bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı49
- karınızı kucağınızda taşır mısınız10
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası16
- karanlıkta bi şey var hissi9
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- platon un mağara alegorisi7
- mutlu musun3
- ismail kartal23
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- sözlük sapıkları12
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- yazarların beğendiği kadın tipleri2
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- dünya iyi midir9
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- 6668
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- sylvia plath2
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- jennifer lawrance8
- anın görüntüsü27
- kiraz cicegi kolonyasi29
- ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan4
- flört11
- kızılay avm11
- ismet özel der ki5
- şeyh saidi mezarından çıkarıp yeniden asmak2
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- crocs3
- uzun adam4
- ağır müslüm gürses sözleri9
- kalbiniz mesih'in adına tepki veriyor mu4
- kendini çok önemli sanan yazar14
- tuğba ekinci2
- siyah şahinde son ses azer bülbül dinlemek2
- tarihin en kötü roma sını yenemeyen takım3
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- dizin2
- kars ağzı2
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle4
- ilişkide beklentileriniz2
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak4
entry'ler (327)
eşşekoğlu eşşek.
Niye gitmek istesin ki? 15 ay patates soymak,aptal aptal iş peşinde koşmayı kim ister? Vatan borcu patates soymakla,asker eşlerinin saçını başını yapmakla,onların şoförlüğünü yapmakla ödeniyorsa şehir değiştirmedende insanlar baba ocağındaykende yapılabilir.
genelde baba felsefesidir.
canı çıksın o samimiyetsizin.
bu sene ''bekle geliyoruz Göztepe'',seneye ''bize çak bu sene Göztepe'' iki sene sonra ''bir gün mutlaka oynayacağız Göztepe '' -ankaragücü
ders anlatırken adeta vatan kurtarır,cephede göğüs göğüse çarpışır falan.açıkçası değişik.
çekilin ben kadınım.
göztepeli hatunlar maç için sabahlara kadar pankart hazırladır.Türkiyenin en iyi taraftarlarıyız,kadını,erkek,çoluk çocuk farketmeden peşindeyiz Göztepe.
bu saplantılı,türkçü,ırkçı kafasını bırakıp düşünülmeli.Yoksa böyle boş beleş tartışılır.
Koridor reisinin her tenefüs tünediği petektir.Çok çekmiştir.
Yağıp yağmamakta kararsız,depresif bi gülüp bi ağlayan insana benzeyen yağmur.
Aşık olmak değil de o soğukta özletir ankara,ellerin için seversin,birinin ısıtması için.Ankara özletir.
Okan bayülgen
liseli deyince de aşşaladığını zanneden üniversiteli yazar arkadaşlar,direk üniversiteye geçmenin bi yolunu bulmuş gibiler.
Sanki onlar liseyi bitirdikten sonra,lise sadece aptalların gittiği bi öğretim yeri olmuş.O havada takılıyorlar. Hayır lise bitti bizim haberimiz mi yok mal gibi devam ediyoruz nedir bu çözemedim.
Sanki onlar liseyi bitirdikten sonra,lise sadece aptalların gittiği bi öğretim yeri olmuş.O havada takılıyorlar. Hayır lise bitti bizim haberimiz mi yok mal gibi devam ediyoruz nedir bu çözemedim.
boynudur.
Hani ırkçı milliyetçi değildin,bu türk milletine övgüler sözler ne atam? Neden türk gençliğine seslendin hep,kürt genci yok mu burda ermeni genci yok mu burda ?
Hani laiktik recep hani laiktik tayyip hani laiktik atatürk hani laiktik hocam ?
Vardır böyleleri efendim, evet evet ben faşistim ne var diye diye dolanırlar. Çünkü anlamını bilmezler. Genelde lise çıkışlarında ocağa gidip reisleri tarafındanda alkışlanırlar. Sonra hava dolu bi egoyla faşistliklerini tekrar tekrar ilan ederler. Çarpın enselerine.
kibariyenin annesi.bizzat kibariye tanıştırdı.
bir tek okan bayülgen'den beklenilebilen cesaret isteyen hareket. krallığını bırak git tv8 e. Hemde hiç bir reyting kaygısı duymadan,bu adam kendinden bahsettirmeyi çok iyi biliyor.