bugün
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı42
- kızlara yürüme taktikleri10
- anın görüntüsü45
- telegram kullanan kızın namusu8
- chp den yeni anayasa için akp'ye destek10
- düşün ki o bunu okuyor16
- yazmayan erkek11
- kadınınız meme dekolteli elbise giyebilir mi13
- islamiyet'in aslında aya tapınma olduğu gerçeği12
- mehmet barlas43
- sizce ben yakışıklı mıyım15
- hayattan keyif almak için öneriler14
- cono8
- mehmet şimşek11
- tengir budun ile rakı içip bütün gece sohbet etmek8
- kahve içmeden yapamıyorumcular15
- yeliz yeşilmen dünyanın en güzel kadınıdır9
- koyu yeşil göz14
- yazarların tehdit cümleleri14
- regl sancısı8
- menuet18
- fakirler umurumda bile değil dönemi19
- misafirin yaramaz çocuğu8
- 6 senede 40 kişi toplayan peygamber22
- alttaki yazara bir soru sor13
- asla değişmeyecek fikirleriniz28
- sözlükte bulunması bir şans olan yazarlar9
- kadınların güzel erkeklerin tipsiz olması9
- sözlük yazarlarına yakıştırdığınız meslekler22
- adolf hitler hayranı tipler8
- melissa p8
- 3 haziran 2023 kasımpaşa beşiktaş maçı9
- din bir zehirdir10
- akp'nin uzun süre iktidarda kalması8
- aldığınız en güzel iltifat39
- nazım hikmet14
- birinden iğrenmek için nedenler8
- insanlardan soğumak14
- sözlükten bir kıza mesaj atmak9
- sözlüğün en güzel online kızı13
- yaşar nuri öztürk11
- herkesle iyi geçinen insan24
- hadiama0018
- gecenin şarkısı8
- asla komik olmayan sözlük kadınları16
- kemal kılıçdaroğlu16
- 3 tane karısı olan sözlük yetkilisi9
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun12
- iremga'nın kaldıran fotoğrafı10
- akp'ye yüzde 71 oy çıkan ilçede protesto18

entry'ler (1432)
mizah bütünlüğüne yorumluyorum.
bahsi geçen saç modelini kestirip kestirmeme konusunda oluşan kararsızlığını, cümle içi vurgularından anladık panpa.
(bkz: efendi adamsın)
(bkz: sana yakışmaz sen yapma!)
(bkz: efendi adamsın)
(bkz: sana yakışmaz sen yapma!)
christopher nolan filmleri.
detaylar demek...
şimdi anlıyorum işin içinden neden çıkamadığımı!
(bkz: manipülatif olgular)
t: görünüre odaklı bireyler için yoktur.
şimdi anlıyorum işin içinden neden çıkamadığımı!
(bkz: manipülatif olgular)
t: görünüre odaklı bireyler için yoktur.
Sayılsal lotoyu tutturma olasılığı 13.983.816'da 1 iken süper lotoyu tutturma olasılı 25.827.165'te 1
bu duruma ters orantılı olarak,
sayısal loto kupon bedeli 1 tl iken süper loto kupon bedeli 2 tldir.
saydığım matematiksel veriler önemli görünsede bu kıyaslamayı etkileyecek nitelikte değiller aslında
kıyaslamayı doğrudan etkileyecek olasılık süper lotonun sayısal lotoya göre devretme olasılığı sanırım.
süper lotonun kazanacağı kıyaslama.
not: alkollü değilim.
bu duruma ters orantılı olarak,
sayısal loto kupon bedeli 1 tl iken süper loto kupon bedeli 2 tldir.
saydığım matematiksel veriler önemli görünsede bu kıyaslamayı etkileyecek nitelikte değiller aslında
kıyaslamayı doğrudan etkileyecek olasılık süper lotonun sayısal lotoya göre devretme olasılığı sanırım.
süper lotonun kazanacağı kıyaslama.
not: alkollü değilim.
en küçük tek asal sayıdır.
birden bire aşık olduğum fakat hislerimi paylaşamadığım hatuna karşı nedendir bilinmez hep soğuk davranırdım.
tanımadığın birine aşık olamazsın fakat tanımadığın birinden hoşlanabilirsin.
bu cümle bence birçok şeyi açıklıyor.
bu cümle bence birçok şeyi açıklıyor.
radikal bir fikir değişimidir.
özgürlükler ülkesi türkiye.
yeni bir ayakkabı almasını gerektiğini hatırlatın.
biraz düşünecek olursak ateist kızların inanç sahibi kızlardan daha özgür olması ile alakalıdır. çünkü dini inançlar insanın hayatını doğrudan yada dolaylı yoldan kısıtlıyor. Tabi bu kısıtlamaların inançlara göre mutlaka birer açıklaması vardır ama konumuz o değil.
neticede kişisel hayatında özgür olan insanların, müstehcen olarak algılanan doğal konulara bakış açıları farklı olurken düşünceleri de haliyle marjinal oluyor.
teknik açıdan bilgiye doyduklarını hissetikleri an pratiğe geçmeleri için gerekli olan doğru zamanı kolluyorlar.
tecrübeli oldukları gerçeğine istinaden düşünülen konudur.
neticede kişisel hayatında özgür olan insanların, müstehcen olarak algılanan doğal konulara bakış açıları farklı olurken düşünceleri de haliyle marjinal oluyor.
teknik açıdan bilgiye doyduklarını hissetikleri an pratiğe geçmeleri için gerekli olan doğru zamanı kolluyorlar.
tecrübeli oldukları gerçeğine istinaden düşünülen konudur.
o hacmin ve ağırlığın, yer çekimine sağladığı direnç tek kelimeyle mükemmel.
uçların, yarı çapını ve o eşsiz kahverengi tonunu da unutmamak gerekir.
uçların, yarı çapını ve o eşsiz kahverengi tonunu da unutmamak gerekir.
ne açıdan bakir?
dünya değişiyor azizim, vurduran erkek isteyen hanım ablalarımız da varmış. geçen çok tuhaf bir dergide okumuştum.
önceliklerini yeniden değerlendirmesi gereken kızdır. derhal asimile edilmeli!
dünya değişiyor azizim, vurduran erkek isteyen hanım ablalarımız da varmış. geçen çok tuhaf bir dergide okumuştum.
önceliklerini yeniden değerlendirmesi gereken kızdır. derhal asimile edilmeli!
doğrudan hayal gücümü buraya yansıtırsam astronomik bir değerlendirme çıkar ortaya o nedenle;
nasıl? nerede? ve ne şekilde? sorularının cevaplarına göre şekillenen özelliklerdir.
nasıl? nerede? ve ne şekilde? sorularının cevaplarına göre şekillenen özelliklerdir.
''gerekirse soğan ekmek yeriz'' demeyi dolaylı ve komplike yoldan ifade eden kızıdır.
uçak mühendisleri rahatlıkla anlayabilir.
uçak mühendisleri rahatlıkla anlayabilir.
3. sınıf rus ve almanların bulunduğu 4 yıldızlı bir alanya oteline tatile gitmeyi akla getirir.
(bkz: bizde tatil kültürü)
(bkz: bizde tatil kültürü)
devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak, düşmanla işbirliği yapmak, devlete karşı savaşa tahrik, temel milli yararlara karşı hareket, askeri tesisleri tahrip ve düşman askeri hareketleri yararına anlaşma, düşman devlete maddi ve mali yardım gibi bir çok özelliği vardır.
son fotoğraftan sonra hem kısa hem de şişman olduğunu anladığım yazar.
bu hatun yazar ne yalan söyleyim ilk etapta ilgimi çekmiş, iğneleyici yargıları bir yol çizmemi sağlamıştı. fakat bu son fotoğraf nedense hiç hoşuma gitmedi. yüksek bel pantolon giymek için ne uygun bir bel yapısına sahip nede yağsız fit bir göbeği var.
üstelik spor yapmadığı da oldukça anlaşılır. yazarımızda ki triceps bakılırsa bir dönem kısa süreliğine yanlış ağırlık antremanı sonrasında oluşan yağlı kolları görmek mümkün. elindeki sıvının içeriği ne pek bilmiyorum fakat şeker bazlı sağlıksız olduğu kesin. yeni yaptırdığı dövmesinin de 3. sınıf hint kınası olduğu izlenimine kapıldım açıkçası.
ayrıca hobbit elemelerinden rahatlıkla geçecek devasa o ayaklar ne ablacım! büyüklüğüne ailecek şahit olduk, umuyoruz kıllı değildir.
ikizlerin hakkını vererek, 10 üzerinden 2 şeklinde değerlendiriyorum affına sığınarak.
bu hatun yazar ne yalan söyleyim ilk etapta ilgimi çekmiş, iğneleyici yargıları bir yol çizmemi sağlamıştı. fakat bu son fotoğraf nedense hiç hoşuma gitmedi. yüksek bel pantolon giymek için ne uygun bir bel yapısına sahip nede yağsız fit bir göbeği var.
üstelik spor yapmadığı da oldukça anlaşılır. yazarımızda ki triceps bakılırsa bir dönem kısa süreliğine yanlış ağırlık antremanı sonrasında oluşan yağlı kolları görmek mümkün. elindeki sıvının içeriği ne pek bilmiyorum fakat şeker bazlı sağlıksız olduğu kesin. yeni yaptırdığı dövmesinin de 3. sınıf hint kınası olduğu izlenimine kapıldım açıkçası.
ayrıca hobbit elemelerinden rahatlıkla geçecek devasa o ayaklar ne ablacım! büyüklüğüne ailecek şahit olduk, umuyoruz kıllı değildir.
ikizlerin hakkını vererek, 10 üzerinden 2 şeklinde değerlendiriyorum affına sığınarak.