bugün

ankara

aq şehri.

bir şehirde 5 dakikalık yağmurda nasıl okyanus oluşur amına koyayım ya? lan abartmıyorum göl falan değil. okyanus. bu şehirde hiç mi alt yapı yok ben anlamıyorum. arabalar yolda ilerleyemiyor sudan. bildiğin yeni ekosistem oluşuyor yağmur yağınca. su deniz gibi dalgalanıyor falan. bunların hepsi sadece 5 dakikalık yağmurla oluyor.

ve bu amk şehrinde öyle ilginç şeyler oluyor ki insanın beyni mavi ekran veriyor. hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi ayrı ayrı asfalt parası topluyor. e demezler mi adama siz ne ayaksınız aq?

işe gelince avrupa'da birinciyiz ya. avrupa'da bir ülkeyiz ve ülkenin başkenti ankara. soruyorum ankara diğer avrupa başkentleri ile kıyaslanabilir mi? bok kıyaslarsın.

amına kodumun olayına bak şimdi. bu şehre çok gerekliymiş gibi geçiş kapıları yapılıyor. sırf görsel şölen. her kuşu siktiniz leylek kaldı heralde. oralara verilen parayla hastanesi olmayan bir çok yere hastane yapılırdı. bununla da kalmıyor israf bir de dinozor falan getiriyorlar şehre. maliyet 8 milyon euro civarı. millet taşşağa vurmaktan sıkıldı. bu da yetmiyor şehre yapılan ağaçlandırmalar almanya'dan ithal. neden ithal? çünkü amk mekanında tohum üretilmiyor di mi?
© copyright 2005 - 2026