bugün

/400
Güzel ülkemin güzel başkenti...
az önce balkonda sigara icerken don atlet bi adam camı acıp karr kaar diye bagırdı. kar olmadığını görüncede döndü götünü gitti.
millat manyak.
Türkiye'nin başkentidir.
Zehir gibi ayazın yağdığı şehir. Sümükler dondurdu vallahi.
gökten harf notu yağdı yağacak şehir. kefenler hazır, cehenneme gps yönlendirmesi tamam.

''5 metre sonra sola dönün''.
yanıyor efendim. like a gavur pussy hem de!
ankara karasevda gibidir. boğar, sıkar...

ama vazgeçilmez. birkere alıştınız mı nereye gitseniz özlersiniz. hem de neyini özlediğinizi bilmeden.
Esmiyor günler, geceler.
Çok soğuk donuyoruz, diyenler yüzünden mikail'in yavaş yavaş sıcağı bastığı şehir.
gereksizlerin şehri. gereksiz şehir.

ank*ralı lütfen.
sadece ışıklandırma var şehirde tadı tuzu yok.
https://www.youtube.com/watch?v=6i2siwz1QM0
güneşe su dökmeye gidecek cengaverlerin arandığı şehir. eşim, çocuğum, hayatım yok, yapabilirim bu işi diyen müracaat edebilir. buluşma yeri aşti'de bulunan hiçbir işe yaramayan x-ray'lerin orası.
yazı ayrı kışı ayrı boktur ama işte yine de sevilir.
behzat ç'yi izleyene kadar gram zevkim yoktu ama o dizi sayesinde sonrasında 3 kere görmeye gittiğim şehirdir.

--spoiler--
harun: oğlum burası medeniyetin başkenti lan. eskiden burada deniz vardı.
--spoiler--
21 yılımın geçtiği şehirdir.
gri şehir olsa bile bazı insanları siyahtır bazıları ise beyaz... bence gri şehir olması bu yüzdendir.
soğuğunda 1 ay da 3 kere grip etmişliği vardır, başka şehirden döndüğünüzde yüzünüzü kesen bir soğuk ile hoş geldin der.
1946 ankara.
görsel
Yazı çok sıcak şehir. Beğenemiyorum şu şehri nedense. Sanırım istanbullu olmamdan kaynaklanıyor olabilir. Çoğu arkadaşım Ankaralı ve onlarda istanbulu sevmezler pek. Garip bir durum doğrusu.
Birazdan bisikletle yollarında gezeceğim şehir.
Ankara'da hava kapandı ve yağmur bekliyoruz.
nispet yapılır ama .
sevenin çok sevdiği sevmeyenin de hiç sevmediği şehir.
kaç gündür beklenenden üstün performans gösterip sıcağıyla bizleri kavuran şehrim. oysaki biz seni soğuğunla sevmiştik.
Hadi evde oturmayın kalkın dediğim şehir. Bir okey atalım ankaralılar.
(bkz: önce israil e ardından rusya ya diz çökmek)
Mikail meleğinin an itibari ile kıyak geçtiği şehir. Güneşi gri buluta sarıp sarmaladı. Güzel yelliyor şerefsizim.
© copyright 2005 - 2026