bugün

/400
--spoiler--

Dışarısı ayaz, dışarısı hasret, yüreğimde yangın var.

--spoiler--
Sis var. Başkada bi sik yok.
Ayaz hava kirliliği demek suan.
an itibariyle şöyle bir şeydir.

görsel
yoğun sisi sadece ben mi göremiyorum acaba?
görsel
iki gündür acayip bir sisin içinde kalan şehir.
Havalar için konuşursak bunlar iyi günleri. Carsambadan sonra hava -10 un altını görecek.
Yağmur dönerken kara
Yavaşça süzüLenLer yoLa
Araba doLusu bi tuhaf seven
ŞarkıLar çaLan söyLeyen.
SevenLerden biri ben
Arkada bıraktığım sen
Kim olduğunu biLiyorsan
SöyLesen..
Ah yağmur dönerken kara
ŞarkıLar var faLımda
Hepsi sana bu gece Ankara.
Ah yağmur dönerken kara
Yine yoL var faLımda
ister özLe, yok istersen hiç hatırLama.
SokakLar doLusu şekerLi kar kokusu
TunaLı'da gezinirken bizde bir kahvaLtının tutkusu.
AcıkanLardan biri ben
Arkada bıraktığım sen
Kim oLduğunu biLiyorsan
SöyLesen.
ah yağmur dönerken kara
şarkılar var falımda
hepsi sana, hepsi sana
bu gece ankara.
ah yağmur dönerken kara
yine yol var falımda
ister özle,
yok istersen hiç hatırlama.
az önce camı açtığımda yüzümün Felç olmasına neden olan soğuk şehir. konuşamıyorum şu an.
Şu sıralar bulunduğum gri şehir.
sisten araba sürülemeyen şehir .
Dun gece yuruyuse ciktigimda sisten nerdeyse evi bulamadigim sehir bugunse uc saat yuruyus yapip dondugum ve hep yalniz oldugum sehir ama herseyiyle guzel vazgecilmez bir sehir.
her şeyiyle ülkenin en mükemmel şehridir.

hayatımın tek pişmanlığı bu şehirde üniversite okumak için inatçı davranıp peşinden koşmamamdır. geçenlerde psikolojik sıkıntılarımdan kafayı sıyırırken kendimi bir anda ankara'da buldum. 5 gün sonunda geri kendi okuduğum şehre döndüm ve üzerimden büyük bir yük kalktı. benim için böyle bir şehir neden mükemmel olmasın ki?
Yaşamaya mahkum olduğum şehir.Gel gör ki sevemedim arkadaş.
bölük pörçük şehir.
Umarim ankarayi sis alir goturur. Dusunsenize sis kalkmis bakmissiniz ankara yok. Ne guzel bir hayal ama.
Sokakları benimle konuşan şehir be.
Güzel bir vega şarkısıdır.
bu gece en az senin kadar siyahım, güzel kentim.

lütfen beni içinde barındır.elimi, kolumu, ayağımı bağla.
ulen sisler icinde kaldik korku filmi setinde miyiz sehirde miyiz belli diil. soguk bi yandan zaten. bahar gelsin artik nolur dayanamiyom ya.
yazları ilçesine büyük ziyaretine gittiğim, merkezine pek aşina olmadığım şehir. insanları genel olarak iyidir. güdül tarafındaki köylerdeki kültürel zenginlik bir çok anadolu vilayetinde görmediğim kadar fazla. yöresel kıyafetler, yemekler, yöresel ağız, ortam vs. teknolojiden yoksun (televizyon yok, internet çekmiyor) geçirdiğiniz birkaç haftalık süreyi zulüm olmaktan çıkarıyor. kısacası güzeldir, arada şehrin ışıltılı ortamından çıkıp geceleri cırcır böcekleri eşliğinde, temiz havayı akciğerlerinize çekerek uyuyabildiğiniz yerlere de gidin.
Aşti'de su an. Sis atma

görsel
Sıkıcı, soğuk ve samimiyetsiz bir şehir. Burada yaşıyor olsam en kısa zamanda kurtulmanın yollarını arardım.
görsel
Biliyor musun başkentim nedense
Birbirimizden cekiniyoruz ikimiz de,
Sen yaslarına hiç yaslanmaz oldun
Ben acılarıma yeterince.
© copyright 2005 - 2026