırlı günlerinize bir miktar kara bulutun, biraz soğuğun ve bolca kasvetin ne kadar yakıştığını görmeye, dışarda lapa lapa kar yağarken sahafın tekinin penceresinden şehir telaşını izlemeyi sevmeye başladınız mı, tamamdır. içinizdeki sesi susturmak güçtür artık. Ben, galiba seviyorum lan bu şehri der kurtulursunuz. Ankara çoktan bacaklarınızın arasında dolaşmaya tüylerini sürte sürte mırlamaya, miyavlamaya başlamıştır.
şu anda yağan sağanak yağmurun altında olmayan sevgilim ile ıslanamadığım şehir.
asosyal şehirdir.
çok sıkıcı ve monoton şehir burada eglence için yapabilecegin fazla bişey yoktur.ayrıca son 2 senedir sürekli yagmur yagan şehir.gotham şehri tabiri dogru olacaktır çünkü genelde sisli ve pusludur.
bakanlıkların, meclisin, genel kurmayın vs. önünden geçerken hakikaten buralar varmıymış diye düşündüren şehir.
gri şehir. hayat yokmuş gibi. saçma bir yer.
yüzde doksan ihtimalle, üç ay sonra yaşayacağım şehir... izmirden sonra nasıl olacak en ufak fikrim yok. içimde tuhaf bir heyecan ve büyük oranda korku var..
mayısın 11'i olmuş şakır şakır dolu yağdı.
(bkz: şaşırdım)
(bkz: şaşırdım)
anne kokan şehirdir.
yağmuruyla çamuruyla odtü şenliklerinin içine etmiş şehir.
an itibariyle yağmur yağan şehir. allahkjkdfl kgm'nin önüne yıldırım düştü valla.
taş yığınıyla dolu ama sevdiğim bir mekan.
an itibariyle bu şehirde gök delindi, deli gibi yağmur yağıyor.
bu nasıl bi gök gürültüsü lan. arka fonda da ezan okunuyor. ruhumu teslim edicem şimdi.
nsd kızılay'dan bildirdi.
bu nasıl bi gök gürültüsü lan. arka fonda da ezan okunuyor. ruhumu teslim edicem şimdi.
nsd kızılay'dan bildirdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar