bugün
- depresyonun en kötü hali4
- kelebeklerin bir boka yaramaması5
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu4
- sözlükteki yapay zekaya pandik atmak4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır6
- bu koyden olsam ne olacak5
- sözlük kızlarına çok kırgın olmak2
- lahmacunu çatal bıçakla yemek3
- sözlük kızlarının kombinleri2
- velvet10
- tantuni6
- yakışıklı seri katil3
- en güzel bisküvinin probis olması3
- en gey özelliğiniz5
- tai lung8
- yağmurcu neden akpli13
- sözlük içi güzel renkler4
- tarhana yapmayı bilen kız3
- sözlüğü canlandıramamak3
- vahşi doğada hayatta kalmak3
- ioçk'nın mutfağı6
- kedi kumu4
- aleyna tilki nin ayakları2
- lahmacun yiyen insan2
- sözlüğün en cilveli kızı3
- yakın gözlüğü kullanan fosil yazarlar2
- osmanlıca sözcükler2
- zall'ın görükle de seviştiği kızların listesi2
- radikal karar almak5
- tatlı yiyen erkek2
- bu yapay zeka nedir sözlükte2
- kedi köpek3
- sivrisineklerin şerefsiz olması2
- kadınların 1 saatte modunun değişmesi2
- sözlüğü aşevine çeviren tipler4
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- slm yazan erkek2
- beni özleyenler elime mum diksin19
- şükürcülük6
- levent üsteğmen deniz yüzbaşı aşkı2
- balkan göçmenleri2
- mantının gereğinden fazla abartılması3
- sevdiğin bir yazarı gammazlamak3
- erdal beşikçioğlu17
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- uma thurman ayağı2
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi3
- kızlar naber10
- antalya şu an 29 derece2
entry'ler (43)
gülücük atmasından iyidir, ''hmm'' kelimesine daha iyi odaklanılabiliyor.
burağın yerinde olsam bir dakka durmam, dursun özbek'in yerinde olsam bir dakka durmam, ama west ham united'in yerinde olsam bir dakka durur düşünürüm. ulan derim ben napıyorum acaba bu adama o kadar para verilir mi ki diye sorarım kendime. ama tabi burdan konuşmakla olmuyor izleyip göreceğiz.
not: fb
burağın yerinde olsam bir dakka durmam, dursun özbek'in yerinde olsam bir dakka durmam, ama west ham united'in yerinde olsam bir dakka durur düşünürüm. ulan derim ben napıyorum acaba bu adama o kadar para verilir mi ki diye sorarım kendime. ama tabi burdan konuşmakla olmuyor izleyip göreceğiz.
minute kelimesini görünce aklıma rte geliyor arkadaş durduramıyorum ya. psikologlara sesleniyorum kurtarın beni!!
gözden ırak olan gönülden de ırak olur önermesinin yanlışlığını fark ettiğim ilişki türü. zira özlenen şey insanın gözünde daha da değerlenip büyüyor, kısıtlı görüşmelerde ise dünya ikili için durma noktasına geliyor.
ayva turunç narım var yorumu dinlenesidir.
https://www.youtube.com/watch?v=zCJ5cBR55X4
https://www.youtube.com/watch?v=zCJ5cBR55X4
yaklaşık bir sene evvel youtube'de keşfetiğim genç ve başarılı müzisyen. neşet ertaş türkülerini üstada en yakın şekilde, fakat taklite kaçmayarak icra ediyor. repertuarının çok geniş olmasının yanı sıra kendine ait türküleri de var. bir kaç sene içerisinde geniş kitlelerce tanınacağından şüphem yok.
tansu çiller'i anımsatmasının dezavantajını yaşayan başarılı ekonomist. fırsat verildiğinde iyi işler yapacağı hissini insana empoze etmeyi başarıyor.
saygısız adam. yıllardır lafını kesmeden karşısındaki insanı dinlemeyi öğrenememiş.
Şuan benimle aynı sınıfta hukuk okuyor. O sessiz olun diye bizi uyarırken biz arka dörtlü olarak sıra gecesi yapıyorduk.
(bkz: adaletin bu mu dünya)
(bkz: yanlış anlamayın devlet üniversitesi)
(bkz: adaletin bu mu dünya)
(bkz: yanlış anlamayın devlet üniversitesi)
lan şu kızda bile hata bulanlar var. o parçayı filmdeki gibi icra edebilen sayısı bir elin parmaklarını geçmez zaten.
ervah-ı ezelde. cengiz özkan.
uzaktan ilişki çok zormuş. belli etmemeye çalışıyorum ama kafamı duvarlara vurup pekmezimi akıtasım var artık.
omuzlar. doğru kıyafetle omuzlar insanı delirtebilir.
çocukluğun hiç bitmeyecek olması zannı. şimdi hayatın bile az sonra bitebileceğini bildiği için ürperiyor insan.
farklılaşmaktan korkan, beğenilen kalıba girip kendini garanti altına almak isteyen toplumumuzun doğal davranışlarından biridir. en büyük örnek bariz değil mi sizce de? (bkz: akp)
85 ile 5 almayı kabul ediyorsun da 54 le 2 almayı niye kabul etmiyorsun?
gavurların sistematik planı falan değildir. karadenizde dağların denize paralel olmasından kaynaklanır.