bugün

entry'ler (41)

şarkı atışması yapmak

güzel bir flörtleşme yöntemidir. aynı zamanda karşı taraf hakkında az da olsa fikir edinmenizi sağlar. playlist kimliktir.

ego

senin egona biz ankara'da otobüs diye biniyoruz kardeş.

yazarların pc yi açık bırakma süreleri

kapatmıyorum.

teoman ın en güzel şarkı sözü

"üzdüğü zamanlarda bile, yokluğunu hissetmek beni korkuturdu."

içki içen insanla aynı ülkede yaşamak istemiyorum

iyi de kardeşim bu konunun muhattabı sen misin.

geri dönmek için kıvranan eski sevgili

tilki-kürkçü dükkanı muhabbeti. çok da şeyapmamak lazım.

ankara

şu günlerde deli gibi özlediğim.

sevilen şarkının vurucu cümlesi

"gözlerin güneşte renklidir ama
için siyah beyaz bir film gibidir."

ulaştığın şeyin aradığın şey olmadığını görmek

hayatın her alanında bu böyledir. ulaşılmayan şey ulaşılamadığı için güzeldir, ulaşmak için verdiğin çaba güzeldir. ulaştığında amacını kaybeder insan. boşluğa düşer.

burçak çerezcioğlu'nun mavi saçlı kız kitabından bir alıntı: "ulaşılmazlıklar öylesine güzeldir ki, işte budur isteği tutku yapan."
ayrıca dostoyevski'nin budala'sından bir alıntı: "Kolomb Amerika'yı bulduğunda mutlu olmadı, ararken mutluydu."

başkasına yaranmak

üstteki entryi okuyunca kafamda cankan'ın yaranamadım şarkısı çalmaya başladı. şaka bi yana en nefret ettiğim insan davranışlarından biri. kendi fikri,düşüncesi olmayan insanların başkalarının sırtından geçinme şekli. kendiniz olun ya, olduğunuz gibi kabul etsinler sizi ya da etmesinler. kabul görmek için olmadığınız biri gibi davranmayın. inanın bi kaybınız olmaz.

lahmacun nasıl yenir

ısırarak.

lahmacun fiyatları

3 lira burda. canım memleketim.

midye dolma

dünyadaki en güzel zevklerden biridir. dolmayı açarsın limonu sıkarsın kabuklardan birini kaşık yapar pilavı yersin. efsanedir.en güzel bira mezesidir.

d ile başlayan en güzel şeyler

denizdir, aksini iddia eden iç anadoluludur.

bir oturuşta 8 bira içen kız

48 saattir falan oturuyordur.

babayla alışveriş yapmak

sen beğendiysen alalım diyip fikrini belirtmediği için sıkıcı, onu mu alayım bunu mu alayım dediğimde ikisini de al hadi gidelim dediği için karlı. bilemedim.

21 yaşında yatağa işemek

psikolojik bir sorundan da kaynaklanıyor olabilir. eğer altındaki neden diyabet, böbreklerin fazla çalışması vb değilse psikiyatriye görünülmelidir.

iyi şehirde diş hekimliği vs kötü şehirde tıp

şehrin imkanlarını vs. düşünüyorsan boşver. sen o şehirde sadece 6 yılını geçireceksin, ama ömrün boyunca seçtiğin mesleği yapacaksın. bu 6 yıl sosyal hayatın biraz kısıtlı olabilir ama tıp okursan eğer sosyal olmak için fazla zamanın da olmayacak. tıp mezarda okunsa mezara girecek arkadaşlarım var ona göre seçimini yap.

hatay mutfağı

haytalıyı kimse yazmamış. namı diğer bici bici.

ahmet kaya'nın en sevilen şarkısı

benden selam söyleyin o nazlı sevgiliye.
© copyright 2005 - 2026