bugün
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle26
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi10
- şemsiyenin ters dönmesi3
- ideal sevgilinin en önemli özelliği11
- bugün de meme atan olmaması13
- sözlüğe fotoğraf atmış erkekle evlenir misiniz2
- sözlüğe foto atan erkekler silik yesin2
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı3
- aylık 299 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- 65 şut çekip gol atamamak3
- yazma diyince yazmayan erkek4
- 22 haziran 2026 fsm'ye amedspor bayrağı asılması2
- 22 27 32 35 yaş kadınlar 50 yaş erkek evliliği2
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar4
- beyaz otomobil satın almak10
- anın görüntüsü15
- kıdemliye hızlı diğerlerine yavaş pc veren it2
- gelmiş geçmiş en iyi müzik klibi4
- bir bardak birayla saatlerce ağlamak2
- iş kadını yazarlar6
- yaşlılığınız için insan biriktirin11
- meloş nerede sorunsalı5
- misafir ağırlamak2
- gocu bey meh meh bey birader4
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- 22 haziran 2026 yeni zelanda mısır maçı2
- kadın motorcunun yol kesip sürücüye saldırması4
- çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu6
- artık ulu sözlüğümüze fotoğraf atılabilmesi4
- hoşgeldin pazartesi7
- clydeless bonnie3
- 22 haziran 2026 uruguay yeşil burun adaları maçı6
- ilişkilerde yapılan en büyük hatalar6
- ege waw3
- mısır4
- yetersizim diyerek istifa etmek3
- yeni zelanda3
- engellediğim yuzır başlığıma yazmasın3
- ev kredisi çeken asgari ücretli3
- ibrahim hacıosmanoğlu5
- başkan3
- her başarılı erkeğin altında bir kadın yatıyor2
- 2026 dünya kupası16
- sevgiliye en güzel hitap şekli4
- 2026 dünya kupasında tutulan takım5
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı8
- ilk buluşmada sevgilisine mangal yakan erkek4
- paris te son tango5
- park etmek sanatı4
an itibariyle deli gibi yağmur yağan şehir. ulan 1 saat önce güllük gülistanlıktı buralar be. noluyo lannn.
önümüzdeki çarşamba bana yine yolları gözüken şehir. ama çok kararsız ve tedirginim.
an itibarı ile pek acayip yağmur yağan şehir. Kaldık trafikte.
bu yil son 20 yılın an yağışlı mayıs ve haziranini yaşamakta olan şehir.
an itibariyle girdap oluşan şehir.
An itibarı ile donuma kadar islandigim şehirdir.
Bunu sana yazdım ankara
denizin olmasa da
yüksek binaların yoksa da
insanları biraz sığır olsa da
beton şehirsin ama
bir başkasın la ankara.
denizin olmasa da
yüksek binaların yoksa da
insanları biraz sığır olsa da
beton şehirsin ama
bir başkasın la ankara.
Uzun zaman sonra tadsız bir olay sonucu geldiğim itici şehir.
yazın bir türlü gelmediği şehir. Bir türlü Bebemi alıp dışarı çıkamadım. eymir dibimiz ama bu soğukta 4 aylık bebeği çıkarırSam 15 gün gazıyla uğraşırim.
aq şehri.
bir şehirde 5 dakikalık yağmurda nasıl okyanus oluşur amına koyayım ya? lan abartmıyorum göl falan değil. okyanus. bu şehirde hiç mi alt yapı yok ben anlamıyorum. arabalar yolda ilerleyemiyor sudan. bildiğin yeni ekosistem oluşuyor yağmur yağınca. su deniz gibi dalgalanıyor falan. bunların hepsi sadece 5 dakikalık yağmurla oluyor.
ve bu amk şehrinde öyle ilginç şeyler oluyor ki insanın beyni mavi ekran veriyor. hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi ayrı ayrı asfalt parası topluyor. e demezler mi adama siz ne ayaksınız aq?
işe gelince avrupa'da birinciyiz ya. avrupa'da bir ülkeyiz ve ülkenin başkenti ankara. soruyorum ankara diğer avrupa başkentleri ile kıyaslanabilir mi? bok kıyaslarsın.
amına kodumun olayına bak şimdi. bu şehre çok gerekliymiş gibi geçiş kapıları yapılıyor. sırf görsel şölen. her kuşu siktiniz leylek kaldı heralde. oralara verilen parayla hastanesi olmayan bir çok yere hastane yapılırdı. bununla da kalmıyor israf bir de dinozor falan getiriyorlar şehre. maliyet 8 milyon euro civarı. millet taşşağa vurmaktan sıkıldı. bu da yetmiyor şehre yapılan ağaçlandırmalar almanya'dan ithal. neden ithal? çünkü amk mekanında tohum üretilmiyor di mi?
bir şehirde 5 dakikalık yağmurda nasıl okyanus oluşur amına koyayım ya? lan abartmıyorum göl falan değil. okyanus. bu şehirde hiç mi alt yapı yok ben anlamıyorum. arabalar yolda ilerleyemiyor sudan. bildiğin yeni ekosistem oluşuyor yağmur yağınca. su deniz gibi dalgalanıyor falan. bunların hepsi sadece 5 dakikalık yağmurla oluyor.
ve bu amk şehrinde öyle ilginç şeyler oluyor ki insanın beyni mavi ekran veriyor. hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi ayrı ayrı asfalt parası topluyor. e demezler mi adama siz ne ayaksınız aq?
işe gelince avrupa'da birinciyiz ya. avrupa'da bir ülkeyiz ve ülkenin başkenti ankara. soruyorum ankara diğer avrupa başkentleri ile kıyaslanabilir mi? bok kıyaslarsın.
amına kodumun olayına bak şimdi. bu şehre çok gerekliymiş gibi geçiş kapıları yapılıyor. sırf görsel şölen. her kuşu siktiniz leylek kaldı heralde. oralara verilen parayla hastanesi olmayan bir çok yere hastane yapılırdı. bununla da kalmıyor israf bir de dinozor falan getiriyorlar şehre. maliyet 8 milyon euro civarı. millet taşşağa vurmaktan sıkıldı. bu da yetmiyor şehre yapılan ağaçlandırmalar almanya'dan ithal. neden ithal? çünkü amk mekanında tohum üretilmiyor di mi?
Üstteki entry' yi alkışlamakla beraber yazın gelmesini dilediğim yoksa sıkılıp terk edeceğim şehirdir. Ay yeter darlandım, sürekli gri sürekli gri.
yaşanacak bi şehir midir? bana güzel geldi gibi.
yaşanacak bir şehir değildir. gezilecek bir şehir de değildir. binaenaleyh ankara bir şehir değildir.
ankara dediğin cumhuriyet dönemi öncesinin kasabası lan.
ankara dediğin cumhuriyet dönemi öncesinin kasabası lan.
ankara kalesinden ankara'yı izlememiş olana itici gelen şehirdir. kar yağdığı zaman büründüğü güzelliği yeni gelinde bile bulamazsınız.
özlüyorsun bu şehri her şeyi ile ''la''sını bile.
Sıkıcı bu aksam. Yagmurdan mi ne abi ankara nin bu berbat hali ne yaaa?
en güzel yerinin artık otogar değilde havaalanı olduğu rivayet edilen içinde yaşayanların "angaralıyız" demesine gülünen( sempatik oluyor ) şehir.
sel basmıştır ama başkanı izmir'i röntlemektedir.
şu aralar her günü açık, güneşli, parçalı bulutlu, kapalı, yağmurlu, dolulu, fırtınalı... kısacası hava durumundaki bütün durumları tek gün içerisinde yaşamaktadır. küresel ısınma bi ankara'yı vurdu sanki.
Yaşadığım 10 yıl boyunca bana çok güzel dostluklar katan, bir çok güzel şeyi öğreten, huzur bulduğum ama çok acı çektiğim düzenli bir şehir.
2 ay önce hayatımı .... Şehir.
arabayı her yıkadığımda yağmur yağan şehir.
gri şehir.
(ki bir çok kez söylenmiştir.)
binalarından mıdır, melih gökçek dangozu yüzünden midir bilinmez ama, gridir ankara.
aristokrasi veya siyaset de grileştirir çehresini biraz.
pusludur.
(ki bir çok kez söylenmiştir.)
binalarından mıdır, melih gökçek dangozu yüzünden midir bilinmez ama, gridir ankara.
aristokrasi veya siyaset de grileştirir çehresini biraz.
pusludur.
Atam sen müstesna. Allahın belası hayatımın içine dışkılayan şehir.
çok ciddiyetli, samimiyetsiz şehirdi ben gittiğimde. bir yılda ne değişti bilemem. her yer ciddi binalar. anıtkabir harika.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar