bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sözlük gıybeti12
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz8
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- ismet birader2
- hangi tatlısınız10
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- fatma betül sayan kaya44
- müzik2
- napıyorsunuz8
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- kız kardeşlerim6
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- güney amerika3
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- üniversiteye gitme nedeni5
- akp seçmeni16
- gunluklerim aylik olmus11
- anın görüntüsü20
- uruguay2
- arkadaşlar naber ya8
- orhan gencebay2
- ok mesajına cevap veren erkek6
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- dünya4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- protect me and guide me2
- para2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- 5 ekim 20264
- geceye bir tespit bırak5
- yazarların güncel flört listesi7
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- the merich7
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- asrın soygunu13
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- göz teması kuramama9
- futbol20
- atlas okyanusu2
- uefa uluslar ligi14
- çok kötüyüm arkadaşlar4
her aradığınızı bulabildiğiniz, türkiyenin büyük şehirlerinden birisidir. lakin kafa dinlemek gibi bir lüksünüz olmamali bu şehirde, hep bi koşuşturmaca.
gardaşların şehridir.
Ömrümü sömüren zorunluluklar şehri. Doğduğu yeri seçemiyor insan. Keşke en azından şehir olarak seçebilse.
Nefret ediyorum senden Ankara. Saf, donuk ve katıksız bir nefret bu. Zorunluluklarından, içindekilerden, grinden, havandan, suyundan... Alışılagelmişin dışında duraksız bir nefret.
Nefret ediyorum senden Ankara. Saf, donuk ve katıksız bir nefret bu. Zorunluluklarından, içindekilerden, grinden, havandan, suyundan... Alışılagelmişin dışında duraksız bir nefret.
güzel bir şehir değildir, olamaz. denizi de yok, kendine has bir şehir yapısı da yok. yapaylık her yere sinmiş. istanbul'un ve izmir'in yanında ank*ra'nın esamesini okumak istanbul'a ve izmir'e hakarettir.
Doğduğum şehir, gri şehir, başkent başın yesin galdaş.
grisi bile yalnızlığı bile güzel olan şehirdir.
universite okunacak en guzel sehirdir. astiye her gittigimde ayri bir huzunlenirim. ego da gecen siyaset tartismalarini, adres sordugumda her gecen dayinin hararetle yol tarif etmesini, dikmen yokusunu, aksam kalan simitlerini esnafin ucuza vermesini, ayazini, her lafin sonuna "la" takisini takan insanlarini... kisacasi herseyini ozledigim sehirdir. Bir Istanbullu olarak en sevdigim sehirdir.Benim gozumde Istanbul sarisin Ankara esmer hatundur. Fışkiyeni calsalarda seviyorum seni Angara.
an itibari ile yağmur başlamış şehir. şu an buralar göl oldu, ekosistem değişti.
Yaz okulu bitsede kavuşsam güzel ankarama.
sevmediğim şehir.
diyarbakır bile daha güzel. evet.
diyarbakır bile daha güzel. evet.
görmeyeli baya değişmiş olan şehir. kim oynadı ayarlarıyla , bu kar neyin nesi?
anladım ki güzel sı.ılmış içine.
anladım ki güzel sı.ılmış içine.
An itibari ile elektriklerin gittiği şehir. Oysaki kar yağışını izliyordum pencereden.
Bana bana bana kar yolla, kar bulamazsan yar yolla şehridir.
pembe tatlı bi şehirdir.
Hayal ettiğim kadar kötü geçmiyor olsa da istanbul'u özleten şehir. Haritadan silinsin kadar nefret etmiyorum artık ama bir şeyler eksik benim için hala. Bir de söylemeden edemeyeceğim mekanlar istanbul'a oranla ucuz bu güzel ama hiçbir yere tek vesait gidilmiyor ve taksiler de çok pahalı.
Ayrıca her yeri resmiyet kokuyor. iki hafta tutunacak bir sebep bulamadım henüz kendisine. Ama bu sefer barışabiliriz Ankara bu son şansımız.
Ayrıca her yeri resmiyet kokuyor. iki hafta tutunacak bir sebep bulamadım henüz kendisine. Ama bu sefer barışabiliriz Ankara bu son şansımız.
Adına türküler, şarkılar, şiirler yazılan şehir. Ayrıca en önemlisi "aga cinayet var" şehri.
Şu an içinden geçtiğim Behzat amirimizin memleketi.
Şu an içinden geçtiğim Behzat amirimizin memleketi.
1 ay sonra yine 10 ay kesintisiz kalacagim şehir.
dünyanın en rezil şehirlerinden biri. ank*ralılarla birlikte daha rezil bir duruma gelmekte.
bunu buraya bırakıyorum, sabaha en az 20 eksi olur.
bunu buraya bırakıyorum, sabaha en az 20 eksi olur.
yaşaması yorucu, gezmesi güzel, yerlerde travesti kartvizitleri bulabileceğiniz türkiyenin başkenti. 5.cadde favorimdir.
yaban mersinlerinin uzanamadığı ciğerdir ankara.
anıları karadır.
Anıtkabiri izmir'e alın,ankara'yı çöpe atın. Gereksiz şehir.
Değişken şehir.
Yazı bunaltır, kışı ise güzeldir. Lapa lapa kar yağar. insanları sorunlu olmasa severim, çok severim.
Yazı bunaltır, kışı ise güzeldir. Lapa lapa kar yağar. insanları sorunlu olmasa severim, çok severim.
Tuzlu çekirdek. Başlarsın, dudağın tuzdan kavrulur buruşur. Bitirmeden bırakacak iraden olmaz. Bakmışsın Dudaklarındaki uyuşukluk hissinden de zevk alıyorsun. Arada kabuksuzuna denk gelirsin alır ağzına atarsın, küçük ama uzun süre tutunacağın mutluluğa gark olursun. Radikal bir kararla avucunda biriktirmeye başladığın çekirdek içlerini bir anda ağzına doldurup uzun uzun çevirirsin ağzında.
Bazen çürük bir çekirdek kadar yedikten sonra tükürüp sövülesi şanssız olursun bazen de araya karışmış yalnız ama dört ayak üstüne düşen bir kabak çekirdeği olursun bu şehirde.
Bazen çürük bir çekirdek kadar yedikten sonra tükürüp sövülesi şanssız olursun bazen de araya karışmış yalnız ama dört ayak üstüne düşen bir kabak çekirdeği olursun bu şehirde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar