bugün

/400
gri geliyor aklima sadece. bir de "la". belki biraz evet biraz behzat ç.
sürekli up'lanan şehir. demek ki seveni çok.
soğuk moğuk yok amk on numara hava var. sahurda cam da açıyoruz kısa kollu da dolaşıyoruz. bu harikulade havanın ısınmasını isteyenler kan testi yaptırsın.
ulu orta ankara diyemeyeceğiniz şehirdir.
ondan bahsederken sayın ankara bey diyeceksiniz.
örneğin yarın sayın ankaraya gideceğim gibi...
başkent değil, taşkenttir. 25 yıllık deneyimle söylüyorum akşam saat 10'dan sonra hayalet şehre döner.
Türkiye'nin başkentidir. 2. el arabalarını ne zaman alsam sorunlu arabalar ile karşılaştığım şehirdir.
an itibari ile travesti kartları yağan şehir. şu selena gomez'in masör olduğu kartlar hani.
görsel

bunu da gordum ya gozum acik gitmem.
halkı halen üşüyen il.
10 haziranda 10 kez falan elektriğin gidip geldiği über şehir.
Kar başlamış şehir. Gökçek istifa.
Bünyesinde bulundurduğu travesti kartvizitlerinden koleksiyon yaptığım biricik şehrim.
an itibarıyla buz gibi soğuk olan şehirdir.

yaz buraya gelmekten vazgeçti galiba, melih gökçek istifa.
Başkentimizdir.

Melih gökçeğin dikmene dikip şehri serinletecek vantilatör projesi sanırım gerçekleştirdi.
metro yapılanması merkezde toplan, merkezden dağıl mantığında olan şehir. karenin sol üst köşesinden sol alt köşesine gitmek için önce orta noktaya götürüyor, sonra o köşeye götürüyor. iki köşe arasın metro yok.

bu arada akköprü'den aşti'ye dolmuş 2,5 lira. sadece 5-6 dakika oynuyor.
Afedersiniz ama yarrrraaakk gibi şehir.dur hele dur siddetlenme güzellik anlaticaklarimi bir dinlede sonra hüküm ver.geçenlerde ankara da işim vardı atladık uçağa gittik.neyse kalacağım otelin yakınında metro istasyonundan çıktım sağa sola bakiniyorum oteli göreyim diye.neyse gördüm yaya geçidinden geçerken siyah bir şahininin içindeki gavatla göz göze geldim. arabayla geçerken kesişiyoruz bildiğin.birden lavuk durdu noluyo falan dedi arabadan indi.ben geyet karşıya geçmeyi bekleyen bir vatandasken adam arabadan indi oteli aradığımı bahsetmesem herifler belki dalacak bana. uzatmadan ordan uzaklaştım.hadi ben insanların ne mal olduğunu tahmin edebiliyorumda dışarıdan gelen yabancı insanlara da böyle muamele yapılıyorsa o ankara gavatlarinin amına koim.

not:bütün ankaralılar üstüne alınmıyor herhalde. aklı selim insanlarız sonuçta.
ankara soğuk, gri, taş şehir. ancak yanınızda sevdiğiniz biri/birileri varsa birlikte anılar biriktirerek sevebilirsiniz ankara'yı. yoksa boş.
şu an az bulutlu ve güneşli tuhaf bir havası olan şehir. 30 °C. ısınıyor muyuz genşler?
Beni hala ısındıramamış riyakar şehir. Kapatın vantilatörleri.
Sakin bir yer. Tavacı recep ısmarlayan varsa gelirim.
gökten havan topu yağan şehir. artık herkes evine dönmeli.
Güneşin trip atıp kezbanlık ettiği şehir. Yine ortalarda yok. Ne gösteriyor ne elletiyor.
Sokakları denize çıkmasa da çok seviyorum be.
benim için hiç bir anlam ifade etmeyen şehirdir. bir tek anıtkabir var orası ayrı.
kar yağan şehir.

https://www.youtube.com/watch?v=8HVoMRC1MXI
© copyright 2005 - 2026